רמזים ב"סמית וג'ונס" לסוף עונה 3 -

XUXA141

New member
רמזים ב"סמית וג'ונס" לסוף עונה 3 - ../images/Emo58.gif

לקראת הסוף, כשמרתה שומעת ברדיו ראיון עם סטודנט לרפואה שהיה בבית החולים שהועתק לירח, הסטודנט אומר משהו כמו "מיסטר סקסון צדק, יש חיים בכוכבים אחרים". זה כבר הופך לאתגר, למצוא את הרמזים הללו. נשאלת השאלה, היות ואלה רמזים כל כך קטנים, שמי שלא ראה את סוף העונה לא ישים לב אליהם בכלל, אז האם המפיקים בונים על זה שאנשים יראו שוב את הסידרה מההתחלה רק כדי לזהות אותם?

GrEeNgIrL3

New member
../images/Emo58.gif אולי

הם מקווים שהצופים כשיראו את סוף הסדרה יזכרו במשהו.. למשל בשם של סקסון ואז יראו את הסדרה מההתחלה- כלומר, יקנו את כל פרקי הסדרה חח זה מאוד רווחי להם חח או שבעצם הם מנסים להראות שיש להם כבר עלילות לכל הפרקים, ופרקים מסויימים מתקשרים אחד לשני. חוץ מזה, לדעתי יפה שהם עשו את זה, בגלל שבסוף העונה מרתה והדוקטור חוזרים כמה ימים אחרי שהם עזבו, כלומר- תקופת הבחירות למי שזוכר, מדברים על זה הרבה. למשל, כשראיתי את הסדרה ולא זכרתי מהפרק הראשון את הקטע הזה, אמרתי לעצמי, איך זה שקרו כל הדברים האלה בתקופה שמרתה פגשה את הדוקטור ואפילו לא הזכירו את המאסטר?? כי לפי מה שמבינים בפרקים האחרונים הוא ממש שטף את המוח לאזרחים חח כולם אהבו אותו ובלה בלה.. אז מן הסתם יפה שהם הזכירו אותו. בכלל, אני אוהבת סדרות כאלה שיש רמזים לגביי ההמשך.. אני מחכה לשאר הרמזים חח

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif עד סוף עונה 3.

האיזכור הראשון למר סאקסון היה כמו שאמרת בספיישל כריסטמס עם הכלה, אבל זה לא האיזכור השני אלא השלישי. היה איזכור למר סאקסון בפרק 12 של עונה 1 של טורצ'ווד - ניתן לראות כרזת בחירות שלו על הדלת של אולם הריקודים. בהמשך יהיו כמובן עוד איזכורים. במיוחד בפרק ניסוי לאזרוס. כבר ציינתי מקודם שככה היה גם בעונה 2 עם האיזכורים של טורצ'ווד (למעשה האיזכור הראשון של טורצ'ווד היה בפרק 12 של העונה הראשונה של דוקטור הו - מוזר) ולמעשה בעונה 1 היה אותו דבר עם איזכורים של באד וולף. במקרה של באד וולף אני לא חושב שזה ניתן כרמז כי לא היה שום דרך לדעת מה זה. למעשה הסיבה לכך שהם כל הזמן נתקלו בשם הייתה רק כדי שרוז תבין בסוף מה היא צריכה לעשות. במקרה של טורצ'ווד (האיזכור, לא הסדרה) אני דווקא חושב שזה ניתן כרמז למה שיהיה נושא פרקי הסיום. היה ברור מהרבה רמזים שטורצ'ווד זה איזה מוסד בריטי שקשור לחייזרים ונלחם בהם. במקרה של מר סאקסון זה גם רמז לדעתי. כל האיזכורים האלו למר סאקסון (שדווקא שמתי לב לרובם נראה לי) נתנו להבין שהסאקסון הזה מבין משהו בחייזרים ושהוא מועמד לראשות הממשלה הבריטית וזה נשמע חשוד מאוד. עכשיו שעונה 4 תתחיל בקרוב יהיה מעניין לגלות מה תהיה מילת המפתח של העונה, האיזכור למשהו לא ברור שיחזור על עצמו שוב ושוב עד שבסוף העונה נדע מה זה.

האיזכור הראשון של סאקסון אפילו יותר מוקדם

שימו לב לתמונה הזאת מתוך פרק 10 בעונה 2: Love & Monsters.

אני כל כך אוהבת שהם עושים את זה ../images/Emo9.gif

אין דבר שיותר מראה השקעה בכתיבה הסידרה מאשר רמזים, מיעוט חורים בעלילה ומחשבה רצינית קדימה.

למעלה