רמי איזה קול מדהים יש לך בשיר

טיפקסית

New member
רמי איזה קול מדהים יש לך בשיר

עוד תפרוט הבללייקה, לדעתי זה השיר שמראה את הצד שלך כמלחין. זה סיטרן מה שאתה מנגן שם? או משהו אחר? אגב סחתיין על ההצדעה ליצחק קלפטר בשיר "צלילי חליל של החולות אל המדבר" מתוך "שיר אהבה בדואי". איזה שיר מדהים בבקשה בבקשה אולי תוציאו את השירים הגנוזים מכל האלבומים על דיסק,או שתצרפו אותם כבונוסים באחד הדיסקים הקרובים?

טיפקסית

New member
כמה שגיאות כתיב יש במילים של השיר

תפסיקו לשתות אלכוהול בשתיים לפנות בוקר! כמה טעויות בנאדם מסוגל לעשות בשיר אחד של בקושי ארבע דקות. "חבריי אתם כולכם כעכים לי כל היום" מה אנחנו בייגל'ה? אם אנחנו כעכים אז טיפקס הם השקית של הבייגל'ה "צמר זואני" במקום זמר צועני,לא נורא אולי יש צמר כזה והנה יציאה תרתי משמע,כנראה שמישהו שם חשב על השירותים בזמן הקלדת המילים "זמר צועתי" רק תחליפו את האות ע' באות א' ותקבלו "זמר צואתי" טיפקס תפסיקו לשתות אלכוהול בשתיים לפנות בוקר פור גאד סייק,ותתנו למישהו שיודע לאיית לעשות את העבודה סתאם! הרגתם אותי מצחוק אתם טוב אתם

טיפקסית

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה זה זמר צואת

עכשיו הסתכלתי במילים של "עוד תפרוט הבללייקה" באתר ויש שם שורה שכתובה ככה: עוד תפרוט הבללייקה זמר צואתי כיין טוב מה זה זמר צואתי? זמר של החרא בשירותים? מישהו מכם כתב את המילים בזמן שהיה בשירותים? ואם זמר צואתי מריח לכם כמו יין טוב,כנראה שהחוש ריח שלכם פגוע. ביום שצואה תריח כמו יין טוב אני אהפוך לפרח. ובאותו שיר בדיוק כתוב גם "חברי אתם כולכם כעכים לי כל היום" זה לא אמור להיות "חבריי אתם כולכם כאחים לי כל היום",זה נשמע לי הרבה יותר הגיוני לפי השיר. הלו,תשימו לב כשאתם מעלים דברים לאתר תבדקו בקשה את ההגייה והדקדוק,ותהיו בטוחים שהכל בסדר. תתקנו את זה,זה מפריע לעיניים השגיאות האלה תודה! מצטערת על הטון הכעוס,אבל זה מעצבן לי את העיניים

אין טעויות בטקסט

השיר נכתב ככה, האם נראה לך שנכתוב מילים כל כך קלישאיות ברצינות?

טיפקסית

New member
וואלה? זה מכוון

אז ..... שיהיה. שבעה פסיכים. אפרופו השירים הגנוזים-תגידו אתם עדיין בקשר עם כל הנגנים שהיו בטיפקס לאורך השנים? מה שלום גרציה ויברציה?

למעלה