רמאות של בעל מוסך

טלי פלך

New member
רמאות של בעל מוסך

הגעתי למוסך בקרית גת לאדם שאמר לי שהוא יודע לטפל בבעייה שיש במכוניתי, בעלי במילואים ואני הייתי צריכה "לבלות" במוסך ולחפש בייביסיטר לבני, הבעייה הייתה באלטרנטור, האדם ושמו מיכאל אמר לי שהוא משפץ אותו - החליף ווסת ופחמים האוטו התניע הכל היה בסדר וחזרתי הביתה מאושרת אך סוף לאושר ביום שאחרי שרציתי לנסוע באוטו והוא לא התניע, עזרו לי להתניעו עם כבלים והגעתי למיכאל שאמר לי לא הגיוני ששוב נהרס הווסת ושוב החליף לי אותו שכחתי לספר ששילמתי על העניין 600 ש"ח אבל קיבלתי 3 חודשי אחריות ולכן בפעם השניה לא שילמתי כלום ושוב חזרתי הביתה יום אחרי שוב האוטו לא התניע חזרתי למיכאל שמה אמר לי? את לא נוסעת מספיק באוטו שטות גדולה נסעתי עד לבאר שבע וחזרתי הביתה לקיבוץ גת התנעתי כמה פעמים ביום את האוטו והשארתי אותו מונע לפי ההוראות של מיכאל, שחשב שבגלל שאני בחורה אפשר לעבוד עליי. זה היה סופשבוע וביום ראשון רציתי לנסוע באוטו ושוב הוא לא התניע, התנעתי עם כבלים ונסעתי למוסך אחר בו הראו לי שהווסת שמיכאל החליף לי ישן, בקיצור אתה לא יודע לעשות משהו תודה בזה ואל תעבוד על אישה עם תינוק שכל השעות שבילתה במוסך הייתי צריכה לחפש מי ישמור לי על הילד ועוד להוציא כסף על בושה וחרפה שרימה אותי כך, רק מלמעלה יגמלו לו על כך. נשים שימו לב אולי עדיף לשלוח את הגבר אולי עליו לא יעבדו במוסך. אשמח אם תעזרו לי בעניין לקבל איזשהו פיצוי בתודה טלי פלך

למעלה