|רמקו הפורום כאן הוא בדיחה

|רמקו הפורום כאן הוא בדיחה

אני עוקבת אחרי הפורום כאן מזה מספר ימים והבנתי סוף סוף מה קורה כאן : יושבים מול המחשב מספר ילדודס (ייתכן ומדובר באותו ילד) ומתווכחים ביניהם מי יותר טובה - גרמן או רישפי ! עם זאת, די ברור שמדובר בפעילים של שתי המועמדות ולכן אין פה שום אמינות. לדעתי, כישלונה של גרמן לייצב את אחוזי התמיכה בה יביאו, למרבה הצער, לכך שאישה לא תיבחר להיות ראש עיר בהרצליה בבחירות הקרובות. לדוגמא - פיירברג הנהדרת בנתניה - אף אחד כמעט לא מוכן לרוץ נגדה ! רישפי אולי מוכשרת אבל נראה לי משום מה שהיא גרמן 2..... מישהו הציע לי לבחור בפלטי בגלל שהוא מביא ניסיון ניהולי וזה אחד הדברים החשובים מבחינתי לראש עיר מצליח מה דעתכם ?

Salem

New member
פלטי חסר מצע

חסר נסיון וחסר סיכוי לכי לחוג בית של רשפי וגרמן ותשמעי מה יש להן להציע...

Tami me

New member
מטרה הראשונית - סיבוב שני

צריך להבין כי בבחירות עירוניות בדרך כלל יש התעניינות מועטה ומי שמגיע נוהג להעדיף את מי שמכהן - מבלי להשקיע מחשבה אם זה טוב. לכן צריך לגרום להתעניינות ומעורבות. לגרמן צריך להיות אינטרס להרדים את הציבור (כדי שהיא תוכל ללכת לישון עוד 5 שנים) הבעיה שאני רואה איננה אם תהיה אישה או גבר. חשוב שיהיה ראש עיר טוב! בניגוד לאחרים אינני מייצגת אף אחד. לכי לחוגי הבית ומה שתחליטי יהיה טוב. מה שלי חשוב שיהיה שינוי במי שעומד בראש העיריה. כרגע יש הרבה מועמדים ולכן לאף אחד אין סיכוי לנצח את גרמן. אבל אם יהיה סיבוב שני יש סיכוי טוב למהפך.

למעלה