רכשתי לי פילה של חיה שנקראת LONG TAIL TUNA.

prizman

New member
רכשתי לי פילה של חיה שנקראת LONG TAIL TUNA.

כפי שאתם רואים היא שונה מהטונה האדומה המוכרת.
עכשיו אני צריך לחשוב איך להכין את זה כי מעולם לא התעסקתי עם החיה הזו
אבל כבר יש לי רעיון.
גם הטונה הזו וגם הטונה האדומה מגיעות לכאן טריות.

 

amirline

New member
אני מניח שסביצ׳ה או סשימי כלשהו, דג כזה עדיף להשאיר נא

 

prizman

New member
חלקו אכן סשימי,

חלקו האחר יטוגן ויבושל לכיוון איטלקי. ז"א שמן זית, כרישה, יין לבן, טרגון ועוד כל מיני.
כמובן שטעמתי ממנו נא, נחמד מאוד.
 
טרטר או אפילו בורגר צרוב

את ההמבורגר כמובן 20 שניות מכל צד במחבת עם חום פראי. על אף ההסתייגות של רפי כהן ניסיתי עם פלמידה אדומה ויצא טעים לאללה. זה נראה דג דומה.

חוצמזה כמובן סביצ'ה אבל בכל מקרה תהיה עדין לגמרי עם התיבול. שמן זית, טיפונת מיץ לימון, טיפה מלח גס וזהו. בלי סיפורים ובלי טימטומים כמו שאומר קפיטולניק (טייכר וזרחוביץ')

עוד אופציה טעימה: לפרוס לקוביות ולשים בתבנית, ואז ממיסים חמאה עד שהיא חומה ורותחת ויוצקים אותה במכה אחת על הדג. יוצא הסטייק הכי טעים בעולם. באחריות.
 

prizman

New member
בפעם הבאה, זה נגמר אבל יש עוד מלא דגים בים.

כרגע יש לי בסטנד ביי בורי אפור ומקרל, אח"כ אלך
לסבב קניית דגים נוסף.
 
למעלה