Fellowship
New member
רמאות או זכייה עטופה במאמצי מכירה?
היינו ביריד באיזור מגורינו לפני חודשיים, מילאנו טופס הגרלה, התקשרו ואמרו שזכינו ב"חבילת אורלנדו",
4 כרטיסי טיסה הלוך ושוב לאורלנדו + ארבעה ימים ושלושה לילות באיזור + 4 כרטיסי כניסה ליום אחד באחר מהפארקים (דיסני וכו'),
ניתן לממש את הזכייה בתוך 12 חודשים, אנחנו לא נדרשים לשלם דבר כעת, אין צורך להוסיף לילות נוספים בתשלום אם לא נרצהף
כאשר נרצה לממש אז עלינו להזמין את החבילה דרך סוכנות נסיעות שהם עובדים עמה, לשלם רק את מיסי מרילנד,
ולשלם גם 100$ פקדון בעת ההזמנה כדי לשריין אותה, שיוחזר לנו לאחר מימושה.
כדי לקבל את הזכייה עלינו להגיע למצגת וסיור של שעתיים בוירג'יניה:
Kings Creek Plantation (Off-Site) Preview Center
14067 Crown Court
Woodbridge, VA 22193
במסגרת המצגת יציגו לנו את החידושים והשכלולים במלון שלהם, את היתרונות של לרכוש Membership,
וכמובן שישדלו אותנו להיות חברי מועדון, לאחר השיחה שלחו את כל הפרטים גם במייל, ומודגש בו המשפט:
there is absolutely no cost or obligation to join or buy anything. You are guaranteed to leave with your Orlando Getaway package and the bonus gifts
חובה להגיע שני בני הזוג יחד, ללא ילדים (אני מניח כדי שלא יפריעו לנו להקשיב לניסים והנפלאות שיוצגו לנו),
חובה להגיע עם 2 רשיונות נהיגה וחובה גם להגיע עם כרטיס אשראי שהוא לא Debit/ATM.
שאלתי מדוע, אמרו שמכיוון שערך הפרס הוא גבוה, הם רוצים לוודא את השם שלנו על 2 תעודות שונות,
הצעתי להגיע גם עם דרכון, אמרו שחובה אשראי, אבל אין שום חובה להשתמש בו.
אני מניח שמטרתו היא שבמידה ומישהו ישתכנע לרכוש שם משהו, הוא יוכל להשתמש בכרטיס בו במקום.
לא מסרתי שום פרטים, היה להם רק את מה שמילאנו בטופס, כמובן לא פרטי אשראי או כל פרטי חסוי אחר.
שם החברה המטפלת היא JCS (או jcsescapeaway), בגיגול זריז מצאתי את זה:
https://www.flyertalk.com/forum/tra...rprise-scam-i-ve-won-4-roundtrip-tickets.html
מה שאני מבין הוא שזו לא הונאה במובן הסטנדרטי של המילה,
הם כנראה מארגנים מאמצים למכירות לחץ, זה ממש לא משהו שניפול בו.
כנראה שהתוספות של המיסים, בטח גם דלק, עלויות נסתרות נוספות, סביר להניח תאריכים מוגבלים וכו',
הופכים את ה"זכייה" הזו ללא אטרקטיבית.
כנראה שנוותר, אבל מצד שני, מדוע לא להגיע, לאסוף את ה"פרס", ללכת ובזמני החופשי לראות מה המגבלות והעלויות הנוספות של הפרס?
(זה אפשרי, לא חובה להשאר, הם מנסים לפתות השארות עם בונוסים משעשעים נוספים)
1. בכל מקרה תכננו טיול כזה בדיוק לאורלנדו, בחינם בטח לא זכינו, אבל אולי זה יצא זול יותר מחבילה רגילה(?)
2. אם נוותר, האם יש דרך חוקית לאלץ אותם לשלוח לנו את ה"פרס" גם מבלי שנגיע?
