|רמקולסדנאות הפורום

smady a

New member
|רמקולסדנאות הפורום../images/Emo124.gif

סדנאות הפורום : אנחנו רוצות להבהיר מספר דברים חשובים, קיבלתי מספר מסרים עם שאלות ותהיות.....אך מתבצעות הסדנאות ....מי ?מה?מתי?וכמה? אז אור ואני ננסה לתת תשובות לכמה שאלות: סדנאות הפורום ניתנות פה בשלב זה על ידי בנות הפורום שמלמדות מרצונן ומעצם היותן שותפות לפורום אמנות הליבוד. סדנאות הפורום נעשות בבתים של בנות הפורום . בדרך כלל לסדנאות הפורום כל אחת צריכה לבוא עם החומרים הנדרשים לסדנא...למעט אים נודיע על קנייה מרוכזת של חומרים. לסדנאות הפורום כל אחת מביאה כיבוד ומספר ימים לפני הסדנא אנו מעלות שרשור אוכל ובו כל משתתפת כותבת מה היא תביא. אנו שולחות למסרים הוראות הגעה לבית המארח ורשימת חומרים. סדנאות הפורום "עולות"20 שקלים בשלב זה....10 שקל למדריכה ו10 שקל למארחת.הכסף הזה ניתן להן בשמחה ובכדי להוקיר להן תודה. חשבנו על הגדלת הסכום ל15 שקל נשמח לקבל תגובות בנושא. מי משתתף בסדנאות: אנחנו פה בזכות כל אחת ואחת גיבשנו קבוצה נהדרת של אנשים לליבוד,בדרך כלל אנחנו משתדלות להכניס לסדנאות את משתתפות הפורום ...אך לעיתים גם מכניסות בנות חדשות שרק הגיעו. השתתפות בסדנאות כרוכה בלהיות שותף פעיל בפורום. אנו מעלות בעזרת הבנות שפה סדנאות וירטואליות לשימוש הפורום באופן גלוי וחופשי...ומקוות שזה יהיה לעזר . זה המקום לומר לכל משתתפת שיש לה מה להראות ולהעשיר את המקום נשמח. זה המקום לומר תודה לכל מי שתורמת כאן ומאחורי הקלעים. המשך ערב נעים. אור וסמדי

ענ2ת

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך בכל מילה בהתיחחסות לדיברי חלק מהבנות, לעניין מתנה בימקום כסף- אין דעתי כדעתן. הרעיון של המתנות נוסה בעבר. ולא היה מוצלח. בד"כ בכסף שמקבלת המארחת/המדריכה ,היא עושה שימוש כראות עיניה . ו"מפנקת" את עצמה במה שהיא אוהבת - חומרי יצירה- , הזמנת ספר מאמזון ( זה מה שאני עשיתי ...)עדשה למצלמה... וכל אחת לפי רצונה . כך שעדיף לדעתי לתת כסף חושבת שיש להמשיך לתת כסף ולהעלות את הסכום כמו שהציעה סמדי

מסכימה עם ענ2ת, הסכום הסמלי שנאסף

הוא אות תודה למדריכה ולמארחת ומכסה אך במעט את ההוצאות של הבית המארח. בכל מקרה, אין בעיה מבחינתי להעלות את הסכום כפי שסמדי הציעה, ובכך להשוות אותו לפורומים אחרים. אני לא בעד להכין מתנות קטנות, גם מצד המשתתפת בסדנא (לא כולן מכינות דברים כאלה) וגם מצד המארחת והמדריכה (שאולי אין להן מה לעשות איתם). ענתי, עדשה של מצלמה לא רוכשים גם מכספי 100 סדנאות

../images/Emo45.gif

אני בעד העלאת הסכום שנותנים למדריכה ולמארחת, אם כי מצד שני אני חושבת שאף אחד לא עושה את זה בשביל כסף אז אולי מתנה תתאים יותר (פעם היינו נותנים כולנו כסף וקונים מתנה, אפשר כך או אולי שכל אחת תכין או תתן משהו קטן וצנוע, לתשומת לב)

rachel1234

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חושבת שמנהג המתנה היה מאוד יפה..אבל זו שאלה של טעם..אולי לקנות תלושי מתנה או זכוי בחנות יצירה. בכל מקרה אם עניין הכסף נשאר אז אני בעד מתנה קטנטנה מכל אחת..זה כיף לנותנת ולמקבלת..

עוגיגה

New member
אומנם די חדשה בפורום וטרם יצא

לי להשתתף בסדנא מקווה שתזדמן בקרוב. בכל אופן אני חושבת שניתן בהחלט להעלות את הסכום (שגם בעליתו הוא נשאר סימלי). כל הכבוד לכל אחת ואחת על השיתוף העזרה והפרגון. נכון לעכשיו אני סופגת מכן ידע ומקווה להתחיל בקרוב ליישם ולהציג

למעלה