רמיקס לפנים שהושמע אצל ואזנא

רמיקס לפנים שהושמע אצל ואזנא

כמה שמחתי לשמוע רמיקס לפנים שהזכיר לי ימים יפים של רמיקסים . בן אדם מוכשר שנעלם אבל חזר בגדול האחד והיחיד גבי וגאס המלך איזה גירסה אליפות לבלאק אייד פייס מיי האמפס חזק ביותר . מקווה שנישמע עוד עקיצות של וגאס אצל יורם הבן אדם נכס כל מה שהוא מייצר יוצא פגז שלא נדבר על הרמיקס לעמו עמו הרינגטון הערבי .

היי גבי, מה שלומך גבר?

טוב שאתה עושה יחצ"נות לעצמך - זה ממש לא שקוף... חג שמח תרבחו ותסעדו

אוי ואבוי וגאס שומר שבת וחג

אני יודע שזה ניראה שקוף גבי פשוט חבר טוב שלי והאמן לי שאין לו זמן לפורומים אם הוא היה יודע שאני מפרגן לו כאן הוא היה כועס הבן אדם דתי שומר שבת וחג ויש לו שתי בנות הקטנה תינוקת בת חודש אז ניראה לך שהוא ייחצן את עצמו והאמן לי שהוא לו זקוק לזה הוא גם ככה מוכר בזכות הכישרון הרב שיש לו ולי ניראה שאתה סתם קנאי . שי רובין

כולי אכול קנאה... (-:

מוזר שגם אתה כותב בחג, למרות שאתה מגדיר את עצמך ירא שמיים... האמן לי שאתה עושה שירות מאוד גרוע ל"חבר" שלך. זו זילות של השם הטוב והמוניטין שהוא צבר, פשוט מפני שזה נראה כמו "פירגון עצמי ברמה הנחותה ביותר שקיימת". נראה לי שאם הוא באמת יראה את זה - הוא ירתח מזעם... ולגביך אני מציע, לפתור את משבר הזהות בו אתה מצוי. חילוני ודתי לא עובד סימולטנית. חג שמח (-:

אין קשר יירא שמיים לדתי

לא צריך להיות דוס בשביל להיות יירא שמיים . דבר שני אני אמשיך לפרגן לחבר טוב שמגיע לו ואם לא נאה לך אתה מוזמן לשתות מים מהים של עזה כי זה ניראה שאתה אכול קינאה ברמה הנחותה ביותר .

אתה סתם פוגע במוניטין של גבי וגאס..

אתה יודע מה, אולי אתה צודק.... תמשיך לפרגן לגבי מה שמו... אבל בוא נשווה רק לרגע את ההודעה הזאת שהושארה בפורום בתאריך 01/04/2006להודעה שלך שהושארה בתאריך 19/04/2006: ____________________________________________________________________ גבי וגאס המלך אין עליו איזה כישרוןו באהבה 22 ו 00:36 | 01/04/06 שמעתם את הרמיקס שהוא עשה והושמע השבוע אצל ואזנא בתוכנית למיי האמפס של בלאק איי פיס תותח על וגם לשיר הערבי עמו . יישר כח וגאס שמח שחזרת לפנק את יורם ברמיקסים משובחים כמו שרק אתה יודע לעשות . ____________________________________________________________________ להודעה שאתה השארת בפורום. בוא נשים דגש על מספר דברים שחוזרים על עצמם בשתי ההודעות ואז נדע אם אתה בנאדם מסכן שנכנס במיליון כינויים לפורום כדי לפרגן לגבי. אם אתה לא גבי, אז אני במקום גבי הייתי מתעצבן עליך שחבל על הזמן!....... הנה ההודעה שלך חמוד: ____________________________________________________________________ רמיקס לפנים שהושמע אצל ואזנא מאת: יירא שמים 27ו 19/04/06 | 03:09 כמה שמחתי לשמוע רמיקס לפנים שהזכיר לי ימים יפים של רמיקסים . בן אדם מוכשר שנעלם אבל חזר בגדול האחד והיחיד גבי וגאס המלך איזה גירסה אליפות לבלאק אייד פייס מיי האמפס חזק ביותר . מקווה שנישמע עוד עקיצות של וגאס אצל יורם הבן אדם נכס כל מה שהוא מייצר יוצא פגז שלא נדבר על הרמיקס לעמו עמו הרינגטון הערבי . ____________________________________________________________________ א.) בשתי ההודעות כתבת "ואזנא".... זה ואזאנא, רק לידיעתך... ב.) בשתי ההודעות כתבת "גבי וגאס המלך".... מאוד מתוחכם מצדך! ג.) לסיכום, אם אתה חבר של DJ גבי וגאס, תמנע ממנו את הפאדיחה ותפסיק להתחזות לאנשים שונים, כי אתה לא חכם במיוחד.... אני מקווה בשבילך שואזאנא לא קורא את ההודעות שלך, נראה לי שאז הוא יפסיק להשמיע את גבי וגאס ואתה רק תעשה לו נזק... ד.) ירא שמיים = דתי... תשאל כל אחד ותחכים קצת למען השם! ה.) שיהיה לך חג שמח, ואל תאכל יותר מדי מופלטות...

