רמי מור- הומיאופאט

Dr Yaniv

New member
רמי מור- הומיאופאט

כמו שהציע לך מישהו-פתח לך אתר ופרסם כרצונך הפורום לא נועד לפירסומות וזה לא פורום להומיאופטיה קלטנו את המסר שיש לך ריפוי טיבעי לכל מחלה שקיימת מעניין שתמיד לאחר הודעה שלי על חופשה אתה שב וצץ אין כאן מקום לויכוחים -תמצא מקום אחר לפרסם בברכה ד"ר יניב

דר' נכבד לא כך הם פני הדברים

שלום רב טרם אתייחס לעניין האשמתי בפרסום אציין כמה עובדות יסוד חשובות. א. אני אזרח שכמותך חופשי להביא את עמדתו בפורומים בהתאם לרוח חוקי יסוד כבוד האדם וחרותו. ב. חוק יסוד כבוד האדם נועד להגן על פגיעות שכאלה. לעניין הפרסום : זהו משוב לשאלת גולש. הגולש שאל ושאלה - ובמידה ונצבר אצלי נסיון טיפולי אלטרנטיבי אשר נותן מענה לבעיה ,אזיי אכתוב מענה . אין לי אחרת מזה אין לי אחרת ממשוב לגולש. אין זכות מוסרית למנוע מגולש את המידע. אתן לך דוגמא מתחום עבודתך ואמור אתה מה ערכה עם היד על הלב. במהלך עבודתי עלה בידי לטפל בבמקרים איומים של אורטיקריה כרונית. 10 - 12 שנים של סבל איום ונורא ומי כמוך יודע את התיסכול והדכאון המלווים את הפריחה מדיי יום. מיותר לציין את הסבל הכרוך בפרדניזון יום יומי לנוכח התופעה ומיותר אף מיותר לציין את חוסר התועלת שבאנטי היסתמינים. בקיצור , באמצעות הפורומים הקדושים ה ק ד ו ש י ם הללו בהם הופיעהשאלת הגולש ואני עניתי, ה ח ו ל ה נ י צ ל . תאר לעצמייך כי תשובתי היתה נמחקת בשרירות והגולש היה נכנס לפורום מאוחר דקה אחת מאוחר יותר - היה נותר הוא עם הזוועה הזו בלא ידיעה על דבר קיומי. אתה מסכים לגזירת גורל שכזו ? אשאל שנית : היית מסכים כי החולה לא יחשף למידע מציל שכזה ואני מזכירך מדובר באורטיקריה כרונית? האנשים הללו ( לא כלל החולים ) חייבים לי את קיומם. פונים אליי חולי אקנה שאינם מסוגלים כלל להתקרב לרואקוטן. פונים אליי חולי פסוריאזיס guttate אשר עוד בטרם החלה ההתלקחות הם כבר מרחיקים אותה בטיפול צמחי מונע. פונים אליי מקרים של פטרות עור אשר אינם מגיבים לשום משחה. והכי הכי : טייפול אלטרנטיבי לקונדילומה במשחה צמחית מונע את התפתחות הנגעים זה לא מעניין אותך כרופא ? לא מעניין אותך כי מונע להרפס במשחה צמחית. לא מעניין אותך טיפול במולוסקום . ומדוע שלא תחשוב על רמי מור במונחים פוזיטיבים של שיתוף. הנה האי מייל שלי ואשמח באם תודיעני מספר טלפון להתקשרות. ובקשתי ממך טרם שאסיים, חשוב על התוכן שהובא כאן כי בבני אדם סובלים מאד אנו עוסקים - לא צריך לתלות אף אחד שמנסה להתפרנס ולא במענה עדין לגולש. אשמח לקבל מענה ענייני להצעתי. חג פסח שמח וכשר רמי מור אי מייל : [email protected]

tevagil

New member
מסכים ומוסיף

עובדה היא כי אפילו קופות החולים ובתי החולים הממוסדים, הגיעו למסקנה כי יש לתת צ'אנס למטפלים בעלי מומחיות, אפילו אם הם לא סיימו לימודים לקבלת דוקטור. ואני מצרף כאן התכתבות עם בחור שסייעתי לו, לאחר שהרופאים אמרו לו שאין תרופה למחלתו וכנ"ל לגבי אימו: (אם תפנה אלי אמסור לך את שמו ופרטיו) 27.1.2003 2 המנורה אכן עושה פלאים, הלזיות הולכות ונעלמות, ואני חייב לך המון, רק שתדע לך. אני עדיין לא מאמין שזה אכן קורה, ואם תזדקק לעדויות - אני כאן בשבילך. 21.1.2003 נ.ב. האור מתחיל לעבוד. אני חושב... 19.1.2003 100% אגב - לאימא שלי כמעט עבר לגמרי. 19.1.2003 נ.ב. עדיין אין הטבה מהמנורה. אני כבר ב-2 דקות יומיומיות. האם כדאי להמשיך להשתמש ב"דיפרוסאליק" (קורטיקוסטרואיד - משחה שומנית) לאחר הטיפול? או שמא מומלץ לא למרוח שום מישחה? 16.1.2003 גיל היי הרשה לי לשמח אותך: לאימא שלי - כבר כמעט נעלם לחלוטין. לגביי - עדיין אין שיפור, אבל אני אופטימי. תודה בכל מקרה,

דיעה נוספת לא תזיק וזוהי המטרה

ב-ו-ו-ד-א-י שמותר ואף רצוי שמשתתפים יענו על שאלות. ותוצגנה עוד אפשרויות. בגלל זה קוראים לזה פורום ולא "הכה את המומחה". יש המון מקום לתגובות, הבאת נסיון אישי וכל מה שעולה בדעתכם. זו המטרה של פורום - החלפת מידע ורעיונות. אין להסתמך על דיעה אחת של רופא ככל שיהיה בכיר כי הוא נסמך על אותו סל תרופות מונוטוני בלתי מתחדש זהה לזה של עמיתו שאינו כותב בפורום. לצערי בפורום זה אנשים גולשים, שואלים ונעלמים... אולי תתחילי מסורת חדשה.ונזכה כולנו לראות אופציות טיפוליות שרק יחזקו את הפורום מבחינת היקף המידע שכה נחוץ בו. שרון - קוראת קבועה.

למעלה