רמי מארח את ריטה ועברי לידר-26/4!

Dug E

New member
רמי מארח את ריטה ועברי לידר-26/4!../images/Emo124.gif

כל הפרטים בקובץ המצורף
. תנסו להשיג קרוב משפחה/מכר שהוא עורך דין שרשום בלשכה. רק שימו לב שבשביל לקבל את הכרטיסים בקופה צריך להציג תעודת עורך דין. מה שאומר שברגע שהשגתם קרוב שהוא עו"ד עומדות בפניכם 2 אפשרויות: 1. לבקש ממנו שיאסוף את הכרטיסים מהלשכה (כמה ימים לפני ההופעה כמובן. נותרו עוד 6 ימים אז להזדרז!) 2. במיודה והוא גם בא, פשוט להתלוות אליו בקופות. (כבר יותר מחודש אני מברר בכל חור אם אני יכול לפרסם את זה פה ורק אתמול קיבלתי אישור).

ויטרו

New member
איך בדיוק הבנת שצריך עו"ד כדי לקבל את הכרטיס?

אין שם שום דבר שמעיד על כך שאתה חייב להיות עו"ד כדי לרכוש כרטיס

Dug E

New member
כנסי לאתר,בטופס ההרשמה כתוב

ובכל הפלאיירים שעורכי הדין מקבלים כתוב באזהרה: "קבלת הכרטיסים מותנית בהצגת תעודת עורך דין".

ויטרו

New member
טוב, אתה צודק, בטופס ההרשמה זה כתוב.

יכול להיות שזה אירוע סגור ולא מיועד לקהל הרחב

pop25

New member
צחר אתה טועה ומטעה

בטופס ההרשמה כתוב ש"הכניסה לאירוע מותנית בהצגת רישיון עו"ד בלבד" הכניסה לאירוע, בניגוד למסירת הכרטיסים בלבד. כלומר, לפי מה שכתוב לא משנה מי אוסף את הכרטיסים אלא בכניסה לאמפי יבדקו רשיון עו"ד כביקורת. ועוד דבר, אתה יכול להפסיק עם ההערות השחצניות שנזרקות פה ושם, בסגנון "כבר חודש אני יודע את הסוד הגדול כי אני כזה מגניב ורק עכשיו אני יכול לחלוק אותו עם כולם.."

Dug E

New member
ככה אני הבנתי מטופס ההרשמה

וממה שאמרו לי מ2 משרדי עורכי דין שאני מכיר. נכון,הייתי צריך לכתוב בסוף לא לתפוס אותי במילה ובכל זאת לא לקחת סיכון (ותכלס,לא בעיה לבקש מאיזה עו"ד להצטרף אליו בכניסה כל עוד יש כרטיס ביד). לא הייתה לי שום כוונה שחצנית. בד"כ אסור לפרסם הופעות סגורות וכשאני לא מפרסם אנשים שאני מכיר פונים אלי בפרטי אחרי שנודע להם על קיום ההופעה וכועסים עלי שלא יידעתי אותם קודם (וכמובן שאני לא יכול לפתוח רשימת תפוצה של אנשים שאני צריך להודיע להם מראש על הופעות סגורות). לכן,לפני שפרסמתי פה התחלתי לברר במקומות שונים אם אני יכול לפרסם. ואישרו לי את הפרסום רק לפי ההנחיות שנכתבה ההודעה. רק היה חשוב לי לציין ולהדגיש למה רק עכשיו אני מפרסם את פרטי ההופעה ולא מתוך שחצנות (שאני לא מבין במה יש להשתחצן בעניין).

pop25

New member
.

הדבר מפורסם בין כל עורכי הדין ובאתר הלשכה.. אז מה ככ סודי? ואם אני במקרה שמעתי על העניין וכותב הודעה בפורום שיש כזאת הופעה? אז יעצרו אותי? בקיצר כל העניין הזה של בקשת אישורים נראה לי בולשיט.. בריטה סטאר מישהו כתב לפני כמה ימים שיש את ההופעה הזאת. אני מקווה שהוא עדיין חי ושהסוכנים החשאיים של לשכת עורכי הדין לא שמו עליו יד.. מה זה השטויות האלה??? גם אם ההופעה סגורה, אנשים לא יוכלו להכנס סתם ככה. אז מאיפה הרעיון הזה שצריך אישור לספר לאנשים שמתקיימת הופעה?

