אתה סתם פוגע במוניטין של גבי וגאס..
אתה יודע מה, אולי אתה צודק.... תמשיך לפרגן לגבי מה שמו... אבל בוא נשווה רק לרגע את ההודעה הזאת שהושארה בפורום בתאריך 01/04/2006להודעה שלך שהושארה בתאריך 19/04/2006: ____________________________________________________________________ גבי וגאס המלך אין עליו איזה כישרוןו באהבה 22 ו 00:36 | 01/04/06 שמעתם את הרמיקס שהוא עשה והושמע השבוע אצל ואזנא בתוכנית למיי האמפס של בלאק איי פיס תותח על וגם לשיר הערבי עמו . יישר כח וגאס שמח שחזרת לפנק את יורם ברמיקסים משובחים כמו שרק אתה יודע לעשות . ____________________________________________________________________ להודעה שאתה השארת בפורום. בוא נשים דגש על מספר דברים שחוזרים על עצמם בשתי ההודעות ואז נדע אם אתה בנאדם מסכן שנכנס במיליון כינויים לפורום כדי לפרגן לגבי. אם אתה לא גבי, אז אני במקום גבי הייתי מתעצבן עליך שחבל על הזמן!....... הנה ההודעה שלך חמוד: ____________________________________________________________________ רמיקס לפנים שהושמע אצל ואזנא מאת: יירא שמים 27ו 19/04/06 | 03:09 כמה שמחתי לשמוע רמיקס לפנים שהזכיר לי ימים יפים של רמיקסים . בן אדם מוכשר שנעלם אבל חזר בגדול האחד והיחיד גבי וגאס המלך איזה גירסה אליפות לבלאק אייד פייס מיי האמפס חזק ביותר . מקווה שנישמע עוד עקיצות של וגאס אצל יורם הבן אדם נכס כל מה שהוא מייצר יוצא פגז שלא נדבר על הרמיקס לעמו עמו הרינגטון הערבי . ____________________________________________________________________ א.) בשתי ההודעות כתבת "ואזנא".... זה ואזאנא, רק לידיעתך... ב.) בשתי ההודעות כתבת "גבי וגאס המלך".... מאוד מתוחכם מצדך! ג.) לסיכום, אם אתה חבר של DJ גבי וגאס, תמנע ממנו את הפאדיחה ותפסיק להתחזות לאנשים שונים, כי אתה לא חכם במיוחד.... אני מקווה בשבילך שואזאנא לא קורא את ההודעות שלך, נראה לי שאז הוא יפסיק להשמיע את גבי וגאס ואתה רק תעשה לו נזק... ד.) ירא שמיים = דתי... תשאל כל אחד ותחכים קצת למען השם! ה.) שיהיה לך חג שמח, ואל תאכל יותר מדי מופלטות...