|רמקול*| מה נועם יעשה

אור114

New member
|רמקול*| מה נועם יעשה ../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לדעתי יחזור לגיבארו
מה חושבים

לא יחזור, וזה בדוק.

סבאנה יותר טובים..בהרבה.. כמו שראו בהשלמות שהם אמרו סבאנה אמרו. ורה אמרה "מה חסר לו אצלינו? יש אוכל, יש מיטה..." או שיותר נכון להגיד "לא חסרנו אצלינו כלום, לאומת אין אצל ג'בארו כלום, ברור שהוא נשאר.." מולי אמר. "יחזור, ילך, יחזור ישאר..במלא אם הוא יבוא הוא יעוף.." זה אומר שהוא נשאר, ושהוא יעוף לפני מולי.. שימו לב- שזה בהשלמות. שזה כבר היה...והם חזרו לארץ. בקיצור הוא לא חוזר.

אבל עם הוא לא חוזר- הוא מראה לסבאנה.

זהו, מעכשיו אני איתכם, ג'בארו זה עבר. והם יאמינו בו עד מאוד..

אבל הוא חוזר

ברור שהם יאמינו בו אם הוא לא יחזור... אבל הוא רוצה לחזור.. אין לו מה להשאר

Ranimi23

New member
אז דן עף ביום שבת ../images/Emo13.gif זה הכי כיף ../images/Emo8.gif ביי ביי

סוף סוף, תעיפו את העורכי דין למיניהם בסדרה.

BrokenDream103

New member
אני מקווה שהוא יחזור.

אם הוא בן אדם טוב ואכפתי, כמו שאפשר היה לראות עליו לכל אורך התכנית, הוא יחזור. אבל מאד מחשיד שהוא לבש את מעיל הגשם של סבאנה כשהוא דיבר. לכן אני חושב שהוא נשאר. יצא קצת כלב.

אור114

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ועוד משהו ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אחרי שג'יבארו הפסידו את השמיכות, הברזנטים והדגים, איך ראו את דן מנקה דגים? כאילו מאיפה הוא קיבל אותם?

LiRs Lullaby

New member
אז זהו, שאין להם רשת. היא של סבאנה.

גם אני רציתי לשאול פה מה נסגר. כאילו, הם קיבלו שני דגים בתמורה לנועם או משהו כזה?

smanma

New member
ניראה לי שהיה לסבאנה

אפשרות להתחלק עם ג'יבארו ולא הראו את זה בתכנית

BKE

New member
הלוואי שג'יבארו../images/Emo57.gif

תראו אם הוא ישאר בסבאנה במלא יעיפו אותו ואתם יודעים למה בגלל שהם כ"כ מקנאים בו ומרגישים מאויימים . במיוחד מולי(
) עכשיו אם הוא יחזור לג'יבארו , אלה שהיו איתו מהתחלה , אלה שמכירים אותו הכי טוב. למה לא לחזור אליהם ? ראו שבסבאנה הוא לא כ"כ מתחבר אליהם . ואם הוא ישאר בסבאנה ויעוף לאי המתים , הוא יתחרה מול עומר שלא בטוח בכלל מי ינצח . [ראו שעומר קורע את התחת כדי "להתנקם" בג'יבארו ..] טוב התחלתי להוציא שטויות בכל מקרה הוא יחזור לג'יבארו . לפי דעתי :)

למעלה