רכשתי את האלבום...אכזבה

L i l o s h

New member
רכשתי את האלבום...אכזבה../images/Emo4.gif

חברים, לא חשבתי שאני אגיד את זה אי פעם אך האלבום ממש מזעזע... אני באמת מצטערת להגיד את זה...אנ'לא מבינה ממה התלהבתם כל כך... כנראה היו לי ציפיות גבוהות , חשבתי לעצמי שהנה, סופסוף, אמן איכותי שעושה מוזיקה רוק משובחת אחרי שהתחלתי להאמין שכבר לא קיימים כאלו ,שהרוק עבר מהעולם ושאין אמנים שבאמת שווה להשקיע ברכישת אלבום שלהם. אבל , כגודל הציפיות... אני אחזור להתנחם באלבומים הישנים של אוזי אוסבורן,לד זפלין והפינק פלויד...

שלמונזה

New member
אשמח אם תספרי ../images/Emo168.gif

ממה בדיוק התאכזבת? השירים הם בדיוק מה שהיו בהופעות, כך שהכרתי את כולם. לדעתי האלבום עשוי בצורה ממש טובה, שירים טובים הרבה גיטרות ורוק כמו שאני אוהבת, לא היה לי מקום לאכזבה מהאלבום.

dsol

New member
אוי חבל.... ../images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif

אבל כבר חשבתי שזה שירשור אחד באפריל

L i l o s h

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif אתה תותח...

חברה 1 באפריל!.. (אני היחידה שעדיין מתלהבת מהיום הזה?...עם חברים שלי הלכתי ממש רחוק בעניין הזה...) באמת נראה לכם שאפשר להתאכזב מרם??? סתם רציתי להשתעשע ... דודי עלה עליי מהר... לא רכשתי עדיין את האלבום... מה שבטוח זה שלא אתאכזב

mulon1984

New member
לא מצחיק

זה לא נושא לצחוק עליו. ואיך יכול להיות שעוד לא רכשת את האלבום?!

L i l o s h

New member
אין דבר כזה נושא שלא צוחקים עליו...

ולא קניתי כי אני מתכוונת לצרוב אותו... סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! זה באמת נושא שלא צוחקים עליו.... היום אני בת"א אז אני לא מתכוונת לחזור לבית בלעדיו....

mulon1984

New member
ת"א? וואלה.

אל תשכחי שבדיסק סנטר הוא עולה רק 40. ואם את כבר בסנטר, שתי מטר מהסנטר יש חנות קומיקס שנקראת "קומיקס וירקות", היא נמצאת בקינג ג'ורג' 40. תגידי שאני ביקשתי שימליצו לך על משהו טוב.

שלמונזה

New member
לא חשבתי על זה האמת ../images/Emo168.gif

מזהה מתיחות 1 אפריל אבל לבוא להגיד לא אהבתי את האלבום כמתיחה? היה נרה לי מופרח. מילא.

למעלה