0netechnician
New member
הי אחרי מספר שנים עם הוואוי 9 לייט הוחלט להחליף לי פלאפון בעבודה. השאלה היא כמובן כסף. המנכל אמר שנתחיל מ 1000 ש"ח ומשם נתקדם. רוצים לקנות סמסונג a21s. קראתי פה ושם ביקורות על הפלאפון הזה - נראה נחמד אבל לא מעבר, לאדם מקביל בתפקיד שלי יש את הסמסונג a50, לטענתו המכשיר בסדר אבל לפעמים נתקע. לא הבנתי מה זה נתקע. אבל אני לא יכול עם מכשיר שנתקע. אני מסתובב בחוץ לא מעט, הרבה וייז, הרבה גלישה לאתר החברה ושימוש באפליקציה של החברה (האפליקציה של המפעל היא כלום ועובדת גם על פלאפונים יותר ישנים מה וואוי 9 לייט) . אמרתי למזכירה של המפעל שאין לי בעיה - אני אוסיף 200-300 ש"ח לתקציב רק שיקנו משהו יותר נורמלי. הבנתי שבגלל שה a50 נתקע לא מייצרים אותו יותר ויש a51 שהוא משופר ופותר את הבעיות ב a50.
מה אתם חושבים? האם a21s עם 4 גיגה זכרון יכול לעמוד במשימות של אפליקציות של חדשות, ספורט5, הרבה וייז, גלישה באינטרנט בצורה נורמלית או שכדאי להוסיף ולהגיע ל a51? מה ההבדלים ביניהם? אני מבין שהמסך אותו דבר, הזכרון אותו דבר והמצלמה קצת יותר טובה ב 51? זהו? מה אומרים?
מה אתם חושבים? האם a21s עם 4 גיגה זכרון יכול לעמוד במשימות של אפליקציות של חדשות, ספורט5, הרבה וייז, גלישה באינטרנט בצורה נורמלית או שכדאי להוסיף ולהגיע ל a51? מה ההבדלים ביניהם? אני מבין שהמסך אותו דבר, הזכרון אותו דבר והמצלמה קצת יותר טובה ב 51? זהו? מה אומרים?