אוקי
חלב אם. אה ממממ. לא זוכר מתי התחיל כל הרומן שלי עם הרמדי הזו. היא יחסית חדשה למרות שהיא הכי בסיסית לכל אדם. כרמדי משתמשים בה לא יותר מ 10 שנים, אולי פחות.לא חקרתי מי ערך את הרמדי, כל שאני יודע זה שהחלב נלקח ממניקה הולנדית שנחשבת על פי קריטריונים הומיאופתיים כאישה בריאה. כל הרמדיס העשויות מחלב אם בעולם מקורה באותה אישה. הומיאופתים קלאסים טוענים שהמקרה האידיאלי מתחיל עם טיפול ב sulphurלהסתיים ב sulphur. סולפור היא הרמדי הבסיסית ביותר שיש והיא מייצגת שלב התפתחותי ראשון ואחרון. בזמנו כתבתי שהכל מתחיל בעור. בטוסיק, זוכרת ? כי אם לא אין לי מושג איך לדלות אותו שוב. בסוף התהליך צריכה המחלה לצאת אל פני השטח, גלויה, ללא מסיכות ושקרים. הדרך להגיע עד למצב הזה ממושכת. ולא תמיד היא אכן תתקיים. כי יש כל כך הרבה מיכשולים לריפוי. אז במקום לעשות את הדרך הזו בדרך חתחתים, חלב האם מקצר אותה ועושה אותה יסודי יותר, אך כמו בכל רמדי, לעיתים תוך כדי כאבים. תהליך הבראה אינו פיקניק. הוא כרוך בהתמודדות והתפתחות. חשבתי לעצמי שלו הייתה בידי איזה רמדי שמתחברת לאדם באופן ישיר בלי חוכמות, מה שכל אחד צריך, את האנפורמציה כיצד לחיות את החיים האלה, איך לנהוג בעולם, איך להיות בן אדם, איך להגיב לסכנות, מה האינפורמציה של כל הגנום מאז ימי הבראשית. כי חלב אם אינו נוזל לבן שמזין תינוק. הוא תמצית משמעות המהות הנקראת אדם. בעזרת הרמדי הזו אנשים הבריאו מכל מיני בישין ומריעין. מיגרנות, דכאונות, ביות מחזור ונשיות, בעיות שינה ותאבון, קשרים מקולקלים בין האדם לעולמו, משפחתו וחבריו. ילדים שבו אל האמהות ולהיפך. אנשים התחתנו, ילדו, נשמו לרווחה בזכות הרמדי הזו. אלא קוץ ואליה בה. זו אינפורמציה שמיועדת להינתן לאורגניזם בתחילת דרכו. ואילו אני נתתי אותה כרמדי לאנשים מכל הגילאים. היא הוציאה מהם את הילדות, הנערות, ולעיתים התחילו ממש להתנהג כתינוקות. כאילו שהתיקון נכנס פנימה ומתקן תסבוכים קדומים. חלב = חי עליו. חי על love. הקלקול הוא באהבה ובלב ושם אמור להתרחש התיקון. על כן נאמר שבאחרית הימים הסוד יכתב על לוחות הלבבות החיים ולא לוחות האבן שהתקבלו בסיני. ולא ילמד עוד איש את רעהו דעת השם מהי. הרמדי הזו הכי מתאימה לבני אדם יותר מכל רמדי אחרת. היא מיועדת רק לאותם אלה שמוכנים ללמוד להיות בני אדם בדרך האדם. התפקיד של הרמדי הוא לעזור לכוח החיים להבריא את עצמו וכך המחלה נעלמת שכן הוא זה שיוצר אותה מבפנים. אם כוח החיים לא יכול לעשות זאת דרך רמת האדם, יעשה זאת דרך רמת החיה, הבהמה, המינרל, הצמח או התרופה הכימית. בדרך כלל לאלה אין את הידע שיש לחלב האם. חלב אם זה אופטימיות, ביטחון שיש חיים. שיש אמא, שיש אמון, שמישהו אומר אמן אחרי לכתנו. שיש לאן לחזור, שיש מקום שממנו באנו. כל זה ועוד לק-הומנום Lac-humnum בלעז. לקומה מנומה. בוקר טוב למבשרי השחר.