רכישת פלאפון מטעם העבודה

0netechnician

New member
הי אחרי מספר שנים עם הוואוי 9 לייט הוחלט להחליף לי פלאפון בעבודה. השאלה היא כמובן כסף. המנכל אמר שנתחיל מ 1000 ש"ח ומשם נתקדם. רוצים לקנות סמסונג a21s. קראתי פה ושם ביקורות על הפלאפון הזה - נראה נחמד אבל לא מעבר, לאדם מקביל בתפקיד שלי יש את הסמסונג a50, לטענתו המכשיר בסדר אבל לפעמים נתקע. לא הבנתי מה זה נתקע. אבל אני לא יכול עם מכשיר שנתקע. אני מסתובב בחוץ לא מעט, הרבה וייז, הרבה גלישה לאתר החברה ושימוש באפליקציה של החברה (האפליקציה של המפעל היא כלום ועובדת גם על פלאפונים יותר ישנים מה וואוי 9 לייט) . אמרתי למזכירה של המפעל שאין לי בעיה - אני אוסיף 200-300 ש"ח לתקציב רק שיקנו משהו יותר נורמלי. הבנתי שבגלל שה a50 נתקע לא מייצרים אותו יותר ויש a51 שהוא משופר ופותר את הבעיות ב a50.
מה אתם חושבים? האם a21s עם 4 גיגה זכרון יכול לעמוד במשימות של אפליקציות של חדשות, ספורט5, הרבה וייז, גלישה באינטרנט בצורה נורמלית או שכדאי להוסיף ולהגיע ל a51? מה ההבדלים ביניהם? אני מבין שהמסך אותו דבר, הזכרון אותו דבר והמצלמה קצת יותר טובה ב 51? זהו? מה אומרים?

z1george

Member
מנהל
כל סדרות הביניים של סמסונג (קידומת A) מאד עלובים לדעתי, בטח יחסית למחיר
סדרת S יקרים מאד
יש לך Nova 5T של הוואי במחיר 1100 ש"ח לחדש לדעתי עדיף וקרוב לתקציב שהוקצה

0netechnician

New member
אחרי כמעט 3 שנים עם וואוי - תודה אבל לא תודה. מה גם שאני כלומר המפעל מוגבל לרכישה אצל הספק הספיציפי ואין לו וואוי - הבנתי בגלל איזה בעיית חרם על חברת וואווי. לא סתם התמקדתי בשני הדגמים - השאלה היא מה ההבדל בין שניהם והאם הם אמינים ולא נתקעים? יש עוד דגמים בטווח המחירים הזה?

BARZELIM4

Member
הי אחרי מספר שנים עם הוואוי 9 לייט הוחלט להחליף לי פלאפון בעבודה. השאלה היא כמובן כסף. המנכל אמר שנתחיל מ 1000 ש"ח ומשם נתקדם. רוצים לקנות סמסונג a21s. קראתי פה ושם ביקורות על הפלאפון הזה - נראה נחמד אבל לא מעבר, לאדם מקביל בתפקיד שלי יש את הסמסונג a50, לטענתו המכשיר בסדר אבל לפעמים נתקע. לא הבנתי מה זה נתקע. אבל אני לא יכול עם מכשיר שנתקע. אני מסתובב בחוץ לא מעט, הרבה וייז, הרבה גלישה לאתר החברה ושימוש באפליקציה של החברה (האפליקציה של המפעל היא כלום ועובדת גם על פלאפונים יותר ישנים מה וואוי 9 לייט) . אמרתי למזכירה של המפעל שאין לי בעיה - אני אוסיף 200-300 ש"ח לתקציב רק שיקנו משהו יותר נורמלי. הבנתי שבגלל שה a50 נתקע לא מייצרים אותו יותר ויש a51 שהוא משופר ופותר את הבעיות ב a50.
מה אתם חושבים? האם a21s עם 4 גיגה זכרון יכול לעמוד במשימות של אפליקציות של חדשות, ספורט5, הרבה וייז, גלישה באינטרנט בצורה נורמלית או שכדאי להוסיף ולהגיע ל a51? מה ההבדלים ביניהם? אני מבין שהמסך אותו דבר, הזכרון אותו דבר והמצלמה קצת יותר טובה ב 51? זהו? מה אומרים?

