רכש חדש בהוט וביס

gadgad0

New member
רכש חדש בהוט וביס

(על-פי וואינט): Cane, Journeyman ו-Damages של גלן קלוז הולכות להוט. "האישה הביונית", "צ'אק" המצויינת, Moonlight המחורבנת ו-Sarah Connor Chronicles גם כן הולכות להוט וישודרו ב-AXN. Pushing Daisies, Dirty Sexy Money ו-Private Practice (הספינאוף של האנטומיה של גריי) הולכות ליס. גם Reaper המעולה כנראה בסל של יס, ואולי גם Carpoolers הגרועה.

snier1991

New member
יש עוד סדרה של ABC סטודיו שעוד לא פורסמה

רשום 6 פורסמו 5 ולאסף(או לכל מישהו אחר) יש לך רשימה של הסדרות החדשות של ABC הסטודיו? מסקרן אותי מה הסדרות ומי יכולה להיות הסדרה השישית

assafTV

New member
עד סוף החודש תדעו יותר

במסגרת פסטיבל ראש פינה יס תקרין שם מבחר סדרות חדשות ומן הסתם פרטי הסדרות הנ"ל יפורסמו בתקשורת. אגב בכתבה הנ"ל מירב קריסטל שוב מפגינה בורות מבישה. קליפורניקיישן איננה סדרת מיד-סיזן ולו רק בגלל שהיא סדרת כבלים, רק לנטוורקס יש עונות ואמצע-עונות (ומיד-סיזן זה כל מה שבין ינואר למאי. כל מה שבין יוני לספטמבר זה כבר שממת הקיץ). פושינג דייזיז משודרת ב-ABC, לא מופקת על ידה. הסדרה מופקת על ידי אולפני וורנר. ריפר לא קשורה לקווין סמית', הוא רק היה במאי-שכיר של הפיילוט ואין לו כל נגיעה לסדרה. אפרופו טעויות של עיתונאיות, בפנאי פלוס חגית גינצבורג עושה פאדיחות. בשבוע שעבר היא כתבה שהרייטינג של הישרדות ירד עקב התחרות הקשה מולה של 60 דקות, עקרות בית נואשות ומשחק הפוטבול של יום ראשון. מה ש"קצת" תמוה כי א' - הישרדות משודרת בימי חמישי, לא בימי ראשון וב' - 60 דקות משודרת (בימי ראשון כאמור) ברשת CBS המשדרת את הישרדות. בגיליון החדש של פנאי פלוס שיצא היום גינצבורג מדווחת כי קליפורניקיישן "שעלתה לשידור באמצע אוגוסט ושוגרה די מהר אל מחוזות הערוצים שבתשלום, על מנת שהצפייה תוגבל לכל מי שמבוגר מספיק כדי לתחזק כרטיס אשראי". שמישהו יסביר לה מה זה שואוטיים בבקשה. לא, רגע, לפני זה, שמישהו ילמד אותה לקרוא אנגלית, להבין אותה, לתרגם נכון וגם טיפ-טיפה הבנה בתחום בו היא עוסקת לא תזיק.

gilriv

New member
../images/Emo13.gif ערוץ10 ישדר משם {כמו שעשה את זה

בשנה שעברה לא... אז גם היה דיון על זכייניות ערוץ2 אתם זוכרים

כנראה שהן עשו סטאז' במעריב לנוער

ואסף, מתי תתחיל עונה שניה של "עור רגיש"? מתוכננת עונת חורף לערוצי יס-סטארס ושומרים אותה עד אז?

assafTV

New member
לא ידוע לי כרגע מתי

בנובמבר צפויות לעלות אהבה גדולה 2, העשב של השכן 3, גיבורים 2 והטראש הכי ממכר שיש: הספין-אוף לטעם האהבה "איי לאב ניו יורק".

LeRanch

New member
גדול!!../images/Emo9.gif

ניו-יורק כ"כ מצחיקה בטעם האהבה, ככה שבסדרה משלה היא בטח תפיל אותי מצחוק
אתה יודע אולי מתי תגיע העונה השנייה של "בניחוש חוקר"?

snier1991

New member
יש כבר תאריך לתיאודורוס?

היא הייתה בזמנו אמורה להחליף את גיבורים אבל מאז אין עליה שום חדש

assafTV

New member
יס מעולם לא הודיעה שהסדרה נרכשה על ידה

אם וכאשר תירכש הסדרה על ידי יס תצא על כך מן הסתם הודעה מסודרת. וסדרה שלא נרכשה לא תקבל מן הסתם שיבוץ.

gilriv

New member
?

אסף ..ראיתי שביס יש כמה פרומאים חדשים ביותר לזרום .: האחד זה של סידרה / או תוכנית מקנדה שמעתי אתה יודע מה זה , והעונה החדשה של
הפמליה 4 {הפרק הראשון זה יעסוק בסר של מדיין של ווינס נמלטים עונה השלישית מ24 לאוקטובר

snier1991

New member
זכור לי שיש בנענע ביקורת על מסגד קטן

בערבה אם אתה מעוניין בפרטים

dht160

New member
זה פשוט לא יאומן

כמה אי דיוקים יש בכתבות בנושא רכש התקשורת.אפילו האנשים בפורום יודעים יותר

dht160

New member
להיפך

אני חושב שהאנשים שאמורים כביכול להבין בזה יותר מאיתנו כי הם עובדים רשמית במדיה לא יזיק,ואפילו צריכים לבוא לקרוא פה בפורומים לפני שהם כותבים את זה לקהל הרחב.

למעלה