רמי,ריטה,משי בזאפפה

• פותח הנושא petit
  • פורסם בתאריך

petit

New member
רמי,ריטה,משי בזאפפה

אתמול בהופעה של רמי כל המשפחה כולל האמא.(נועם דפקה נפקדות...) הייתה הופעה מקסימה-הוא מתוק להפליא. סאונד בינוני,אנרגיה מופלאה. מחכה לימים שריטה תופיע במקום אינטימי שכזה-חלום משי הצטרפה ושרה -היא מוכשרת אין מה לאמר. גם לורן עלה לבמה ושר שיר מקורי. יש לו קול מיוחד,כישרון מהלך אבל חייב לעבוד על ההופעה הבימתית שלו. היה מוצלח ריטה לא הוזכרה ונעלמה אחרי 1/3 מההופעה-מוזר.

PRINCESS GINA

New member
אוףףףף...תפוז מחק לי את התגובה../images/Emo46.gif

טוב, אין לי כוח לכתוב מחדש אז אני רק יגיד שישבתי ליד ריטה כל ההופעה והיא לא נעלמה..במחרוזת שירים של רמי שלפני ההדרן היא הלכה לכיוון השרותים ואחר כך כבר ראיתי אותה בחדר האומנים.. בכל אופן החמאתי למשי על השירה היפה וגם צילמתי את כל השיר שלה בוידאו אבל אין לי לאן להעלות אותו... אם מישהו יכול לעזור לי לכווץ אותו אני ישמח.. נהנתי נורא, רק שהיה קשה לי להתרכז ברמי כי לא הורדתי לרגע את העיניים מריטה...החלפנו בנינו כמה וכמה מבטים וחיוכים.. היא הקסימה אותי בחן וביופי שלה, בשירה שלה יחד עם רמי, בהשתוללות שלה ובריקודים עם משי, לוצ ודורין (חברה של משי).

Dug E

New member
לורן פשוט מלך!

ממש אהבתי את השירה שלו בהיכל התרבות.. הביצוע שלו ל'דווקא עכשיו' לא נופל בכלל משל רמי.

PRINCESS GINA

New member
זה לורן../images/Emo26.gif

ילד בן 17 שבהופעה של ריטה שר את "דווקא עכשיו" של רמי וניגן על הקלידים. בהופעה של רמי בזאפה הוא שר שיר שכתב יאיר לפיד ושהוא (לורן) הלחין שנקרא "שירה לרחל" זאת תמונה שלו מהזאפה

אחלה תודה ../images/Emo13.gif

ואם כבר אמנים צעירים ומתחילים... אני רוצה לומר לכם שאני מלווה את חברה שלי בתחילה בקריירה שלה כזמרת וזה פשוט מרגש... היא יוצרת ומופיעה ועובדת ולומדת ומתפתחת... וזה פשוט מרגש לראות הכל מהצד ולשמוע שיר חדש שהיא כתבה ולראות איך היא עובדת עליו... וכל התהליך שהיא עוברת... ולפני יומיים היא קיבלה את הכרטיס חבר שלה באמ"י (אגודת אמני ישראל) ובמקצוע היה כתוב זמרת
בקיצור, אני בטוחה שעוד נשמע עליה הרבה....
תזכרו את השם- מרגלית עשור

למעלה