רמת המדריכים בצפון

kerengil

New member
רמת המדריכים בצפון

אני מיואשת! אני מאוד אוהבת לעשות ספינינג אבל מאז שעברתי לצפון (כבר 5 שנים) אני לא מצליחה למצוא מקום טוב עם מדריכים טובים לספינינג! למה הרמה של המדריכים כל כך ירודה באיזור שלנו? ניסיתי בכרמיאל, נהריה, קריות... אם מישהו מכיר מקום עם מדריכים טובים באיזור אשמח לשמוע. עוד שאלה למי שמכיר - הולמס פלייס קריות - למה לעזאזל המדריכים שם לא רוכבים בעצמם במהלך השיעור??? זה כל כך לא מוסיף למוטיבציה ולכיף. אולי מישהו צריך להסביר להם את זה? אולי זה בכלל הסגנון החדש ואני לא יודעת עליו? גם אצלכם המדריכים מסתובבים משועממים בזמן שהמתאמנים רוכבים?

אני יכול להמליץ לך על שתי מקומות לפחות

הראשון ( לא אובייקטיבי ) המכון של אבנר בטבעון, את מוזמנת לבוא לשעור מתי שבא לך תגידי שסיון הזמין אותך. השני LIFE & FITNESS ברמת ישי. סיון

kerengil

New member
ספינינג באיזור הצפון

תודה סיון - אתה מדריך שם? האמת שרמת ישי וקרית טבעון קצת רחוקים לי, לשיעור חד פעמי זה יכול להתאים אבל לא באופן קבוע... חיפשתי יותר במשולש כרמיאל-נהריה-קריות. תודה בכל מקרה, נחמד מצידך!

מה עם LIFE & FITNESS בנהריה?

האמת ששם לא הדרכתי אבל במקומות אחרים ברשת היתה הדרכה ברמה גבוהה אז אני סביר להניח שגם שם לגבי הולמס קריות - לא יודע מה קרה שם.. תמיד הרמה לא היתה בשמים אבל חוץ מכפיר בן ארי המדריכים כן רכבו בשיעורים.

כן, זו גם הסיבה שרמשתי לא אובייקטיבי

אישית אני לא יכול לשבח או לקטול את עצמי, אבל שתי המדריכות הנוספות מדיהמות שחבל על הזמן ואת זה אומרים המתאמנים וגם אני. לגבי רמת ישי גם שם מדריכים מעולים, את רובם אני מכיר אישית ויצא לי גם לעבור אצלם חלקם שיעורים בעבר. באזור שכתבת אני לא מכיר בכלל, המכון היחיד שאני כן מכיר ופעם העברתי בו שיעור אחד ( כמחליף ) לא הייתי ממליץ אפילו כדוגמא רעה לחדר ספינינג. וההזמנה עדיין בתוקף. סיון

shla8

New member
ניסית את המכון של רמית אטיאס בקרית חיים?

לא עשיתי שם ספינינג אבל מדריכי החוגים האחרים שאצלם אני מתאמנת באופן קבוע (קיקבוקסינג, מדרגה וכו') ברמה מאוד גבוהה, אז אולי שווה לנסות. המכון נקרא - בקצב הגוף ונמצא ברחוב אח"י אילת בקרית חיים, לדעתי שווה לך לבוא לשיעור ניסיון.

msyan

New member
מזמינה אותך לקאנטרי זיכרון עלי

בואי אפילו אם זה רחוק צלצלי 0542501553

kerengil

New member
תודה לכולכם

אתם מקסימים!

פיביס

New member
המדריך חייב לרכוב???

למה?? מאמן כדורסל, עושה את האימון? מאמן חדר כושר מוריד את הסווטשר לפעמים? וכו' האמת בקאנטרי בהרצלייה יש שני מאמנים מעולים, 2 קצוות שונים אחד מהשני, לכל אחד המתאמנים שלו (האימונים של שניהם מפוצצים) , יש מעט שמגיעים לשני המאמנים. אף אחד מהמאמנים לא רוכב בזמן השיעור, שנייהם עוברים מתקנים, מאירים (כן, ב-א'), ומעלים את המצב רוח והמוטיבציה בדרך שלהם. הרכיבה של המאמן זאת לא האינדיקציה למאמן טוב או לא...

למעלה