רמאות לשמה של חברת נטויז'ן - לכאורה

ARMANI25

New member
רמאות לשמה של חברת נטויז'ן - לכאורה

שלום , לפני כשלושה חדשים עשיתי מנוי לאינטרנט דרך נטויז'ן הפקיד הציע לי להוסיף כ 4 שח כדי לשדרג את המנוי ולאפשר לי 30 דקות ראשונות חינם כל חודש לשיחה לחו"ל לא היססתי ועשיתי. ב1-9 הגיע אלי חשבון של האינרטרנט+הטלפון בסך 87 שח ועוד תשלום תמוה של 92 שח טילפנתי לברר (מיותר לציין לחיכיתי רבות למשפר לא חינמי ובאיזור חיוג אחר משלי - 04 ) הפקידה הנחמדה ששמה טניה אמרה שלשיחות לחול הופתעתי מאד ואמרתי לה שלא דיברתי כל כך הרבה , וגם אם כן יש לי חצי שעה חינם היא השיבה שיש תוספת של 60 אגורות לדקה לשיחות לסלולריים מוזר שהבחור שצירף אותי לא טרח לאמר לי זאת.... בכל זאת, לא התעצלתי וחיפשתי רמז לנושא, בנטויזן יש מחלקת תמיכה אינטרנטית ובפירוט תשלום- ואני מצטט מהאתר: הינך מחובר בחבילת אינטרנט: אינטרנט מהיר ADSL במחיר 82.28 ₪ לחודש למשך שנה בהתחייבות. מהירות החבילה 1.5MB/96kb, העסקה כוללת הגדלת נפח תיבת הדואר ל 2 ג''יגה. המחיר כולל תשלום עבור התשתית לחברת בזק וכולל מע''''מ. בכל חודש 30 דקות שיחה ראשונות חינם ליעדי המבצע, תעריף כל דקת המשך 0.25₪ ליעדי המבצע. שאר יעדי החיוג - על פי מחירון מנויים 017. דמי מנוי חודשיים בסך 4.95₪ ,תוספת לדמי מנוי לאינטרנט.היעדים שבמבצע: אוסטריה, אוסטרליה, איטליה, אירלנד, ארגנטינה, ארה"ב, בלגיה, ברזיל, בריטניה, גרמניה, דנמרק, דרום קוריאה, הולנד, הונג קונג, יוון, יפן, נורווגיה, ניו זילנד, סין, סינגפור, ספרד, פולין, צ''ילה, צרפת, קנדה, רוסיה, שוודיה ושוויץ. כפוף לתקנון המבצע. אולי אני טיפש אבל קשה לי למצוא לבדי היכן רשום שזה אמור לעלות 60 אגורות לדקה, אגב בחברות אחרות זה משהו כמו -15 12אג' ללא מבצע. ויש מבצעים לעיתים גם של פחות. מה עלי לעשות?

adsemelb44l

New member
לא מפתיעה ביכלל

זה מה שקרה שמיתעסקים עם חברות גדולות בלי אישור בכתב עם חתימה וגם זה לא תמיד עוזר אני לא יופתעה עם אם ישלחו תביעה מישפט נוסף על כול זה

ARMANI25

New member
ונחשו מה קרה כחודש אחרי? שוב חייבו

אותי על השרות שביטלתי, (אגב עשיתי זאת פעמיים יום אחר יום) ושוב חייבו ב 2.27 לפני מעמ פשוט בושה וחרפה

למעלה