רכשתי לראשונה ב eBay ב 6/6 והמוצר טרם הגיע.

panayotiss

New member
רכשתי לראשונה ב eBay ב 6/6 והמוצר טרם הגיע.

המוכרת נראתה אמינה, היא power seller והדירוג החיובי שלה גבוה. אני בקשר איתה דרך המייל של ebay והיא אומרת שנורא לא נעים לה. היא לא יודעת מה לעשות. כמה זמן לדעתכם צריך לחכות? חבר טוב שלי מהעבודה רכש חלק להטיסן שלו והחלק הגיע רק לאחר חודש. מקווה שלא אכווה מהרכישה הראשונה. אמנם זה רק 25$ אבל אני רוצה להצליח. אני מאוד אוהב את המערכת. האם משלוח מארה"ב לוקח חודש?

panayotiss

New member
היא אמרה שהוא צריך להגיע תוך 14-16 ימים

זה מאוד מפליא אותה והיא שואלת מה אני חושב שצריך לעשות. אני אגש לדואר כנראה, אולי הם מעכבים את החבילה שם וטרם יצא הפתק לכתובת שלי.

הודייה1

New member
רכישה ראשונה

משלוח יכול לקחת מעל חודש בגלל הסחבת של דואר ישראל החבילה יכולה לישכב בסניף הדואר מיבלי שקיבלת הודעה על כך. תיגשי לסניף הדואר ליבדוק.נישלח רשום או רגיל?

panayotiss

New member
אני בהחלט אגש, אני אשאל אותה במייל

אני אשאל אותה אם זה registered mail ? תודה. חשבתי שאחרי ההפרטה הדואר אמור לעבוד מהר יותר, לא הפוך.

aviyajb

New member
שאלי אותה באיזו שיטת משלוח היא שלחה את המוצר.

בהצלחה!

panayotiss

New member
שלחתי לה מייל, טרם חזרה ../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif

כבר ה 3 ביולי והחבילה טרם הגיעה. (מחכה מ 6 ביוני). כמה מאכזב במיוחד לאור זה שזו קנייתי הראשונה ב eBay . לא התחלה חלקה. הקניות הראשונות הן הכי קריטיות כי הן בונות אמון עם המערכת. איזה מזל נאחס. הייתי בדואר ואמרו לי שהעיצומים נוגעים רק להעברות כספים של ביטוח לאומי ולא לעניין חבילות. אמרו לי שאני חייב לספק מספר חבילה. שאלתי אותה במייל את מספר החבילה. מקווה שהיא תדע. ממתין

panayotiss

New member
היא שלחה את החבילה ב USPS

בשיטת משלוח first class international . היא נתנה לי את הקוד והזנתי אותו באתר של USPS . שם נאמר כך: Your item was accepted at 12:00 PM on June 4, 2007 in CHRISTIANSBURG, VA 24073. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. כלומר משם אני לא יודע לאן החבילה הגיעה. אני אנסה לגשת לדואר עם הקוד. אולי יצא מזה משהו.

aviyajb

New member
אני מאמין שהמוצר שלך יגיע בשבוע-שבועיים

הקרובים, אף על פי שאינני התנסיתי בשיטת משלוח זו. עד עכשיו אינני התנסיתי במשלוח בשיטה זו, אלא באמצעות priority mail, שמחירו גבוה יותר, ולו לקח בסביבות ה-3 שבועות, ולכן אני מאמין שלמשלוח שלך יקח יותר זמן. לפני יומיים הזמנתי מוצר ממוכר מארה"ב, והוא שלח את המוצר ב-first class mail, אז אני מקווה שיגיע במהרה, ולכן ארצה שתעדכני אותנו כאן בפורום כמה זמן לקח למוצר להגיע. תודה רבה. בהצלחה!

למעלה