ואני חושב שאתה סתם קנאי

כי אם לא היית קנאי לא היית מתעמק במה שכותבים על גבי וגאס ושומר הודעות שכתבתי עליו . דבר שני גבי וגאס לא זקוק כל כך ליורם ואזאנא כל כך הרבה שדרנים רוצים רמיקסים שלו אבל הוא לא מהסס כל כך ולא מתלהב לבוא לתחנות ולהשמיע רמיקסים שלו הרי בינינו מה יוצא לו מזה פירסום הוא לא צריך כולם מכירים אותו ואני גם מייעץ לו שלא כדאי לו לתת רמיקסים בכלל זה טוב לרמיקסרים ילדים שרק התחילו ומתלהבים מזה לא לאנשים בסדר גודל שלו . הנה עובדה הוא סירב עכשיו שישימו רמיקס שלו בדיסק רמיקסים של אלון מורדו כי בדיסק הזה יהיו רק ילדים והשאיפה היא להיות בליגה של עופר הנרי . עוד דבר אני מציע לך להיתעסק בעיניניים שלך ולא לדחוף את האף . עוד דבר מה רע לאכול מופלטות גם ככה אני רזה טיבעי ולא יזיקו לי כמה קילוגרמים מה גם שזה טעים . אה עוד דבר אחרון לגבי מיליון הכינוים שלי יש לי 4 מחשבים ובכל מחשב יש לי כינוי אחר .

תמשיך ללחוש לסוסים אחי...

אולי אפילו תקרא לעופר והנרי ותלחשו כולכם לסוסים ביחד... אתה יכול להכנס במיליארד כינויים, אבל טמטום יש רק אחד ואפשר לזהות אותו מקילומטר...

וקנאי נשאר קנאי

צרות עין באה מהשטן שבת שלום לך איש רע שכואב שמפרגנים לאדם מוכשר ומצליח . אני לא אשם שיש לי 4 מחשבים 2 בבית 1 נייד ואחד במשרד .

נכון, אתה לא אשם...

גבי אשם שבחר חבר מטומטם כמוך... אתה רק עושה לו נזק... כמו שאמרתי קודם, יכולים להיות לך מיליארד מחשבים / כינויים, אבל טמטום יש רק אחד ואפשר לזהות אותו מקילומטר...

עשה טובה ולך תזדיין

לך תתעסק ותיטפל למישהו אחר כי אני רואה שהרבה חיים אין לך במקום להיתעסק בעינינים שלך אתה מתעסק בטפל ודוחף תאף למקומות שאתה לא צריך . אז עשה טובה לך תשחק בבובות או שתראה טלנובלה וממש אל תדאג לנזקים שאני עושה לגבי וגאס איתי או בלעדייך הבן אדם מצליח ויצליח ברוך השם ובעזרת השם . ואני ימשיך לפרגן לחבר טוב ואתה תמשיך לאכול את הלב ולדחוף את האף כמו אישה מיוחמת ורכלנית .

עכשיו מתגלה הפרצוף האמיתי....

תת-רמה בהתגלמותה.... אתה ממש ילד שכונה..... אני לא אגיב להשמצות שלך אחמד

חחחה ואתה משחק אותה אינטלגנט

האמת ידעתי מה תהיה התגובה שלך חיכית לזה הנה הצלחת אבל האמת אני ממש לא סופר אותך צפוני מדומה. וילד אני ממזמן כבר לא . תמשיך להיות סבתא רכלנית קנאית שדוחפת את האף לכל מקום בטוח תצליח ככה בחיים .

למעלה