רכישת קראוון

נעם49

New member
רכישת קראוון

אני מתעניין ברכישת קראוון בארופה. מענין אותי לדעת מהם טווחי המחירים של חדשים ומשומשים. האם יש פורומים אשר דרכם אפשר לחפש ולרכוש? תודה.

skatza

New member
היי גם אני מעוניין לרכוש קרוון

בגרמניה או באמסטרדם. הייתי שמח לקבל ממך עידכונים בנושא. מה שאמרו לי זה לפנות לחברות השכרה בחו"ל שמוכרות את הקרוונים שלהם (בעיקר עכשיו!) טווח המחירים הוא ע-צ-ו-ם הכול תלוי באיזה גודל ובאיזה שנה ובמידת הקילומטרים. זה כמו שתגיד אני רוצה לקנות אוטו...יש מרצדס שנת 2006 משומשת ויש הונדה שנת 1994 משומשת.... אם אשמע על דברים ספציפים אשמח לעדכן אותך ואשמח אם זה יהיה הדדי. כנראה שמהארץ אני לא אצליח למצוא אז אני שוקל לנסוע ולבדוק ממש בשטח. (אולי יש גם מודעות באתרי קמפניג של אנשים שסיימו טיול?) בברכה, שרון

נעם49

New member
רכישת קראוון

הרעיון שלי הוא לרכוש קראוון ולהשכיר אותו במשך השנה. מעניין אותי לדעת האם יש חברות אשר עוסקות בזה כלאמר ישכירו עבורי את הקראוון לכל דורש, יקבלו עבור השרות עמלה ואני אשתמש בו על פי תאום מראש.

sslayter

New member
אגב, אם אתה רוצה אני יכול להשכיר

אותו בשבילך תמורת עמלה, תלוי באיזה מקום הוא

נעם49

New member
קניית קראוון

אני מעוניין למצוא חברה אשר תשכיר עבורי את הקראון(לאחר הקנייה) שלי לכל דורש תמורת עמלה, ואני אשתמש בו בתאום מראש על פי צרכי.

sslayter

New member
האם כבר קנית את הקראוון? אם כן באיז

ארץ הוא? אם לא - באיזה ארץ אתה רוצה לשים אותו?

נעם49

New member
השכרה

אני עדיין בודק האם הרעיון ישים וכלכלי. במידה ויש אופציה להשכיר אותו במשך השנה דרך חברה או כל גוף אחר בארופה בכל מדינה שהיא, אבדוק מה והיכן אני קונה.

sslayter

New member
מישהו שלח לי את הדבר הבא

מקווה שיעזור לך: לבקשתך אני מצרף לינק אשר מרכז בתוכו פחות או יותר את כל המיפעלים אשר מיצרים מוטורהום באירופה,כמו כן יש שם גם אתרים ליד שניה,עם פירוט טכני ומחירים. www.practicalmotorhome.com לגבי חניה בזמן שאתה לא נימצא יש אתרים שמאחסנים מוטור הום לתקופות ארוכות בכל מדינה באירופה,לרוב זה מיגרשים או מחסנים למכירת משומשים.לגבי עליות לצערי לא יודע לעזור,אבל שיחת טל....

נעם49

New member
תודה

האם אתה מכיר חברות אשר ישכירו עבורי את הקראוון בזמן שהוא לא בשימושי?

למעלה