רכש חדש ביס

gadgad0

New member
רכש חדש ביס

The Starter Wife, שזכתה לתרגום המרנין "גרושה כמו חדשה" - מיני סדרה מבית רשת USA, עם דברה מסינג ("וויל וגרייס"), ג'ו מנטניה, ג'ודי דייוויס, מירנדה אוטו ("שר הטבעות"). החל מחמישי (13.9) עד שבת (15.9) ביס 1. הסדרה זכתה לביקורות בינוניות ומטה בארה"ב. עוד מיני סדרה שנרכשה בידי יס (וזכתה לביקורות טובות למדי בארה"ב) היא The Company של רשת TNT - מותחן ריגול עם כריס או'דונל, אלפרד מולינה, מייקל קיטון ועוד, בהפקת האחים המהוללים (רידלי וטוני) לבית סקוט. המיני סדרה תשודר באוקטובר ביס 4.

gadgad0

New member
ג'יימס גנדולפיני חוזר ל-HBO

יככב ויפיק את הדרמה ABCD Camp, סיפורו (האמיתי) של סוני ואקרו, הסקאוט האגדי, האיש שבין היתר החתים את מייקל ג'ורדן על חוזה מיליון הדולר הראשון שלו עם "נייקי". דייוויד אהרון, תסריטאי "אורות ליל שישי", הציע את הרעיון וגם יכתוב את התסריט.

gilriv

New member
גדי -מה אם הגירסה החדשה

של האישה הביונית -לינדה קרטר -השחקנית היפיפיאה שתשחק אותה ..-אני בטוח שביס חושבים לרכוש אותה גם בגלל השחקניות המוכרות ? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי תחושה

זה מתחיל רק בסוף ספטמבר

והשחקנים שם לא מוכרים בכלל. יש שם את מארק שפרד ששיחק בבטלסטאר גלקטיקה ומישל רייאן שחקנית אנגלית ששיחקה באופרת הסבון איסטאנדרס. זה לא נראה משהו טוב......

ויקיר הפורום אלק בולדווין

יככב בסרט ההמשך לסרט The Bachelor מיד אחרי שיסיים את צילומי העונה השניה של רוק30 שיתחילו בסוף החודש.

gadgad0

New member
... וזה כי הוא צריך הרבה כסף לשלם מזונות לקים

ול-"thoughtless little pig".

gadgad0

New member
חייב לתקן לך שתי טעויות ...

הסרט בו יככב בולדווין נקרא Bachelor No. 2, וזה לא סרט המשך לשום סרט. ככה סתם קוראים לו... ועוד טעות: הסרט מתוכנן רק ל-2009. עד אז בולדווין יהיה עסוק מאוד - רק השנה הוא אמור להשתתף בעוד שלושה סרטים, ככה שכנראה הוא יצטלם לסרט הזה משהו כמו אחרי צילומי העונה הרביעית של רוק30 (אם-ירצה-השם).

רגע רגע

אתה רוצה להגיד לי שגם הסרט "girl 6" של ספייק לי הוא לא סרט המשך ולא היו לפניו girl1,2,3,4,5?
תודה על התיקון!

gadgad0

New member
בדיוק! וגם הסרט "300" הוא לא סרט המשך

ל-299 סרטים שהיו לפניו...

assafTV

New member
פיו

ואני כל הזמן חשבתי שיש לי 2000 סרטים להשלים לפני "אודיסאה בחלל"

gadgad0

New member
מזל שתפסנו את העניין הזה בזמן

לפני שהלכת לספריית וידיאו לעשות מנוי על 2,000 סרטים...

gilriv

New member
במקרה אני מצאתי -את העונה3 של סדר חדש

- אבל מה , זה בחצות של ?יום ראשון השבוע
הסידרה הבריטית סדר חדש 'NEW TREKS -עונה ה3 ביס וזה לא שידר חוזר {מכיוון שאני רוצה להמליץ על זה { בyes stars2 ?אבל זה בשעה 4.20 וזה בשידור כל יום
יש יש לזה שידור חוזר {למחרת כל יום בשעה 9.56 בבוקר בלבד ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב לא נאשים את yes בסוף השבוע יום חמישי " החשוד העיקרי עונה6 ב21.30 חלק "א של הסידרה ובשבוע הבא החלק השני

snier1991

New member
היא לא

הערוץ נסגר כשעונה שנייה הסתיימה הערוץ מעולם לא שידר את העונה השלישית של סדר חדש למרות שבאתר של יס בזמנו היה רשום סדר חדש 2+3 אבל השלישית לא שודרה הערוץ נסגר והעונה לא שודרה

למעלה