רכישת סמארטפון

saaron1991

New member
רכישת סמארטפון

שלום
אני רוצה בשעה טובה להשתדרג לסמארטפון ואני די מתלבט:אני לקוח פלאפון חייל עד יולי אז יש לי עוד אופציה למסלול חיילים.עכשיו ראיתי שפלאפון גם הוציאה את החבילת ללא הגבלה לכל הלקוחות השבוע ובטח עוד יבואו חבילות דומות בגלל התפתחות התחרות לא?
אז אני מתלבט בין אייפון 4s ל גלאקסי אס2 וhtc desire.
הקטע שיש לי נגד אייפון זה שיש לי אייפודטאץ כבר שנתיים ואייפד לזמן הפנוי בבית אמנם הממשק של אפל נוח אבל די משעמם אותי וגם כבר היה לי ניסיון של כמה שאפל מנסים לכבול אותך אליהם,לגבי הhtcאני תמיד שומע מכשיר טוב אבל מסובך מאוד-מה מסובך איתו בדיוק?
גם מישהו יודע מתי יוצא הs3כי אז אני יודע שהמחירים של המכשירים יירוד-ואם חיכיתי חצי שנה אני יכול לחכות עוד חודש חודשיים
חג שמח ותודה על העזרה

BravoMan

Active member
מי שכותב שמכשירי HTC או Android בכלל מסובכים

יותר ממכשירי iOS או שהוא שקרן או שהוא ניזון משמועות.

בהשוואה לטלפון פשוט, כל מכשיר חכם הוא מסובך, אבל בהשוואה ל-iPhone מכשירי Android דווקא קלים יותר לתפעול.

למשל, אין צורך בתוכנה מיוחדת כדי לחבר אותם למחשב ולהעביר קבצים מכל סוג (אם כי אני מניח שאתה כבר רגיל ל-iTunes).

אין צורך במדריך כדי לפתוח חשבון ללא כרטיס אשראי.

דוגמה נוספת, היא שאם אתה רוצה הגדרות נוחות על המסך הראשי, או לשנות את מראה הממשק ועוד כל מיני דברים, לא צריך לפרוץ, הכל זמין בחנות הרשמית ולפעמים אפילו מובנה במכשיר.

קח בחשבון רק, ש-HTC Desire הוא מכשיר ישן בן שנתיים, וככזה, קשה לו להתחרות במכשירים חדשים יותר כמו ה-Galaxy S2.

לגבי ה-S3, כל מה שידוע בינתיים, זה שמועות.

חג שמח!

noa_f

New member
קלים מאוד לשימוש, אחרי שאתה מפנים מתי צריך

לגלול למעלה, מתי למטה מתי לצדדים ומה לכל הרוחות הוא ההבדל בין וידג'ט לאפליקציה ולמה בכלל יש כזה הבדל ומתי תוכל לקבל גרסה רשמית של מערכת ההפעלה האחרונה (שעוד מעט כבר תחשב לזקנה ולא מעודכנת בעצמה).

למי שכבר עובד עם איפוד ואייטיונז, אין בעיה עם החיבור הראשוני של אייפון.

עם זאת, כיוןן ש-saaron1991 משתעמם קצת ממערכת ההפעלה של אפל, אני גם חושבת שההרפתקה שנקראת "אנדרואיד" יכולה להוסיף עניין לחייו.

אגב, "מערכת משעממת" - זו ההגדרה הכי טובה ששמעתי, לכך שזו המערכת הכי פשוטה.

ראיתי את הגלקסי 2 ואת htc HD ובכנות, בעיני המוצרים של סמסונג מכוערים ודי גסים (מבחינת העיצוב) ושל HTC אלגנטיים. אבל סוני - כרגיל - לוקחת בגדול בנושא זה.

saaron1991

New member
חשבתי גם על הסוני אריקסון ארק

המכשיר נראה ממש ממש וב אבל יש לי 2 הסתייגויות
* הם בטח השתמשו בחומרי גימור זולים וכאלה ככה שכרגיל לא נראה לי שמוצר שלהם יעבור את השנה וחצי שנתיים
*אם הבנתי נכון אין לו מצלמת facetimeיענו שאתה יכול לראות את עצמך,מישהו יודע אולי מתי יוצא דגם חדש שלהם?

noa_f

New member
הוכרזו דגמים חדשים לפני חודש. מהממים

אבל נדמה לי שבינתיים רק אחד באמת כבר נמכר ובארץ הוא נמכר בהון קטן.

