רכשתי אתמול את גיליון מאי של בלייזר.

0Pandemonium0

New member
רכשתי אתמול את גיליון מאי של בלייזר.

וחוץ ממוסף בגדי הים הייתה שם גם כתבה של איזו אחת, יעל. האמת שהייתה כתבה מרתקת ונהדר לקרוא אותה בתור כותב, ועוד בתור כותב שמסכים לחלוטין עם הנאמר. אמנם צפיתי בשני פרקים של הסדרה בערך, אבל אני יודע על מה מדובר שם, והכל נכון. והארלן אליסון מגניב. מזל-טוב יעל. כל הכבוד.

miss mcmillan

New member
מתוק שלי, תודה ../images/Emo13.gif

מעניין אותי, אגב, מה אתה ואחרים אומרים על המקרה הבא, שאני משייכת ישירות לעובדה שהשם והתמונה שלי היו ב"בלייזר". אני מקבלת המון הודעות מקוראים בפייסבוק- חלק מטרידות, חלק מפרגנות, חלק מטומטמות. אתמול בבוקר קיבלתי הודעה מבחור שאני לא מכירה שמכילה שתי מילים: "רוצה זיון?". מטבע הדברים שהתחרפנתי, כתבתי על זה פוסט מאד זועם ועל מטרידים מינית באינטרנט בכלל, ועשיתי לו אאוטינג (כלומר פרסמתי את שמו המלא ואת מקום הלימודים המשוער שלו. בהתחלה היה גם הטלפון אבל ויתרתי עליו בסוף כי יש גבול). קיבלתי הרבה תגובות תומכות, אבל ברחבי הקהילה הוירטואלית שלי היו גם לא מעט תגובות שנאצו אותי, אמרו שאני כלבה פרובוקטיבית ושזה לא בסדר מה שעשיתי לו. אני כמובן חושבת שאין כאן שום בעיה אתית, היות ששמו היה על ההודעה וכל המידע עליו היה זמין מגוגל. בנוסף אין כאן דיבה, מטעמי "אמת דיברתי". אני לא מסוגלת להבין למה לו ולאחרים מותר לכתוב מה שבא להם, דברים הכי דוחים ופוגעים ומטרידים, אבל כשאני חושפת אותם זה פתאום לא בסדר. מה אתם אומרים? סליחה אם אני נשמעת נסערת ועצבנית, זה כנראה כי אני באמת נסערת ועצבנית. וזו כתובת הפוסט http://trischi.blogli.co.il/archives/55 הפוסט לשיפוטכם.

LEATHER REBEL

New member
מה עניין "בסדר" / "לא בסדר" ?

בעולם הוירטואלי... זה לא עניין של מותר או לא מותר... זה עניין של "למי יש כוח לחנך את המטומטמים". זוהי גם הסיבה שהמון אנשים הם גיבורים רק מאחורי מקלדת. גם לי קראו פעם "פרובוקטור", אפילו ששמי לא אבישי רביב. קראו לי גם מילים קצת יותר קשות מ"פרובוקטור". ומה אמרתי להם? " ת ו כ י ח ו " לדבר כל אחד יכול, ולהיות גיבור מאחורי מקלדת גם כן כל אחד יכול. רק כשזה מגיע להוכחות, פתאום הם נהים אילמים ו/או חמקנים. אין מה להתעצבן מהם.

קראת לי? ../images/Emo8.gif

אני מציע לא להתרגש מתגובות של אנשים באינטרנט. אם יש סקטור אחד שאני לא מחשיב את דעתו אלו הטוקבקיסטים.

0Pandemonium0

New member
אני יודע, קראתי את הפוסט הזה.

נו, מה אני אגיד לך? את צודקת בהכל, אבל אני פשוט לא טורח להתלונן, כי זה לא עוזר הרבה. אפשר לרצוח אותו, שזה פתרון הרבה יותר מועיל בעיניי גם לטווח הארוך, אבל להתלונן סתם אין סיבה. ואל תצפי בכלל לתגובות אוהדות מתושבי ישראל הפרימיטיבים. רק עכשיו נחשף עלונים שמחלקים ברבנות בירושלים לזוגות מתחתנים או משהו כזה, ושם מופיעות הוראות כגון "האישה היא חומר ביד הגבר" ו"לגור ליד החמות זה מסוכן" או כל מיני דברים כאלה על איך גבר צריך לנהוג באישתו. נו, שיהיה. אז ככה מרגישים במדינות עולם שלישי. מעניין. מה שאני כן יכול להגיד לך זה, אף-פעם אל תתביישי במי שאת. ואם את כלבה פרובוקטיבית, תמשיכי ותהיי כזאת על אפם ועל חמתם. אני אוהב להכעיס אנשים שמעצבנים אותי, כי זה פשוט מצחיק לראות אותם מתרגזים. וחוץ מזה שאני אישית מת על כלבות פרובוקטיביות.

miss mcmillan

New member
תודה לשניכם על הגיבוי המוסרי

מעודד לראות שלא כולם בהמות סתומים כאן. הדיון האידיוטי הזה נמשך בטוויטר ולוקח לי שנים מהחיים. נראה לי שאני מפסיקה אותו בזה הרגע על סעיף "לא מדברים עם גורילות".

Gilliana

New member
ענק ../images/Emo45.gif

אגב, לא ידעת שישראל היא מדינת עולם שלישי כבר מזמן?

Gilliana

New member
Welcome to the club ../images/Emo13.gif

לא חסרים חולי נפש ולדעתי, הכי בריא להתעלם. מאאוטינג כדאי להיזהר בעיקרון, אך היות ואני מבינה שהבחור פרסם את שמו המלא - לא מדובר באאוטינג כלל. והפוסט שלך, פשוט ללקק את האצבעות - ולמרות שאני לא פולניה, אני אהיה היום פולניה טובה ואגיד "מגיע לו!"
מעבר לזה, הבעיה היא לא האינטרנט - נהפוך הוא, האינטרנט רק הציפה בעיה שקיימת בקנה מידה מפחיד ממש במדינת ישראל, והיא מספר חולי הנפש המסוכנים המסתובבים ברחובות ארצינו הקטנה, רק שאנחנו לא יודעים שהם כאלו - האינטרנט חשף אותם במלוא מערומיה משום שרק במדיום הזה הם מעיזים לחשוף את ממדי מחלתם ללא סייגים וכמובן שמדובר במחלה שאין לדעת מתי תתפרץ ותהיינה לה השלכות מחוץ לעולם הוירטואלי, שכמובן איננו זה שגרם לה מלכתחילה. . והכי מזעזע - לחשוב שעוד נותנים לאנשים האלו להחזיק נשק...

LEATHER REBEL

New member
יש אפשרות לזהות כאלה ברחוב

אני כותב גם בפורום אחר, וכבר היו מפגשים לפורום ההוא, ורוב האנשים הגיעו. רק -אחד- מתוך סך כל הכותבים, לא הגיע אף פעם... ומן הסתם הוא לא אישיות אהובה בפורום. אחד מאנשי הפורום מכיר את ההוא באופן אישי, כי הם עבדו פעם (והסתכסכו). "הגיבורים מאחורי המקלדת" לא נוטים לבוא למפגשים. מעניין מדוע...

למעלה