רכשנו פלאפונים אייפון מחברת סלקום

maskrelease8

New member
רכשנו פלאפונים אייפון מחברת סלקום

בחשבוניות שאני מקבלת מידי חודש נרשם שאנו במסגרת אחריות נרחבת
הטלפון אבד\נגנב
נאמר לנו שאין אחריות על המכשיר וזה רשום בחוזה
מה דעתך?האם אין בכך הטעיה ?

maskrelease8

New member
לא אפשרו השתתפות עצמית אמרו אין אחריות וזהו

חשבתם מה יקרה אם המכשיר הסלולרי היקר שברשותכם יתקלקל או יאבד?
על מנת שתהיו מכוסים במקרים אלו וגם כדי לחסוך כסף אנו מציעים לכם להצטרף לאחד ממסלולי האחריות הקיימים.

ההצטרפות לשירות מאפשרת כיסוי במקרים של תקלות, נזק, אובדן או גניבה של הטלפון.

לבחירתכם עומדים השירותים הבאים:

שירות תיקונים ואחריות מקיפה - שירות בתשלום חודשי המכסה תיקונים ובהשתתפות עצמית מכסה מקרים של אובדן וגניבה. המסלול נמכר בעלויות מוזלות לנשארים בשירות לתקופה של שנה או לרוכשים את השירות במסלול למשפחה. במסגרת המסלול"קלאסי מורחב" ומסלול "מוזל מורחב", ניתנת הנחה של 100% למצטרפים לשירות סלקום קופי- שירות גיבוי תכנים אינטרנטי המאפשר לגבות את התכנים השמורים על המכשיר באתר סלקום.
לפרטים ומידע על מסלול סלקום קופי

שירות ביקור - שירות דומה לשירות תיקונים ואחריות מקיפה אך בתשלום חודשי נמוך ובתשלום חד פעמי נוסף בכל פנייה לקבלת שירות. חדש! שירות ביקור גם למודמים.

זה נשמע שאת צריכה לשלם השתתפות עצמית.

על מה הם מסתמכים בחוזה עצמו?

אולי הם לא יודעים שיש לך אחריות נרחבת? (או איך שהם לא קוראים לזה שם) הפנית את תשומת ליבם?

maskrelease8

New member
נרשם כך בחשבונית

פרטי תוכנית עיקריים תוכנית טריפל לעסקים המקנה לך תמורת תשלום חודשי קבוע
דקות וכו"ל
ושירות תיקונים ואחריות מקיפה ללא עלות נוספת
כשהטלפון נגנב\אבד
טענו שרשום מחוזה שזה לא כולל איפון
הערה--המכשירים איפון נרכשו בחברה
מצד אחד אני כביכול באחריות ומצד שני בחוזה באותיות קטנות רשום שאין אחריות על המכשיר
רציתי לשלם השתתפות עצמית לא אפשרו לי

maskrelease8

New member
הבנת נכון

אני בתוכנית המקנה תמורת תשלום חודשי קבוע \שירות תיקונים ואחריות מקיפה ללא עלות נוספת
עכשיו הם טוענים שרשום בחוזה שזה לא על אייפון
האייפון נרכש בחברה

maskrelease8

New member
קטונתי מלהבין

פניתי בצאט לחברה -נציגה רשמה לי
אני רואה שמגיע לך את השירות במסגרת התוכנית אבל בפועל זה לא מותקן עלייך להתקין מול המוקד העסקי
השירות ואחריות ללא עלות מגיע לך כחלק מהתוכנית אולם רק תיקונים לא אובדן(מילה ומילה לפי מלל בצאט)
אני שואלת -זה כרוך בתשלום
תשובה לא השארתי תיעוד שצריך להתקין לך את זה
אני יוצרת קשר טלפוני -שם נאמר כי הכתוב בחשבונית זה רק תבנית וזה לא אומר שמגיע לי אולם
אפשר לבטח תמורת תשלום אני מפנה אותו לנאמר בצאט טוען היא לא מבינה כלום
בדיקה שלי באתר בשירות תיקונים ואחריות מקיפה מכסה מקרים של אובדן גניבה בהשתתפות עצמית
ממש לא מבינה היתכן שאני משלמת על התוכנית סכום חודשי קבוע מידי חודש אין פירוט לסכום רק שזה כלול בתוכנית
והנציג אומר תוכחי שאת משלמת אז מה אם זה כלול בתוכנית אבל לא על אייפון

למעלה