רמת גן

LuLu A

New member
רמת גן

היי לכולם, חיפשתי ב"גוגל" היכן ממוקמת רמת גן ולא מצאתי. מישהו יכול למצוא לי מפה שבה מסומנת העיר "רמת גן"... בתודה מראש, LuLu.

ש מים

New member
על יד "ישראל"

יש מין נקודה כזו, בחלקו המזרחי של הכתם הכחול שנקרא "הים התיכון"? או, אז הנקודה הזו זה "ישראל" (שם זמני). באמצע שלה יש פיג'מה?? אז זו רמת-גן!!! (ואם אתה לא מוצא - לך לפי ריח העמבה, או שתשלח מייל לסאדם חוסיין).

ש מים

New member
לא ראיתי מפה של ישראל

בקנ"מ גדול מ- 1:1,000,000 שהעיר רמת גן לא מופיעה בה!

ש מים

New member
שיזיז ת'תחת לבד!

מי שלא מתאמץ לא מעריך את מה שיש! (מספיק שיוציא ת'אף מהבית וימצא בכל חנות מפות!)

pixilated

New member
אדון ש מים...../images/Emo46.gif

זה לא בית ספר ולא צבא!אנשים שואלים שאלה בפורום(שאם לא ידעת יש לו ייעוד מסוים והוא לעזור לאחרים בשאלות ובהתיעצויות שונות...) בכדי לקבל מתן תשובה הוגנת ולא תשובה צינית שנראת כאילו מישהו מעורער בנפשו הגיב לה(האם אני טועה....?) לכן,פעם הבאה,תהיה קצת יותר נחמד,תאמין לי,לא יזיק לך ואת התיסכולים שלך תשמור לעצמך!-זה לא המקום!

ש מים

New member
כן, מאוד מעורער בנפשו

אם אני מבזבז זמני בחברת לצים כמוך. אוקיי, אקבל את עצתך המלומדה ואפנה לטיפול. אני מתחיל עכשיו ומשאיר את הפורום לטיפולך הנאות (מעניין שעד כה לא ראינו ממך אפילו בדל ציוץ של מידע/סיוע/עזרה בכל נושא שהוא, אבל כנראה שאת שומרת אותו רק למקורבים...)

pixilated

New member
תירד קצת למטה ותראה תגובות תחת השם

שלי.(חוץ מעירעור נפשי קיים גם עיוורון קל?) מה לעשות שאף פעם לא התעניינתי ממש בגאוגרפיה עד שעשיתי את הבגרות?.... אנשים כמוך(ויש מעטים מאוד,אם אתה לא היחיד...)גורמים לי לא לחזור שנית ולהשתתף בפורום הזה(הישנה האפשרות שבגללך הפורום לא כזה דומיננטי?) עזוב,תשמור את התגובה הבאה לעצמך הלו"אתה מבזבז זמנך בחברת לצים "

למעלה