BravoMan

Active member
אני מקווה שאוכל לאתר את התגובה הזו

כשתצא iOS 6 או 7 וב-Apple יחליטו שוויג'טים הם רעיון טוב, כמו שאחרי 5 גרסאות מערכת הפעלה הם פתאום החליטו שרשימת התראות שיורדת מלמעלה זה טוב ולא מבלבל.

noa_f

New member
אני לא חושבת שהם יחליטו את זה

ואני אסביר לך למה:
וידג'טים הם המצאה של המק. (התחילו עם תוכנת צד ג' בשם קונפבולטור, נכנסו למערכת ההפעלה ובינתיים קונפבולטור נקנתה ע"י יאהו והקונספט הגיע גם למערכות אחרות).
משתמשי מק כבר מזמן זנחו את השטות הזו. יש מעטים שמשתמשים בה באמת, זה סתם זולל משאבים ויש דרכים אחרות להציג את המידע.

ואינני יודעת אם אתה זוכר, אבל אני לא משתגעת מהיישום של מרכז ההתראות שבמערכת 5. אני חושבת שהוא חצי אפוי.
אם אתה אומר שהוא חיקוי מדויק של מה שיש באנדרואיד, זה מסביר את זה לגמרי...

amitp

New member
"Scotch was invented by a little old lady

"Scotch was invented by a little old lady from Leningrad."
(Cmdr Pavel Chekov)

Konfabulator שוחררה לראשונה ב2003, למערכות חלונות היתה תמיכה בWIDGETS הרבה לפני (אם באמצעות תוכנות צד שלישי ואם ע"י מה שכונה [לדעתי מחלונות 98 אבל יתכן שמ2000] - active background).

noa_f

New member
אקטיב דסקטופ היה בעצם רק דף אינטרנט מסויים

שיכולת לשים כרקע לשולחן העבודה שלך. כמובן, אם רצית להפוך אותו לפוסטר ולא לעבוד - כי זה תקע את המחשב בצורה מופלאה.

זה לא וידג'טים.

כיוון שהייתי שם בתקופה הזו, בעבודה גם על מק וגם על פיסי (החל מחלונות 95 נטול העברית), אני "קצת" יודעת.

amitp

New member
-->

Active desktop היה רק דוגמא, היו תוכנות צד ג רבות שאיפשרו וידג׳טים מלאים (חלקן אפילו מוזכרות בדף הוויקי של קונפבולטור). מכיוון שהייתי שם הרבה לפמי היות win 95, windows 3 ולמען האמת עוד בתקופת dos 1.0, וגם פיתחתי למערכות האלה, נראה לי שגם אני ״קצת״ יודע...

amitp

New member
קומיקס משעשע, אבל לא הבנתי את הרלוונטיות

לנושא...

amitp

New member
ומצויין בו בפירוש שהאפליקצייה שוחררה לראשונה

ב2003 (בעמוד השלישי אם אני לא טועה). היו אפליקציות וידג'טים דומות הרבה לפני, כולל משוכללות יותר. אפילו השתמשתי בחלק מהן בזמנו.

gilgalad

New member
נצל"ש - גם מחפשת לרכוש סמארטפון

וכל המידע ברשת מבלבל אותי. אולי תוכלו להמליץ לי משהו.

אני רוצה לרכוש סמארטפון כלשהו, לא חייב להיות הכי גדול, אבל שתהיה לו מצלמה סבירה, מעבד מספיק חזק להחזיק תוכנות תקשורת דרך האינטרנט (נניח סקייפ) ושאוכל להשתמש בו בתור מקור לאינטרנט אלחוטי ללפטופ שלי (וככה לעבוד גם במקומות שאין רשת).
המטרה שלי היא שהוא יהיה מחבור לרשת אחוזים גבוהים מהזמן, אם לא כל הזמן, וישמש אותי בעיקר לתקשורת עם בני משפחה אבל בעיקר עם חברים שלא גרים בארץ.
אני חושבת ללכת על כיוון של לרכוש עצמאית ואז לחפש את הדיל הכי טוב מחברות הסלולר השונות. האם יש עדיפות למכשיר מיוחד במקרה כזה? בשביל לקבל החזר, אני מתכוונת.
מבחינת שימושי סלולר אני מהמדברים הרבה, אזור ה-600 דקות לחודש ולא יודעת כמה סמסים.

רעיונות? כיוונים אפשרים?

תודה מראש.

noa_f

New member
ראשית, ההחזרים היום הרבה יותר קטנים ממה

שאת זוכרת. (בדקתי את זה לפני חודש בערך, עבור אייפון חדש של אמא שלי). אל תבני עליהם.

שנית, בשביל הצרכים שפירטת אני לא בטוחה שאת צריכה סמארטפון.
אולי קיים פיצ'רפון שמאפשר tethering (זה המונח לקישור ע"י רשת אלחוטית)? הייתי שואלת בפורום סלולרי פה בתפוז.
בחיבור עם כבל בוודאי זה אפשרי ואפילו בחיבור בלוטות'.
אם לא, אני חושבת שאת יכולה להסתפק בסמארטפון מדורות קודמים, אולי אפילו כדאי לך מיד שניה. הייתי שואלת בפורום אנדרואיד.

למעלה