|רמק
לסרגניות שבינינו, אתמול

shkedud

New member
|רמק../images/Emo124.gif לסרגניות שבינינו, אתמול

ראיתי כאן הנחיות לסריגת גרביים, ואני זקוקה להוראות לסריגת אפודה לנכדתי בת 8 חודשים. וזו ההזדמנות להציג אותה בפניכם. שמה שקד, ומכאן הניק שלי. שם משפחתה הוא "דָוִד" לכן אני קוראת לה: "דוד הכי טוב!!!" מוכנה לתת את המייל שלי למי שיכולה לתת לי הוראות
מראש

ora11

New member
שבת שלום אנימו יקרה והחברה

אנימו כתבתי לך מסר מקווה שקיבלת. האייקונים לא עובדים אצלי והמחשב מלא וירוסים. אתמול חתני ניסה לנקות את המחשב אבל אני לא בטוחה שהכל בסדר. סיימתי לעבוד היום והולכת לנוח אכנס בערב. נשיקה וחיבוק לך יקרה.

אנימו

New member
אורה היי../images/Emo24.gifטרם הספיקותי לעבור

בתיבת המסרים . מיד צועדת לשם.

ora11

New member
אממילה יקרה מועדים לשמחה../images/Emo74.gif

אוהבת ומתגעגעת

ע ו מ ר 4

New member
שקד....וכולם צהרים טובים...

רואה כאן שמות מוכרים.....אשמח להשאר בחברתכם...... אבל.....מחכה לאישור רשמי ..כי לא ממש גימלאית ......זה יקרה רק עוד...שנים.

HAVA159

New member
עומר4 צהרים טובים גם לך,ברוכה הבאה

מתקבלת לביתינו בחום ובשמחה, למרות שאת עדין לא גימלאית. כבר דובר כאן רבות על הגמלאות, זה רק תאריך בתעודת זהות,ההרגשה קובעת, וכייון שאנו צעירים בנפשינו נמצא שפה משותפת על בטוח, נסי ותראי. בהמון אהבה
חוה.

ע ו מ ר 4

New member
תודה.......

נראה לי כי השכנים טובים .........כמו שם בדירה להשכיר... אז נשארת....ומחכה למילה של המנהלת...

ע ו מ ר 4

New member
מכיון שזו שעה של שנת היופי.........

ולא רציתי להפריע.... ניכנסתי עוד לפני קבלת אישור רשמי ממך.......

emmy5

New member
אומר, כאן אוסף של אנשים נחמדים

לא חשוב הגיל , וגם לא חשוב אם גימלאים או לא , העיקר נחדים ורצון להיות יחד
ברוכה הבאה !!! שבוע טוב ,חג שמח!!!1

ora11

New member
עומר 4 ברוכה הבאה למועדון../images/Emo24.gif

גם אני עוד לא גימלאית כתבתי למטה הודעה לאפי תקראי אני כבר כמעט 3 שנים עם החבורה הנהדרת כבר מכירים ולא וירטואלית חוגגים ימי הולדת מקיימים מפגשים נהנים ביחד ומפרגנים אחד לשני. שבוע טוב

ora11

New member
שקדוד ברוכה הבאה והנכדה ../images/Emo57.gif

מקסימה הרבה נחת ממנה אהבה ושמחה.

סבאאורי

New member
היי אורה ואממי עוד גלריה להלן../images/Emo126.gif

בסגנון האייטי http://www.carrieartcollection.com/gallery/paintings/index.html#picture

למעלה