האם והבת.. H-)
....בשנה האחרונה פרשתי מצה``ל לא נכנס לפרטים בעניין זה...שהרי..אתם רוצים.. סיפורי זימה..הנה לכם חוויה מהשנה האחרונה.אבל לפני כן הבהרה-ככלל נמנעתי מיצירת קשרים רומנטיים עם חיילות מזה כ-10 שנים,הסיבות והמניעים ברוים לכם,לפני כן היו חווית עם חילות ,אולי בהמשך אספר לכם על כך. לילך היתה פקידה באחת מיחדות המשנה שלי,חתיכה לא נורמלית,סקסית עם מדים.כל פעם שראיתי אותה ,חלפה מחשבה בליבי -שווה זיון-אך מה לעשות יש מגבלות וצריך להישמר. הזמן עבר..לילך השתחררה..ןיום אחד פגשתי אותה ממלצרת בבית קפה ,בו נהגתי לשבת לעתים כשהזדמן לי..בעיקר בימי שישי. כמובן ששאלתי לשלומה ואיך היא משתלבת באזרחות...וכו..וכו..שאלתי מתי היא מסימת את עבודתה...והצעתי להסיע אותה לביתה..עם סיום עבודתה...זה במילא בכיוון נסעתי...היא הסכימה וכך היה. בדרך שוחחנו ..ואז היא אמרה לי..ש..החיילות בבסיס מאוד ``החזיקו``ממני וחלק מהן אמרו שאני גבר מושך.. שאלתי..ומה את חושבת...?..והיא אמרה..גם אני חושבת...כך ואני יודעת לפי המבטים שלך..בבסיס..שהדלקתי אותך..נכון? נו...במצב כזה..צריך להודות מיד..ואמרתי..שלא סתם הצעתי להסיע אותה לביתה..אלא מתוך תקווה שיתפתח משהו ..בנינו.. סיפרתי לה שהייתי מפנטז עליה לא מעט...אך אדם כמוני יודע להבחין בין פנטזיה לבין מגבלות המציאות....ועוד דברים מסוג זה..... לילך סיפרה לי שהחבר שלה מחכה לה בבית...אבל אם אשאיר טלפון היא תתקשר... ביום שיש שלאחר מכן פגשתי בה..שוב בבית הקפה...ציינתי שחקיתי לטלפון ממנה..היא מסרה ל את מס` הפלפון שלה וביקשה שאתקשר ביום ב` וכך עשיתי. קבענו בצהריים ..נסענו מחוץ לעיר..אכלנו במסעדה על חוף הים..ואחר כך לבית מלון..כבר בדרך מהקבלה לכיוון החדר..ליטפתי את ישבנה..ודחפתי את ידי לתוך חולצתה...נכנסנו לחדר..להוטים..בתחילה הייתי עדין ..אך מהר..חשתי את התלהבותה ..הרגשתי שהיא רוצה את הכל..חזק ומהר ...התפשתנו תוך כדי ...הזין שלי ..הפתיע אותה בגודלו..החזיקה אותו..ואמרה..אני...רו צההה..בלחש..לילך שכבה על גבה.שחקתי לה עם הזין בדגדגן..כשאני על ברכי..לילך תפסה את הזין בשתי ידיה.ושפשפה..בהתלהבות את הדגדגן..תוך השמעת גניחות התלהבות..לי לא נותר אלא להביט בפניה הסמוקות..מה שמדליק אותי יותר..מדי פעם חפנתי בידי את שדיה ..התכופפתי ומצצתי את פיתמטה..נישקתי את צווארה..ואת פיה...ובכל אןתה עט היא ממשיכה לשפשף את הדגדגן עם הזין....עד שלילך הגיע לאורגזמה...ואז..הכנסתי לה..לאט אבל ..כאשר גופי שולט בקצב ...תפסתי את הנקודה בה לילך..מתעוררת שוב..כך המשכתי..לנוע בתוכה..היא אחזה בי..והצמידה אותי אליה..הרגשתי שבתנוחה כזו אני עומד לגמור...והרמתי את גופי ממנה..וכך יכולתי להמשיך....עד..שהרגשתי את לילך עומדת לגמור שוב..והתחלתי..``להשתולל`` עליה..דפקתי אותה חזק...לילך צרחה בהנאה..הוצאתי את הזין שלי..והשפרצתי על גופה ועל פניה את הזרם החם.... ...לאחר מנוחה..שתיה...עשינו עוד סיבוב..של סקס..אבל זה בפעם אחרת. נפרדנו...ונפגשנו בתדירות.פעם בחודש לזיון..ובימי שישי בצהריים בבית הקפה ..והנה ביום שישי אחד..אני מגיע..לבית הקפה..אומר שלו..וכו` ואז אומרת לי לילך ..שאמא שלה יושבת עם חברה...ומצביעה עליה..הקיצר ..עושים היכרות..ואני מוזמן להצטרף לשולחן... מה חשבתי על האמא ....כמובן..שווה זיון...טוב..על מה מדברים...כמובך..איך לילך היתה בצבא...בלא בלא בלא... לקראת הסוף..עם החושים.הרגשתי את התלהבות האם ממני..והשארתי לה כרטיס ביקור. ומי מתקשרת אלי אחרי מספר ימים...חווה..האמא של לילך...העניין ריגש אותי עד מאוד..מפה לשם קבענו...ואת אותו המסלול שאני עושה עם לילך אני עושה עם חווה...את הפרטים העסיסים אשמור להזדמנות אחרת. אני מקווה שנהנתם...אני בכל אופן...מאודדדד נהנההההה.