רמות - המלצה לצימר

dafnaleh

New member
רמות - המלצה לצימר

לפני כשבועיים הלאתי אתכם בתלאותי בחיפוש אחרי הצימר המושלם לחופשתי בדרום רמת הגולן. בסוף לקחתי סיכון ובחרתי בצימר שלא מצאתי שום המלצה אודותיו, שנראה לי בלתי-יקר בצורה חשודה, ושהתרשמתי לטובה מאתר האינטרנט שלו. הבטחתי לשוב לכאן ולספר איך היה. ובכן, לאחר שני לילות באמצע שבוע (370 ללילה, לא הזמנו את ארוחת הבוקר), אני לא יכולה שלא להמליץ לכל מי שיסכים לשמוע אודות הצימר הנפלא הזה. אמנם אין לי ניסיון בצימרים רבים (הייתי בשניים עד כה, בחיי הקצרים יחסית), אך האוירה, האיבזור של הצימר וההתרשמות הכללית שלי ממנו היתה טובה לאין ערוך מהשאר. ראשית, עוד לפני שנכנסו לבקתה, יצאנו מהמכונית אל נוף מרהיב ומפואר של מרבית הכינרת, וידענו שבחרנו במקום הנכון גם אם הצימר יתברר להיות בקתה רעועה ובעלת ריח של רפת ותיקה. אך לא פרות ולא רפת- כי אם בקתה מפוארת, מעוצבת ונהדרת, מטבח מאובזר לעילא, ג'קוזי משוכלל שיכלו להיכנס אליו עוד שני אנשים נוספים (אם היינו בקטע), טלויזיה עם יס, דיוידי (כולל מספר סרטים שהיו לא לטעמנו, אבל נו), ומערכת שמע סראונד. הטלויזיה מסתובבת על ציר - כך שהיא פונה גם לחדר האוכל, גם לסלון (הכולל ספות נוחות ויוקרתיות למראה), גם לחדר השינה וגם לג'קוזי (כאשר שנינו ישבנו בצד אחד של הג'קוזי). בנוסף היו מגאזינים, נרות ויין ליד הג'אקוזי, חלוקי רחצה (בנוסף ל2 זוגות של מגבות) ועוד דברים שודאי שכחתי. יש מבט נהדר לנוף מפינת האוכל שבבקתה (בו הכיסאות והשולחן עשויים עץ מלא -כמו שאר הבקתה- ובמראה בלתי מלוטש וכפרי), מהמרפסת האישית שבכניסה לבקתה (עם שולחן וכיסאות) ומהערסל הזוגי שבדשא, בגינה המטופחת. יש גם בריכה קטנה ונחמדה, פתוחה 24 שעות. למרות שקפאנו בבריכה מקור בלילה, הראוּת לכיוון הכוכבים האפילה על הקור, והיה מדהים לזוג עירוניים כמונו לראות כוכבים בבהירות כל כך גבוהה, עד שאפשר לראות את אבק הכוכבים של שביל החלב במסלולו. מדהים! מהבריכה אפשר גם לראות את נוף הכינרת כולה. בתוך הביקתה הפרטיות היא מוחלטת, אין רעש בכלל מבחוץ, על הערסל ובמרפסת הפרטיות היא מוחלטת קצת פחות, כאשר שוכני הצימרים השכנים צעדו לכיוון הבקתה וממנה. אבל הצפיה בשקיעה מהערסל היא חווייה מומלצת בהחלט. אולי אצרף תמונות. אני ממליצה מאוד. ( ואולי גם כדאי לכתוב את שם הצימר- ברוגע אצל נגה )

drtrip

New member
שלום לך, כ"כ שמחה שנהנת../images/Emo140.gif

ועוד יותר על העדכון, בוודאי אפשר להזכיר את שם הצימר. זוהי כל המטרה, לעזור לשאר הגולשים להנות כמוך
תודה לך שוב!

dafnaleh

New member
../images/Emo140.gif

לא חשבתי שלא להזכיר את שם הצימר, כמובן.

FreeSpirit1

New member
אשמח לקבל קישור לאתר הבית של המקום

לפי התיאור שלך המקום באמת מדהים ושווה, ואני בדיוק מחפשת מקום לברוח לכמה ימים עם בעלי, אז אם תוכלי לתת קישור לאתר זה יעזור המון והעיקר שנהנתם.

זה נראה מדהים../images/Emo70.gif אני גם רוצה../images/Emo70.gif

ואו זה המקום הכי יפה שראיתי
איך אפשר שלא להתרשם רק מהתמונות
וזה גם לא יקר בכלל
370 ש"ח למקום כזה - שווה
כמה היא רצתה לארוחת בוקר
למרות שבסופ"ש האחרון הייתי בצימר, עשית לי חשק יותר גדול ללכת שוב
נשמח לראות גם תמונות ממך.. אני בהחלט אשים את הצימר הזה כפייבוריט
[קצת נסחפתי עם הסימני קריאה..תבינו אני נדהמת מהמקום! למה לא הלכנו לשם...]
יום מקסים לכולם

dafnaleh

New member
ארוחת הבוקר

80 ש"ח, העדפנו לקנות מצרכים בצרכניה כדי לחסוך.

ShirShir

New member
וואהו - נשמע כמו סופ"ש קסום../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

הם כבר היו אצלי ב"מועדפים" ועשית לי חשק לנסוע אליהם!!!!!
תודה רבה על העידכון וההמלצות!!
יש לך מושג כמה עולה לילה בסופ"ש

ShirShir

New member
לא קרה כלום. נעשה גם וגם../images/Emo6.gif

מצפה רמון מתוכנן לחודשים הקרובים, לא לסופ"ש מסוים.... הצפון תמיד נמצא בלו"ז שלי

FreeSpirit1

New member
בקשר למחירים

התקשרתי לברר, בסוף שבוע עולה 700 ש"ח כולל ארוחת בוקר ו 620 ש"ח ללא ואמצע השבוע עולה 450 כולל ו 370 ללא הבדל מחירים עצום

למעלה