רמון הורשע ללא קלון

רמון הורשע ללא קלון

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3382624,00.html היתה נשיקה, רמון יבצע 120 שעות עבודה ציבורית וישלם דמי פיצויים על סך 15,000 שקלים. מגיע לו? יותר או פחות? ומה אם ה' היתה אחת שנרתעת ממגע, כמו למשל חלק מסוים מהא-מיניים, זה משנה את העונש שמגיע לו?

Limbonic Art

New member
לדעתי לא

כלומר, אני לא באה לדון אם העונש מספיק חמור וכמה מגיע לו, מוגזם או לא (נמנעת לומר את דעתי) אבל לא משנה כמה אדם מיני או א-מיני- כאשר אדם זר מבוגר מנשק חיילת זה מרתיע בלי קשר מינית וא-מינית ,באותה מידה לדעתי.

p019

New member
ממה שאני הבנתי מהסיפור..

לעדתי מה שהוא עשה לא לעיניין - אבל בעיקר כיוון שהוא שר, או היה שר באותו זמן. נניח גבר ואשה נמצאים במסיבה - לא הקירו קודם. האשה מגלה סימנים מובהקים (לדעת הגבר) של רצון בקירבה איתו, הוא מנשק אותה, היא אומרת שהיא לא מעוניינת ושום דבר לא קורה מעבר. אני לא רואה משהו פלילי. אם היא היתה פיזית מנסה למנוע את הנשיקה והוא היה משתמש בכוח - או אם יש יחסי עובד מעביד, זה נושא אחר. אבל עד כמה שהבנתי, זה לא היה המצב. היא לא רצתה נשיקה, אבל הוא פרש את זה לא נכון. זה שהוא שר במדינה הופך את זה לחמור. כיוון שאני מצפה מנבחרי הציבור להוות דוגמה- ולא להיפך. וזו לדעתי גם הסיבה שהוא הורשה. כך שאולי הרשאה ללא קלון היא כן לעניין, לא בתוחה ב100% - מה שבתוח הוא בחיים לא יעשה את זה שוב. ובתקווה גם אחרים יחשבו פעמיים.

למעלה