רמקול להצמדה לתקרה

2משהמשה

New member
רמקול להצמדה לתקרה

הבעיה שלי היא עם השכנים... ומי שיוכל לעזור לי תקחו בחשבון שאני לא מומחה. אני זקוק לרמקול שאוכל להצמיד לתקרה (את דרך ההצמדה לתקרה אני אמצא) כך שאוכל לחבר את הרמקול לרדיו כלשהו עם חוט מאריך(??). מטרת ההצמדה זה ליצור רעש לקומה העליונה. לא נכנס לסיבות אבל אתם מבינים איזה סבל נגרם לנו בקומה מתחת (כבר ניסינו הכל לעשות בדרכי שלום). יש המלצות? אני לא רוצה שיגרם רעש לקומה מתחת לקומה שלי. תודה

Ron W

New member
נסה כמה מכות עם מקל של מטאטא

בלי לעשות חורים בתקרה

2משהמשה

New member
המטרה שלי היא

שהם ירדו אלי לבקש שקט....ואז בנימוס אזכיר להם את ה-10 פעמים שאני התחננתי. בצער רב אומר יש אנדים שרק שהם סובלים הם מבינים מאחרים לא אכפת להם

יותר קל לאמלל את השכן שלמטה

שלום
במקום רמקול, שבו צריך מגבר בעל הספק, סכנה שישרף בווליום גבוהה, וחוק שניתן לאכוף בשעות המנוחה ובכלל, לך על מקדחה רוטטת או פטישון.
1. חוק שעות המנוחה אינו חל על עבודות שיפוץ. אז "על פי חוק" אתה יכול לעבוד על ההטרדה מ-7 בבוקר ועד 10 בלילה בלי לחשוש. גם אם יתקשר למשטרה, לא יעשו כלום.
2. הרעש בלתי נסבל, והוא לא תלוי על התקרה, ולא במגבר ולא ישרף. אם יש לך כלי חשמלי כזה, גם ללא הוצאה נוספת. בחר לך עמוד בטון תזיז משם מה שיכול להתלכלך מהאבק, ותתניע.
בהצלחה.

2משהמשה

New member
תודה אבל אני חשבתי על משהו שמישהו פעם סיפר לי שעשה

היו לו שכנים מלמעלה שהתעללו בו עם רעש של דפיקות וריצות ומה לא. אז יום אחד הוא חיבר רמקול והצמיד לתקרה. זה היה חיבור כזה שהרעש רק התנקז לתקרה כלומר לרצפת השכן (ולא עשה רעש לשכנים למטה) . סגר את אותו חדר. והלך לעבודה. הרמקול על פול פול עוצמה. כנראה הרצפה למעלה רקדה. בסיוף היום כשחזר מעבודה השכנים שאלו אותו האם קרה משהו אצלו. הוא אמר לא לא הכל בסדר. מאז לא היה לו טיפש רעש.

רוב הזמן נח

Well-known member
מעליך יש את הבחור שרוצה להפעיל יס עם בס..

שזה הכי מרעיד ומפריע כששכנים עושים את זה.
&nbsp
&nbsp

prizman

New member
רק שבס יפריע גם לשכנים למטה, הוא לא כיווני.

להם הוא לא רוצה להפריע.

רוב הזמן נח

Well-known member
קרמר שהפריעו לו קיצר את החשמל לדירה

בהחיים זה לא הכול, הוא שכר דירה במיוחד מעל זה שמפריע לו והתחיל להרביץ בריצפה עם כל מיני דברים

למעלה