A50 מכשיר איטי שנתקע כל הזמן וללא NFC

A51 נשאר איטי אבל עם NFC

A21S עם מעבד חלש יחסית לרמת המחירים שלו וללא NFC

אני הייתי ממליץ על REDMI NOTE 8T ( זהה לREDMI NOTE 8 רק עם NFC)
זיכרון 64/4
מעבד קוואלקום 665
NFC
סוללה 4000
הטענה מהירה 18W
מחיר 729 שקל
אריזה סגורה עם מטען מקורי 18W + קייס מקורי מסיליקון

0netechnician

New member
A50 מכשיר איטי שנתקע כל הזמן וללא NFC

A51 נשאר איטי אבל עם NFC

A21S עם מעבד חלש יחסית לרמת המחירים שלו וללא NFC

אני הייתי ממליץ על REDMI NOTE 8T ( זהה לREDMI NOTE 8 רק עם NFC)
זיכרון 64/4
מעבד קוואלקום 665
NFC
סוללה 4000
הטענה מהירה 18W
מחיר 729 שקל
אריזה סגורה עם מטען מקורי 18W + קייס מקורי מסיליקון
תודה על ההמלצה. יש למישהי בחברה את redme note 8 והיא לא המליצה עליו אלא אמרה ישר ללכת על דגם גבוה חדש יותר הכוונה ל redme note 9?
אני אברר מול המזכירה מה המצב ואם יש התקדמות - זה יהיה כנראה מחר כי הגברת לא באה היום לעבודה.

BARZELIM4

Member
תודה על ההמלצה. יש למישהי בחברה את redme note 8 והיא לא המליצה עליו אלא אמרה ישר ללכת על דגם גבוה חדש יותר הכוונה ל redme note 9?
אני אברר מול המזכירה מה המצב ואם יש התקדמות - זה יהיה כנראה מחר כי הגברת לא באה היום לעבודה.

אני המלצתי על REDMI NOTE 8T מכיוון שיש לי את המכשיר הזה
וביחס למחירו מדובר בדיל נפלא
קשה למצוא היום מכשיר עם NFC מעבד טוב מאוד עוצמת שמע חזקה בספיקר וברמקולים צילום וידיאו 4K עם מייצב תמונה אלקטרוני EIS
ועוד מקבלים אריזה סגורה עם מטען 18W וקייס מסיליקון מקוריים
והכל במחיר של פחות מ800 שקל

בקשר לסידרה REDMI NOTE 9:

1ׂ) NOTE 9
128/4
מגיע עם מעבד מדיהטק G85 עם ביצועים זהים לקוואלקום 665 ואין לו NFC
צילום וידיאו 2K
טעינה מהירה 18W
באריזה סגורה מקבלים מטען 10W וקייס מסיליקון מקוריים

2) NOTE 9S
128/6
מגיע עם מעבד קוואלקום 720G שחזק יותר מקוואלקום 665 אין לו NFC והמצלמה הראשית 48 MP
צילום וידיאו 4K
טעינה מהירה 18W
באריזה סגורה מקבלים מטען 18W וקייס מסיליקון מקוריים

3ׂ) NOTE 9 PRO
128/6
מגיע עם מעבד קוואלקום 720G יש לו NFC והמצלמה הראשית 64 MP
צילום וידיאו 4K עם מייצב תמונה אלקטרוני EIS
טעינה מהירה 30W
באריזה סגורה מקבלים מטען 33W וקייס מסיליקון מקוריים

REDNI NOTE 9 PRO......

אריזה סגורה
מחיר 999 שקל

אריזה סגורה
מחיר 1049 שקל

אריזה סגורה מכשיר יבואן רשמי המילטון
מחיר 1129 שקל

0netechnician

New member
אני המלצתי על REDMI NOTE 8T מכיוון שיש לי את המכשיר הזה
וביחס למחירו מדובר בדיל נפלא
קשה למצוא היום מכשיר עם NFC מעבד טוב מאוד עוצמת שמע חזקה בספיקר וברמקולים צילום וידיאו 4K עם מייצב תמונה אלקטרוני EIS
ועוד מקבלים אריזה סגורה עם מטען 18W וקייס מסיליקון מקוריים
והכל במחיר של פחות מ800 שקל

בקשר לסידרה REDMI NOTE 9:

1ׂ) NOTE 9
128/4
מגיע עם מעבד מדיהטק G85 עם ביצועים זהים לקוואלקום 665 ואין לו NFC
צילום וידיאו 2K
טעינה מהירה 18W
באריזה סגורה מקבלים מטען 10W וקייס מסיליקון מקוריים

2) NOTE 9S
128/6
מגיע עם מעבד קוואלקום 720G שחזק יותר מקוואלקום 665 אין לו NFC והמצלמה הראשית 48 MP
צילום וידיאו 4K
טעינה מהירה 18W
באריזה סגורה מקבלים מטען 18W וקייס מסיליקון מקוריים

3ׂ) NOTE 9 PRO
128/6
מגיע עם מעבד קוואלקום 720G יש לו NFC והמצלמה הראשית 64 MP
צילום וידיאו 4K עם מייצב תמונה אלקטרוני EIS
טעינה מהירה 30W
באריזה סגורה מקבלים מטען 33W וקייס מסיליקון מקוריים

REDNI NOTE 9 PRO......

אריזה סגורה
מחיר 999 שקל

אריזה סגורה
מחיר 1049 שקל

אריזה סגורה מכשיר יבואן רשמי המילטון
מחיר 1129 שקל
וואו איזו השקעה, נראה לי שבתקציב 1000 ש"ח הכי שווה note 9 pro אבדוק מחר מול מזכירת המפעל. תודה(y)

למעלה