רמת אדמית

• פותח הנושא og24
  • פורסם בתאריך

og24

New member
רמת אדמית

שלום לכולם אני מעוניין לבצע טיול באזור רמת אדמית. המטרה הראשונית היתה להתחיל בחניתה ולרדת למערת נמר ומערת קשת ומשם לרדת לנחל שרך. אך אבוי במפה נראים מתלולים רצינים והשאלה הגדולה היא האם הם ניתנים לרכיבה (המטרה היא לא ליפול באיזה מצוק) לפי המסלולים שרשומים בספרי הצועדים המסלולים למערת קשת ונמר וכמוכן לנחל שרך הם לטיולי משפחות שמכך ניתן להבין שהם מסלולים קלים שאמורים להתקיל אותנו בקצת רכיבה טכנית. בקיצר מי שהיה שם באופנים או ברגל בזמן האחרון (עדיף עם האופניים) ויכול לייעץ אשמח לקבל תשובה כמו כן אשמח לקבל המלצות על טיולים בכלל באזור. עומר

shl17

New member
לנחל שרך אכן טיול משפחות

אבל למי שבא מצד דרום בין מערת קשת לנחל שרך יש את נחל בצת רכבתי שם לפני המון זמן אצלנו נחל בצת מקוטלג כלא רכיב מה שכן הירידה לבצת דרך נחל שרך מדליקה הטיול שלך מתאים להולכי רגל, תלול מדי. אלונה פעם אמרה שרכבה בנחל בצת ועלתה למערת קשת אולי יש לה יותר פרטים

Mנטה

New member
רמת אדמית ומערת הקשת

אני מכירה את המסלול ממש טוב אבל ברגל
אז תיקח מה שנראה לך מתאים. יש שתי דרכים להגיע למערת הקשת. 1. כשאתה עולה לכיוון אדמית אתה עוצר איפה שכל האוטובוסים חונים
שזה באמצע שומקום, המקום הזה מופיע בסימוני הטיולים, צד ימין של הכביש עולים למערת הקשת וצד שמאל יורדים לנחל נמר. 2. אתה עולה עוד בכביש עד שהעליה נגמרה, מצד ימין תראה חירבה, אם אתה מגיע משם גם נוח לחנות וגם ההגעה למערה כמעט מישורית. במסלול העליה, למיטב זכרוני, הדרך קשה וצרה. במסלול המישורי, הדרך ברובה רחבה ונוחה, הנוף מדהים וההגעה מפתיעה. ברגל זה לוקח בין חצי שעה לשעה תלוי בקצב ההליכה. אגב, מאותו רגע שהגעת לרמה (למישור) אתה יכול להמשיך על הכביש עוד ק"מ או שניים ותגיע לנוף אחר. לפני הקיבוץ ובאזור מערת הקשת רואים את הגליל המערבי עד מפרץ חיפה (אם הראות טובה). אחרי הקיבוץ תראה את אזור הגליל העליון עד סאסא (אם הראות טובה). לטעמי הנוף של הגליל העליון, פחות דרמטי אבל הרבה יותר יפה. או במילים אחרות: זאת אחת הנקודות הכי יפות בארץ.

sdanpo

New member
למה מה?????

השרשורים שלי לא מספיק טובים לך, OG24???? דבר אותי , נשארתי עדיין "דלוק" מהעומרים בעליה ... אה .. סינגלים בעליה....

למעלה