רמקולים של Morel

kerenkamhi

New member
רמקולים של Morel

אני חייבת לציין לשבח את הרמקולים העיצוב ,איכות הצליל והשרות ממליץ לכל אחד לנסות לפני שהוא קונה משהו לא תתאכזבו

z.s

New member
רמקולים מורל...

איזור התעשיה ב - נס ציונה שם המיפעל וגם חדר הדגמה

דרור א

New member
לא בדיוק איזור התעשיה... ../images/Emo8.gif

יותר נכון מרכז POWER בנס ציונה לייד יוניברס קלאב. לבאים מתל אביב, כביש עוקף בית עובד. לבאים מרחובות , אחרי פארק המדע פניה ראשונה שמאלה. מומלץ.. בנוסף לסטלאיטים ניתן לשמוע את הרמקולים שניקראים MUSIC FIRST , במחיר אטרקטאיבי . דרור

גאווה ישראלית - כחול לבן

שלום ישראל ידועה כחממה לפוטנציאל כביר של יכולת אנושית לפתח מדע ו-HI TECH. להבדיל ממדינות רבות אחרות, שהחלו בתעשיה המונית MASS PRODUCTION ועברו לאט לתעשיה מתוחכמת ולבסוף לפיתוח, ישראל קפצה על כל השלבים והחלה מה-TOP. יתרונה של ישראל בפיתוחים ותעשיות יחודיות (מבוא לשינוי אירגוני). MOREL היא הדוגמא היחידה שאני מכיר בתחום השמע וה-HI END. הסיבה היחידה הנראית לעין, שתחום זה כמעט ולא קיבל ביטוי, היא עובדת יכולתו לבצע "חדירה" (מונח שיווקי למוצר חדש) בשוק המקומי ולהתבסס בו כמנוף כלכלי לפרוץ לשווקי חו"ל. היה נסיון של חברות מחו"ל להקים בארץ שלוחה (MONSTER CABLE במגדל העמק) אך בגלל מדיניות ומצב שוק הנסיון כשל. אני תקווה שנוכל לראות בעתיד (הלא רחוק) דוגמאות נוספות כמו מורל לספק מוצרי איכות במחירים סבירים ולגאווה לאומית. אמן

רון ו

New member
מוראל דוקא התחילו ביצוא

מהיכרות אישית (תיקון לכמה מגברים במפעל) הם מיצאים יח´ טוויטר ומיד בעיקר למערכות ברכב וטלוויזיות לכ 23 מדינות, ראיתי תיק קטלוג מרשים של עשרות סוגי דרייברים - כולם מתוצרת עצמית. הבעיה לדעתי היתה בתימחור גבוה של המערכות הביתיות, בכ"א המחירים לפני שנה היו גבוהים גם ביחס למערכות מיובאות למרות שאין להם מכס והובלה. כבר ציינתי ש בבס האקטיבי למשל ( ויסלחו לי על המידע הפנימי ) הם משתמשים במודול - מגבר 100 וואט המיובא מסין כולל מסננת אקטיבית ושנאי שמחירו 80$ ...עלות יצור סאב אקטיבי באמת לא מצדיקה מחיר של אלפי שקלים לשוק מקומי. נקווה שבאמת יהיה מוראל בכל בית בישראל.

אתמול דיברתי עם נציג שלהם

ואפשר לבוא בכיף לחנות מפעל שלהם בנס ציונה ולקבל הדגמות על כל המוצרים ואני יודע גם שאפשר לסדר קונפיגרציות שונות של DVD,רסיבר וסט רמקולים שלהם המחיר יחסית זול כראה כי ככה זה אולי יפתה יותר את הלקוחות לקנות את הרמקולים שלהם בשילוב עם רסיבר,DVD ושאר ירקות דרך אגב הם עושים הדגמות בבית עם רמקולי האוקטב 5.1 שלהם זאת אומרת הם יביאו את הרמקולים אלייך הבייתה כדי שתוכל לשמוע אותם עם הציוד שלך ועם האקוסטיקה אצלך בבית

כאחד שמכיר את הבעלים באופן אישי

הם לא מייצאים רק אלמנטים לחברות HI-END אלא גם מייצאים רמקולים לווינים שהדגם המוביל הוא SA-2 שזכה בפרס(מקום ראשון) ב-CES-2000 בלאס ואגס. יש להם בנוסף פטנטים רשומים לטכנולוגיות באלמנטים. בהחלט גאוה ישראלית.

r_one_n

New member
מה מחירו של הדגם SA-2 ?

עם סאב IS9A בהספק 120W . ראיתי בחנויות רק את הדגם הפשוט יותר ב3500 ש"ח תודה רונן

דרור א

New member
לדעתי המחירים מאוד מפתים !

בתערוכה הוצג סט של סטאליטים מסדרת SA-2 המפורסמת (4 סטלאטים + סטנדים תואמים), את הסנטר שלהם מסדרת ה 5 (לא זוכר במדיוק את הדגם) סאב אקטיבי 12 אינץ (הטופ שלהם) ורסיבר של אונקיו 585 .... כול זה ב 12000 שקל !! לדעתי מחיר מציאה, לסט שלא מבייש שום חברה אחרת (בוודאי שלא כחול לבן
) ! כמה עולה כול חלק בנפרד , אני לא יודע ..אבל מולי בהחלט יוכל לפרט יותר ממני ואלי גם לתת לך מחיר אטראקטיבי . דרור.

לפי דעתי דרור

דרור הסט האפלאוז שדיברת עליו כלל גם DVD עד כמה שזה לא נשמע הגיוני לפי דעתי(יכול להיות שאני טועה שאלתי אז את המוכר למה זה כזה זול התוספת אז הוא אמר לי שהם מוכרים זאת במחירי עלות כדיי שההצעה תיהיה יותר מפתה) לגבי הסנטר הוא מדגם C5 אבל הסט אפלאוז לא כולל את הסנטר הזה אלה סנטר שהוא כמו הסטליטיים SA2 אם אני לא טועה זאת אומרת כל 5 הרמקולים הם מאותו הדגם. הסאב שלהם הוא עם 2 יחידות וופר אבל יש אופציה לרכוש סאב עם 1 בהנחה לא הכי משמעותית

סליחה טעות!!!תן את כל הרכיבים

אני התכוונתי לזוג בודד תאמר לי בדיוק איזה סט וממה הוא מורכב.

מולי המחיר מתייחס לזוג SA-2?

למה המחיר מתייחס? באיזה סניף של הוליווד אתה עובד? הרמקולים של מוראל יחסית פופולריים?

למעלה