רמת אביב גימל!

רמת אביב גימל!

הסדרה הכי טובה בהיסטוריה הטלויזיונית של מדינת ישראל =) (לדעתי לפחות)..כשרק שידרו אותה הקלטתי כל פרק וראיתי את זה בקביעות כמו מכור..יש לי לפחות 16 קלטות באורך מלא של הסדרה..אין אי אפשר להסביר כמה שהסדרה הזאת הצליחה..היא שאבה כל טיפת רייטינג אפשרית..אנשים כבר הפסיקו לראות חדשות! כל פעם שהיה פרק הרחובות היו רייקים כמו מתי שיש משחקי מונדיאל (טוב טיפה נסחפתי =/) בכל מקרה..הגיע הזמן שכל הילדודס שמכורים ל'טלנובלה בע"מ' ידעו מה זה איכות...

נצל"ש- היה כבר את הפרק שעידית

או אידית איך שזה לא יהיה חחח ודפנה רבו ודפנה קיללה אותה ואמרה לה את כלבה בת כלבה או משהו כזה?

זאת לא הייתה דפנה שאמרה את זה

זאת הייתה שרה המזכירה אחרי שעידית דרשה שיפטרו אותה..היא אמרה את זה לייד ורד המזכירה המחליפה.

לא לא אני מדברת על דפנה

אני זוכרת את הפרק הזה טוב! דפנה ועידית רבו במשרד ואז דפנה אמרה לה משהו בסגנון את כלבה בת כלבה ומגיע לך כל מה שבעלך...ושכחתי את ההמשך זאת בטוח דפנה אולי הפרק עוד לא היה אבל זה מה שאני רוצה לדעת חחחחח

נכון....היה משפט מדהים כזה...

את כלבה בת כלבה ומגיע לך.......ואני זוכר שהצד השני אמר: "גם אני אוהבת אותך".......נראה לי שעידית אמרה לדפנה..ודפנה אמרה לה בסוף "גם אני אוהבת אותך"..

mika95

New member
לדעתי...

אני חושבת שרמת אביב ג' זאת סדרה מהממת וממכרת ובכלל לא נסחפת בקשר למונדיאל
זאת סירה מעולה ונהדרת שקל להתמכר אליה
. אבל בסוף המשפט אמרת שצופי טלנובלה בע"מ לא יודעים מה זאת איכות
אז אני גם ראיתי טב"ע וגם רואה רמת אביב ג' ולדעתי טלנובלה בע"מ זאת סידרה ממש יפה!
ורמת אביב ג' אותו דבר
ביי ביי מיקה 95

למעלה