רמי וריטה על DVD האם

רמי וריטה על DVD האם ../images/Emo35.gif

האם הופעתם המשותפת תוצא על גבי DVD ? אני יודע כי ההופעה צולמה לפני כשנה במספר רב של מצלמות ובאותה הופעה אף הוזכר הנושא ע"י רמי. אך מאז דממה. הם מיוצגים ע"י הליקון. תודה מראש לכל מי שיש ברשותו מידע בנושא וישתף אותנו בכך?

דור10

New member
ומה עם שלמה ארצי?

בעיתון היה רשום שבסוף 2001 יצא דיוידי של ההופעה שלו... וביניתיים אין... כנראה לפי דעתי עלות ההפקה גדולה מדי על השוק הישראלי, אבל זו דעתי בלבד

דור10

New member
אכן קשה לצרוב

אם כי ברגע שיהיה ביקוש היסטרי , הצריבות יתחילו(אפשר ללמוד אצל הסינים, הם כבר מומחים בצריבת דיוידי). מעבר לכך , בשוק הישראלי אין עדיין מספיק מכשירי DVD על מנת שהעניין יהיה רווחי, אם כי ההנחה שלי אומרת ש DVD של רמי וריטה או שלמה ארצי ימכר בסביבות 50K עותקים שלהנחתי זוהי כמות שעוד יכולה להשאיר רווח אצל היצרן זמר וכו´. אבל אילו רק הנחות שלי, כנראה ששם למעלה בחברות התקליטים ההנחות שונות , ואין כוונה להכנס היום לתחומים שהם לא בטוח רווחיים, וחבלללללל

gofish

New member
טעות!

יש בהחלט רווח יפה. שרית חדד הוציאה לפני שנתיים וחצי הופעה ב-DVD בהיכל התרבות. תאמין לי שהאמרגן שלה "אבי גוואטה הפקות" עשה המון כסף. שנה וחצי הדיוידי צעד בראש רשימת המכירות בישראל. לגבי רמי וריטה,שלמה ארצי וגם פוליקר מתכנן להוציא,הבעייה היא כרגיל במדינת ישראל "ביוקרטיה",הסכמים בין המפיצים והאמרגנים על הזכויות והרווחים,ועוד "דברי חלם" שקיימים רק בישראל! אולי פעם שיגיע שלום ונהפוך למדינה נאורה יותר. עוד חזון למועד....

דור10

New member
ומה עם האיכות?

הדיוידי של שרית חדד אולי נחמד, אבל לעומת אחרים שנעשו בחו"ל איכותו זועתית, אני מקווה לפחות שאם אחרים יוציאו הופעות הם יהיו ברמת חו"ל.

למעלה