רכישת רהיטים מעולם העץ - עצה

barvar

New member
רכישת רהיטים מעולם העץ - עצה

אנחנו עומדים לרכוש חדר ילדים - ארון, ספריה, כוננית ועוד כמה פריטים מעולם העץ האם מישהו מכיר את החנות ויכול להמליץ על איכות העבודה. בנוסף, אנחנו מתלבטים לגבי צביעת הרהיטים - המחיר שלהם מאוד יקר. אשמח ליעוץ גם בנושא זה. תודה

עץ ועצה

אני מתכוונת לחנות שעברה לרח קיבוץ גלויות. אם כן הם בסדר גמור . כדאי להכין תכנית מפורטת מהבית. אני צבעתי לבד וחסכתי. הצביעה היא לא מסובכת ואפילו מהנה.

barvar

New member
כן - התכוונתי אליהם

הצביעה אצלם באמת מאוד מאוד מייקרת את הענין - יש לי נסיון רב בצביעת עץ אבל בכל זאת זה רהיטים גדולים ואני מתלבטת אם לחסוך 1500 ש"ח ולצבוע לבד או להזמין עבודה מושלמת. אסתי - איך יצאה לך הצביעה - חלקה ומושלמת או כזאת ביתית?

לענין הצביעה

הצביעה התקבלה מאד יפה אני בחרתי בווש ירוק זית ולכן רואים את מרקם העץ. אפשר לצבוע בצבע אטום ולשייף בפינות ומקבלים מראה אחר, ללא מרקם העץ. את הצבעים ניתן לרכוש בפיינט מגיק צבעים על בסיס מים ,תקבלי הדרכה ותוכלי לראות טכניקות של צביעה וגוונים שונים בהצלחה.

פונפון 1

New member
אפשר גם בצבעי פוליאור.

צבעי פוליאור, איתם צבעתי כבר הרבה רהיטים, הם צבעים מצוינים. צריך לבדוק האם הם מומלץ להשתשמ בהם לחדר ילדים. אם אני לא טועה הם אינם רעילים וניתן להשתמש בהם. פשוט פיינט מג'יק הם מאד יקרנים לדעתי.

למעלה