דעתכם ונסיונכם?
היינו ביריד באיזור מגורינו לפני חודשיים, מילאנו טופס הגרלה, התקשרו ואמרו שזכינו ב"חבילת אורלנדו",
4 כרטיסי טיסה הלוך ושוב לאורלנדו + ארבעה ימים ושלושה לילות באיזור + 4 כרטיסי כניסה ליום אחד באחר מהפארקים (דיסני וכו'),
ניתן לממש את הזכייה בתוך 12 חודשים, אנחנו לא נדרשים לשלם דבר כעת, אין צורך להוסיף לילות נוספים בתשלום אם לא נרצהף
כאשר נרצה לממש אז עלינו להזמין את החבילה דרך סוכנות נסיעות שהם עובדים עמה, לשלם רק את מיסי מרילנד,
ולשלם גם 100$ פקדון בעת ההזמנה כדי לשריין אותה, שיוחזר לנו לאחר מימושה.
כדי לקבל את הזכייה עלינו להגיע למצגת וסיור של שעתיים בוירג'יניה:
Kings Creek Plantation (Off-Site) Preview Center
14067 Crown Court
Woodbridge, VA 22193
במסגרת המצגת יציגו לנו את החידושים והשכלולים במלון שלהם, את היתרונות של לרכוש Membership,
וכמובן שישדלו אותנו להיות חברי מועדון, לאחר השיחה שלחו את כל הפרטים גם במייל, ומודגש בו המשפט:
there is absolutely no cost or obligation to join or buy anything. You are guaranteed to leave with your Orlando Getaway package and the bonus gifts
חובה להגיע שני בני הזוג יחד, ללא ילדים (אני מניח כדי שלא יפריעו לנו להקשיב לניסים והנפלאות שיוצגו לנו),
חובה להגיע עם 2 רשיונות נהיגה וחובה גם להגיע עם כרטיס אשראי שהוא לא Debit/ATM.
שאלתי מדוע, אמרו שמכיוון שערך הפרס הוא גבוה, הם רוצים לוודא את השם שלנו על 2 תעודות שונות,
הצעתי להגיע גם עם דרכון, אמרו שחובה אשראי, אבל אין שום חובה להשתמש בו.
אני מניח שמטרתו היא שבמידה ומישהו ישתכנע לרכוש שם משהו, הוא יוכל להשתמש בכרטיס בו במקום.
לא מסרתי שום פרטים, היה להם רק את מה שמילאנו בטופס, כמובן לא פרטי אשראי או כל פרטי חסוי אחר.
שם החברה המטפלת היא JCS (או jcsescapeaway), בגיגול זריז מצאתי את זה:
https://www.flyertalk.com/forum/tra...rprise-scam-i-ve-won-4-roundtrip-tickets.html
מה שאני מבין הוא שזו לא הונאה במובן הסטנדרטי של המילה,
הם כנראה מארגנים מאמצים למכירות לחץ, זה ממש לא משהו שניפול בו.
כנראה שהתוספות של המיסים, בטח גם דלק, עלויות נסתרות נוספות, סביר להניח תאריכים מוגבלים וכו',
הופכים את ה"זכייה" הזו ללא אטרקטיבית.
כנראה שנוותר, אבל מצד שני, מדוע לא להגיע, לאסוף את ה"פרס", ללכת ובזמני החופשי לראות מה המגבלות והעלויות הנוספות של הפרס?
(זה אפשרי, לא חובה להשאר, הם מנסים לפתות השארות עם בונוסים משעשעים נוספים)
1. בכל מקרה תכננו טיול כזה בדיוק לאורלנדו, בחינם בטח לא זכינו, אבל אולי זה יצא זול יותר מחבילה רגילה(?)
2. אם נוותר, האם יש דרך חוקית לאלץ אותם לשלוח לנו את ה"פרס" גם מבלי שנגיע?
דעתכם ונסיונכם?