כפי שאתם רואים היא שונה מהטונה האדומה המוכרת.
עכשיו אני צריך לחשוב איך להכין את זה כי מעולם לא התעסקתי עם החיה הזו
אבל כבר יש לי רעיון.
גם הטונה הזו וגם הטונה האדומה מגיעות לכאן טריות.
את ההמבורגר כמובן 20 שניות מכל צד במחבת עם חום פראי. על אף ההסתייגות של רפי כהן ניסיתי עם פלמידה אדומה ויצא טעים לאללה. זה נראה דג דומה.
חוצמזה כמובן סביצ'ה אבל בכל מקרה תהיה עדין לגמרי עם התיבול. שמן זית, טיפונת מיץ לימון, טיפה מלח גס וזהו. בלי סיפורים ובלי טימטומים כמו שאומר קפיטולניק (טייכר וזרחוביץ')
עוד אופציה טעימה: לפרוס לקוביות ולשים בתבנית, ואז ממיסים חמאה עד שהיא חומה ורותחת ויוצקים אותה במכה אחת על הדג. יוצא הסטייק הכי טעים בעולם. באחריות.