רמזורי החיישנים בעיר. מה דעתכם?

amitdayan

New member
רמזורי החיישנים בעיר. מה דעתכם?

פוגעים באופן בוטה בזכות רוכבי הדו גלגלי בעיר לנהוג. הרמזורים פשוט לא מתחלפים לירוק. צדק לכלל? מה אתם חושבים? מתארגנת תלונה ייצוגית לעירייה. תרצו ליטול בה חלק?

בשמחה

בדיוק ביום חמישי שכל המדינה לא יצאה מהבית בגלל מכבי נאלצתי לחכות חמישה רמזורים בצומת עין הקורא. לא היה לי כוח לסחוב את האופנוע ברגל על המעברי חציה וגם שאני לא במצב לקבל עוד דו"ח אז גם לא יכולתי לנסוע עליהם

cobainos

New member
אתה יכול להסביר?

חוץ מזה שיש לי בעיה עם אופנוענים...אתם פשוט עם של מתאבדים ועברייני תנועה סדרתיים..רובכם לפחות וזה הכי בולט והכי מסוכן

חןשסק

New member
על הכביש

יש טלאי מתכת (או שזה פסי מתכת לאורך הכביש, לא בטוחה) שזה בעצם חיישני משקל לרמזורים. אם יש משקל עם הטלאי/פס אז הרמזור עובר יותר מהר, ובגלל שמכונית תופסת יותר מרחב מאופנוע, סביר להניח שלפחות גלגל אחד שלה יהיה על הטלאי/פס, ואופנוע הוא יותר בעייתי, ואופנוען יכול לחכות שעוווות עד שהרמזור מתחלף. אני לא מבינה למה לא חשבו לעשות פס מתכת לארוך הכביש, ואז כל כלי רכב שעובר עולה עליו...

Maorah

New member
זה לא עובד על משקל...

זה עובד על שדה מגנטי שכזה. יש שם חיישנים שקולטים את המתכת של הרכב. ובאמת זה בעייתי לאופנוענים. אבל נו על מי את העובדים? אתם נוסעים על מעברי חציה ועל מדרכות כאילו הם היו כביש...

TomaC

New member
סליחה שאני מתערב....

לא ממש ההודעה הראשונה האופטימלית.... (ההודעה הראשונה בפורום הזה) אבל יש משפט שאומר שאם אין לך שום דבר חכם להגיד- עדיף לא להגיד. מה פשר התגובה הזאת " אבל נו על מי את העובדים? אתם נוסעים על מעברי חציה ועל מדרכות כאילו הם היו כביש... " הרי אם היינו רוכבים על המדרכה כדבריך אז לא ממש היה מעניין אותנו שהרמזור לא מתחלף. אם מישהו היה מעלה הודעה על מצלמת רמזור אז היית רושם "נו, על מי אתם עובדים, גם ככה אתם עוברים באדום?". בקיצור....

Maorah

New member
סלח לי אבל...

המון מחברי הם רוכבי אופנועים רובם עבדו המון זמן כשליחי פיצה. עכשיו אתה יכול לקבל או לא, אבל שליחים למינהם ועוד רוכבי דו גלגלי כן נוסעים על מדרכות בשביל לחתוך צמתים או לדלג על אין כניסה. אני לא גיניתי את התופעה, זה לא ממש ענייני, אני באמת חושב שזו בעיה העניין עם הרמזורים והחיישנים, אבל אני בספק אם למישהו ממשרד התחבורה אכפת מזה. וההודעה הקודמת היתה בקצת ציניות חבל שלקחת אותה ברצינות.

cobainos

New member
דוד אופנוען...

זה באמת לא קשור המשפט שלו לרמזור הזה שכנראה עושה לכם עוולות אבל אני רואה כל הזמן אופנוענים נושאים על מדרכות או שבילים להולכי רגל וכו' וגם פעמיים שלוש כמעט התנגש בי איזה אופנוען...ולא נדבר על שאר עברות התנועה שאופנוענים עושים ומקבלים לגיטימציה לזה...

TomaC

New member
לגיטימציה? ממי?

תפנה לפסקי דין תעבורתיים שבהם השתתפו אופנועים (במקרה אני מכיר לא מעט) ותראה שה"לגיטימציה" שמקבלים היא אשמה בכל מצב, כי אתה על 2. אופנוע נוסע על מדרכות? אני בספק רב. אולי קטנוע עם ארגז מאחורה, אבל לא ממש משנה- זה לא רלוונטי ואתה לא תבין את ההבדל בין אופנוען לשליח. שאר עבירות התנועה? יש לך רישיון? אני יכול להבטיח לך שאני עובר על פחות חוקים ממך. יודע למה? כי טעות שלי תהרוג אותי וטעות שלך תעקם לך את הפגוש.... ואגב, זה לא רמזור. זה המון רמזורים.

cobainos

New member
יודע מה?עזוב לגיטימציה

פשוט כי האכיפה במדינה הזאת היא על הפנים והמשטרה גרועה ונמצאת במקומות כדי לעשות כסף ולא איפה שיש באמת סכנות. דיברתי באופן כללי על דו-גלגליים ואני יודע תהבדל בין אופנוע לקטנוע,אל תזלזל בי וכן יש לי רישיון ואני נוסע הכי חוקי שיש(וכולם צוחקים עליי בגלל זה)אבל גם אופנוענים אני רואה עוברים על החוק המון פעמים,כללל הזמן עוקפים מימין(גם אופנוענים וגם קטנועים),כל הזמן,זה מבלבל וזה מרגיז,אני בן אדם שאם הוא נעקף בצורה מפגרת הוא פשוט מאט ולא מסתבך אבל לא כולם כמוני.הטעויות האלה אכן הורגות אתכם אבל הן קורות כל הזמן...אופנוענים עוקפים המון מימין וחותכים וברמזור אדום הם עוברים את כל הקו והמעבר חצייה בהמון ונכנסים בערך לאמצע הצומת ועוד המון דברים...

למעלה