Dug E

New member
..

אני פועל לפי מה שאני יודע. מה שאחרים עושים - לא מעניין אותי. אם מישהו יפרסם בפורום הזה הופעה סגורה אני לא אמחוק את ההודעה. אלא אם יפנו אלי בבקשה למחוק (וזה רק מגורם מסויים. והיו מקרים בכמעט 3 השנים שאני מנהל את הפורום הזה). מאיפה הרעיון? אנשים שנודע להם על הופעה סגורה,באים בכל זאת ולא מצליחים להכנס, נתקעים מחוץ לאולם ומעמידים את ההפקה של ריטה במצב לא נעים תוך בקשות שיכניסו אותם. וזו הסיבה שכתבתי שלא רצוי להגיע בלי סידור של כרטיס ותעודה. כי הפעם זה באמת לא תלוי בהפקה של ריטה/רמי/עברי. חבל שיש אנשים שלא יודעים להעריך כוונות טובות.

נו באמת!!!!!!!!!

אם מישהו מגיע להופעה של ריטה בלי כרטיסים זו בעיה שלו בלבד, ההפקה של ריטה לא צריכה לעשות חשבון אם מישהו בונה עליהם להכנס להופעות. כבר מזמן דיברו על הופעות סגורות שאנשים לא מפרסמים כאן, ממה אתם מפחדים? שמישהו אחר יראה את ריטה יותר ממכם? הופעה סגורה זו הופעה סגורה ומי שיכול להשיג כרטיסים שישיג ומי שלא ויש לו גם אומץ להגיע , שיגיע ויקח בחשבון שבהופעה סגורה לא תמיד ההפקה יכולה לעזור. קחו בחשבון שאם מישהו כאן יודע על הופעה סגורה , סביר להניח שיש עוד בן אדם אחד לפחות במדינה הזו שיוכל לדעת על ההופעה, ושמועות עפות כמו בשדה קוצים, אז די כבר עם ההסתרות האלו, די עם המשחקים, תתחילו להיות חברים באמת ולא רק להתחנף אחד לשני כשצריכים. אולי זה נשמע קיצוני מאוד מה שכתוב כאן, אבל תעשו עם עצמכם באמת חשבון בפנים בפנים

Dug E

New member
אז אני שמעתי על כמה מקרים כאלה

ואני מדבר על מעריצים שהם בקשר עם ההפקה.. ובגלל שהם מכירים אז ההפקה עומדת במצב לא נעים. שוב אני כותב - לא מעניין אותי איך אחרים פועלים במקרה של ידיעה לגבי הופעות סגורות (אני למשל לא קראתי על זה בשום כלי תקשורת,נודע לי כי אחותי עובדת במשרד עורכי דין וזהו!)..כנראה עוד הרבה לפני שזה פורסם איפשהו. אני פועל לפי ההנחיות והידיעה שבתור מנהל פורום אסור לי לפרסם הופעות סגורות. ובגלל זה עשיתי מלא טלפונים (ואל תשאלו לאיזה חברות לא קשורות הגעתי) רק כדי שיהיה עוד סיכוי שאנשים מהפורום יבואו.. לא הייתה לי שום כוונה רעה או שחצנית. ההערה האחרונה שלי באה בנימוק לזמן הפרסום של ההופעה,שהוא יחסית ברגע האחרון בשביל מי שלא ידע עליה (למשל,התגובה של שני-"חבל שלא אמרת לפני"). אני כבר מצטער שבכלל העלתי את פרטי ההופעה לפה.

