רמקול blutooth מסוג anker מחשב laptop מסוג asus מע. הפעלה win 10

שלום,
רכשתי רמקול blutooth מסוג anker. אני מצליח להתחבר לסלולרי אך לא למחשה הנייד asus מע. הפעלה win 10. הפעלתי את האפשרות blutooth ובסרגל המשימות מופיע הצלם הכחול. מישהו נתקל בבעיה דומה? אפשר להציע לי איך להפעיל את הרמקולים ב asus ?
תודה

arseny92

Well-known member
מנהל
שלום,
רכשתי רמקול blutooth מסוג anker. אני מצליח להתחבר לסלולרי אך לא למחשה הנייד asus מע. הפעלה win 10. הפעלתי את האפשרות blutooth ובסרגל המשימות מופיע הצלם הכחול. מישהו נתקל בבעיה דומה? אפשר להציע לי איך להפעיל את הרמקולים ב asus ?
תודה
1644604572613.png

HelpSupport

Active member
שלום,
תודה
אפשרויות ->

frankthe2

Active member
אחרי שתעשה את מה ש arseny92 הציע לך תלחץ גם על הכפתור של ה bluetooth ברמקול.

תודה,
אני מקבל רשימת התקנים שהתקן הרמקול שני לא נמנה עליה.
נראה כאילו המחשב לא מזהה את הרמקול אבל בסלולרי הוא כן מזוהה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בעיה דומה פתרתי עם דרייבר שהתקנתי מה שבקישור גם בווינדוס 10 גם ב11 ההתקן שלי לא זוהה בלי הדרייבר הזה..וכמוך בסלולארי כן. לדעתי זה יפתור לך את הבעיה, תוריד את הראשון ברשימה CSR 4.0 Bluetooth Driver זה עובד אצלי..אם לא אז תסיר נסה את הבא..

הקישור להורדה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה,
ניסיתי וזה לא עזר.
המחשב שלי בן קרוב ל 10 שנים, יתכן שמדובר בבעיית חומרה?
יתכן ומתאם בלוטות יעזור , אפשר למצוא ב35 ש"ח אפילו. מעבר לזה רצוי מחשב חדש 10 שנים, זה נצח. כל מחשב בסיסי יהיה פי אלפי מונים יותר טוב בכל תחום. למשל זה שמתאים לדרייבר שנתתי לך כבר

למעלה