רמז של המצאה חוצונית

סנגי

New member
רמז של המצאה חוצונית../images/Emo112.gif

בהמון סדרות מדע בדיוני החל מאנטפרייז בה נותנת טופול הוולקנית רצועת וולקורן ניצמד לתושב הארץ הכוונה לפס ההצמדה הנפרד שהחליף את הרוכסן ועד לפרק בסידרה TAKEN של ספילברג בו מראים שהוולקורן הוא המצאה חוצונית ובעוד סדרות טלוויזייה רומזים שאותה פיסת בד מהפכנית אינה המצאה אנושית אלה המצאה לאוטק שארצות הברית שחררה לעולם מאותו עבמ שהתרסק ברזוול. זה סתם דבר קטן שראיתי שחוזר על עצמו אולי יש בזה שמץ של אמת? או סתם קריצת עין משעשעת של התסריטאים.

AdonAsda

New member
ממש מקורי,

ולקרו הוא ללא ספק אחת הההמצאות המדהימות ביותר על פני כדה"א ובהיסטוריה האנושית! למעשה ההשראה לוקלרו היתה זרעי הצמחים הקוצניים האלה שנדבקים לבגדים ופרוות בעלי חיים.

Majestic12

New member
הוולקרו

במקרה זה לפחות - לא הייתה שום התערבות חוצנית. ממציא הוולקרו קיבל את ההשראה מצמחים בעלי זיזים, שנצמדו לפרוות הכלב שלו. מכאן והלאה, הכל היסטוריה...

Gilliana

New member
זאת לא בדיוק קריצת עין...

יותר מיתוס שנמשך כבר עשרות שנים. אני רק חושבת שאם היינו צריכים לחכות לחוצנים כדי "לגלות" את הוולקרו - אוי ואבוי באמת לאינטילגנציה האנושית.

סנגי

New member
כן חברה אבל נגיד..

אני מציג סנריו שישבו כמה אנשי צבא והחליטו לשחרר את אותו רעיון פשוט וגאוני ונגיד שנילקח תאורתית מטכנולגייה חוצונית. ואז התחילו לבנות סיפור מושלם של האביזר הם בנו מצג "שההשראה" הגיעה מהזרעים הנצמדים שזה שלעצמו נכון אך מולבש מושלם על הוולקרו הם אפילו לקחו אדם ונתנו לו את ההמצאה שירשום אותה במשרד הפטנטים. וכך בנו סיפור כיסוי אמין. הוולקרו הוא מוצר של הברקה ניצוץ שמימי של רגע גם אם נראה פשוט לחשיבה. והאמינו לי מניסיון.

למעלה