אתה יודע בדיוק כמוני

שגם להופעה הזו יהיו אנשים שיכנסו בלי כרטיסים ואנחנו לא נזכיר שמות , זה לא לעניין לרדת לפסים אישיים. מי שמאוד ירצה להכנס ויש לו קצת קשרים בהפקה, או מעט מאוד כבוד עצמי והוא מוכן "לקבץ נדבות" בכניסה לאמפי, שיעשה את זה בשמחה ושגם יהנה בהופעה. ואתה יודע בדיוק כמוני שיש עוד המון אנשים שידעו על ההופעה הזו לפני חודש ואף אחד לא טרח לספר על זה. כולי אושר ושמחה שהרמת טלפונים לכל העולם כדי לברר פרטים על האירוע הזה, ברור לי שעוד הרבה כמוך עשו את זה.

Dug E

New member
נכון

אבל שוב!! אני לא מבין מה לא בסדר בלציין את העובדה שהכניסה מותנית רק בהצגת תעודת עו"ד? (מה זה חשוב שיש כאלה שנכנסים גם בלי התעודה..תמיד יש כאלה. הרמתי טלפונים בקשר לשאלה אם אני יכול לפרסם את זה פה. כי כבר קיבלתי נזיפה בעבר שפירסמתי הופעה סגורה. משהו לא בסדר? עשיתי רע למישהו? גרמתי למישהו למות?

הופעות סגורות

לאור הוכוח כאן ,אני בהחלט חושבת שלא צריך לפרסם הופעות "סגורות". אם אלו התגובות העוקצניות..גם אם צחר לא היה מפרסם היו ויהי כאלו שיכנסו להופעה בדרך זו או אחרת,למה צחר צריך את כל ההצקותעל גבו? צחר,תלמד מהנסיון,אם יש הופעה סגורה,אל תקרע את עצמך על הפרסום...רק יבואו בטענותת שאתה כבר מכיר.

הפורום הכי מוזר

אף אחד פה לא כעס על צחר ואמר שזה לא בסדר שהוא מפרסם את ההופעה הסגורה, להיפך, הגיע הזמן שאנשים כאן ידעו ששום דבר רע לא קורה אם מפרסמים הופעות סגורות ולא יקרה כלום אם עוד אנשים בנוסף אליכם יהנו קצת. הבעיה כאן היא שלרגע אסור להעביר ביקורת על כל מה שסובב את ריטה, נכון, צחר העביר לא אחת ביקורת וסחטיין עליו, אבל אם מישהו פותח כאן דיון שהנושא שלו אינו ורוד, ישר חושבים שהוא מחפש מריבה. תתחילו להבין שלפעמים אפשר גם ללמוד מביקורת, לא לעטוף את כל החיים שלכם בבועה ורודה אלו לא החיים האמיתיים בכלל. וכן, גם אנשים שנמצאים סביב ריטה , או אפילו היא עצמה, עושים טעויות - לא להאמין נכון? איך זה יכול להיות? התשובה היא : כולנו בני אדם וכולנו טועים. ואם בפורום שכזה אי אפשר להעביר ביקורת שלילית , אז חבל שקיים פורום בכלל. המטרה שלו כל היום זה לשבח ולהלל? שוב אותה בועה ורודה וקסומה ולא שזה כל כך רע, סתם לא משקף את המציאות

Dug E

New member
לתקן את טעויות ולהעביר ביקורות - בכיף

אבל לדעתי התוספת בסוף - "ועוד דבר, אתה יכול להפסיק עם ההערות השחצניות שנזרקות פה ושם, בסגנון "כבר חודש אני יודע את הסוד הגדול כי אני כזה מגניב ורק עכשיו אני יכול לחלוק אותו עם כולם.." מיותרת לחלוטין. זו כבר לא ביקורת,זה לעג.

petit

New member
לאחר בדיקה

ברגע שנודע לי (ביום רביעי)הדבר הראשון שעשיתי היה להתקשר לחברת ההפקה שאני עובדת איתה לעיתים. חייבים בכניסה תעודת עורך דין. אני כן מגניבה !!!! אני נכנסת חופשי ולמזלי זה לא ישיבה מסודרת. אבל זה קצת חבל כי אני מפסידה בדיוק באותו יום הופעה של מירי מסיקה שיכולתי לעבוד בה. לא יכלו לפצל את זה ליום אחרי יום?

למעלה