רם מגיע לסינדרום

bennyfromabba

New member
זה מאכז'ב מאוד

אני חשבתי שהסינדרום כבר נסגר מז'מן! ככה הייתה כתבה בעיתון! מסתבר שזה סתם היה יחסי ציבור נהניתי מאוד בהופעה האקוסטית האחרונה שלו אבל זה מקום עם אקוסטיקה מז'-עז'-עת וגרוע מזה- בהופעה אקוסטית שומעים בעיקר את האנשים שלא מעניין אותם רםא וריון מדברים!!

SV Design

New member
אכן יש לו הופעה היום

שלום, אני לא מכיר ממש את רם אוריון אבל אני כותב פה בקשר למועדון הסינדרום כי אני יודע שרם מופיע שם הערב. בכל מקרה, מועדון הסינדרום מגביל את גיל הכניסה אליו ללא כל סיבה ובטח יש פה אנשים מתחת לגיל 18 שהיו רוצים לראות את ההופעה שלו מבפנים. אז גם אם אתם מעל גיל 18 ולא גרים בירושלים אתם מוזמנים לחתום על העצומה לביטול הגבלת הגיל במועדון הסינדרום בלינק הזה : http://www.atzuma.co.il/petition/asab/1/ אני מקווה שתחתמו כי אם יהיו מספיק אנשים ההגבלה בהחלט תבוטל. והחתימה עליה לוקחת רק כמה שניות. אז תודה לכל מי שחתם ונקווה שהגבלת הגיל תבוטל.

mulon1984

New member
חתמתי, אבל...

צ'מע, זה לא שהסינדרום הוא אחד המועדונים המלאים ביותר בארץ. ולכן אני חושב שיש לבעלים של הסינדרום סיבה מספיק טובה למה להגביל את הגיל של הקהל שלהם...

bennyfromabba

New member
סיבה פשוטה וגלויה - מכירת אלכוהול

הבעלים התבכיין בכתבה עליו שהעסק אמור להיות מושתת על בלייני אלכוהול וכי אין מספיק מהם.

mulon1984

New member
ברור, ברור

היי, זה פאב. ברגע שפותחים את הדלתות לנוער מתחת לגיל 18, זה הופך להיות מועדון לילדים. מי יבוא לשם לשתות בירה כשהו יודע שהמקום יהיה מוצף בתיכוניסטיות בנות 16 שמחפשות גברבר צעיר וחטוב עם רכב שיקנה להן אלכוהול??? אני!!!

L i l o s h

New member
אתה בקטע של קטינות מולון?...

והאם כשאתה אומר "גברבר צעיר וחטוב עם רכב" הכוונה אלייך ?

mulon1984

New member
אני בקטע...

...של בנות שבקטע שלי. סתם. מטאפורה, חבר'ה. תרגיעו. יש לי רישיון, אבל אין לי רכב משלי. וסביר להניח שכשיהיה, זאת תהיה משאית. כי אני אוהב משאיות.

L i l o s h

New member
אני מקווה מאוד

שכשתהיה לך משאית , תעמיס את כולנו להופעות של רם!

mulon1984

New member
כמה טיפוסי

זה משפט כל כך טיפוסי לבנות שהולכות להופעות של אורפנד.

L i l o s h

New member
וואלה?... יצא לך להכיר בנות כאלה?

כי אני , אגב, לא נסעתי להופעה בסוף (לא,לא בגלל שהקשבתי לעצתך)...פשוט החלטנו לנסוע לזו של הקספרים היום... (אז מה המשפט הטיפוסי לבנות שהולכות להופעה של הקספרים?..)

mulon1984

New member
משפט טיפוסי לבנות שהולכות להופעה של הקספרים..

הוא " וואלה?... יצא לך להכיר בנות כאלה? תוכן: כי אני , אגב, לא נסעתי להופעה בסוף (לא,לא בגלל שהקשבתי לעצתך)...פשוט החלטנו לנסוע לזו של הקספרים היום..."

למעלה