רמת העומס...

RED HEADed

New member
רמת העומס...

סקר לי אליכם. כמה חוגים או פעילויות יש לכם אחרי בית ספר? פרטו? האם אתם מרוצים מכך? הסבירו אתם צריכים לוותר על דברים מדי פעם? כמה אתם עמוסים בחופש הגדול? מה תכננתם לחופש הגדול הזה? [אם תכננתם...] בכללי- האם אתם אנשים עמוסים? אתם אוהבים/שונאים להיות עמוסים? בואו נראה את התוצאות... XD מעניין לדעת מה תענו :)

ravidush4

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo9.gif

כמה חוגים או פעילויות יש לכם אחרי בית ספר? שלושה פרטו? מכבי, שיעור גיטרה ומורה במתמטיקה האם אתם מרוצים מכך? די כן, חח כאיול חוץ מהמתמטיקה XD אתם צריכים לוותר על דברים מדי פעם? אויל לפעמים על זמן עם החברים שלא במכבי=\ כמה אתם עמוסים בחופש הגדול? ממ דיי הרבה מה תכננתם לחופש הגדול הזה? מחנ"ק, ערב אוסקרים, ויסגל, הדרכה בקייטנה, ויש מצב לחו"ל. חח בכללי- האם אתם אנשים עמוסים? אהא אתם אוהבים/שונאים להיות עמוסים? אוהבת.. בלי זה אני מרגישה חסר תועלת [למרות שעומס מביא לי לחץץ.. אבל לפעמים זה טוב..
] אפשר רק לשאול למה את שואלת? חחXD

RED HEADed

New member
האמת, בלי סיבה מיוחדת ../images/Emo13.gif

אני רוצה לראות עד כמה אני לבד בעניין הזה, או להיפך- לראות שאני לא... XD אני גם רוצה לראות את ההבדל בין מכביסטים ללא-מכביסטים, העברתי את השאלון הזה גם למי שלא... סתם נחמד לעשות עם עצמך משהו מדי פעם. :)

חחחח גלוש../images/Emo13.gif

קבלי ח"ח איזה פעילה את
את ילדה עמוסה שיודעת לאזן בין הכל!!ככה זה לפחות נראה...חחחח

RED HEADed

New member
חח כן... :S

רק חבל לי [ואני יודעת שזה יקרה גם אם אני ארצה וגם אם לא] שאני לא מצליחה להשקיע את כולי בההההכל... חלק מהדברים אני עושה וקצת מחפפת... וזה מפריע XD

אי אפשר לתת 100% תמיד.

לכן צריך לדעת להציב סדר עדיפיות, מה קודם ומה אח"כ, מה יותר זמן ומה פחות... מותר לפעמים לחפף פה ושם.. רק שלא יהפוך להרגל.

יוובלל

New member
עונה

כמה חוגים או פעילויות יש לכם אחרי בית ספר?3 פרטו?מכבי שיעורים פרטים האם אתם מרוצים מכך? הסבירו לא מפריע לי אתם צריכים לוותר על דברים מדי פעם?כן מלא פעמים.. כמה אתם עמוסים בחופש הגדול?6-7 מה תכננתם לחופש הגדול הזה? [אם תכננתם...] מעבר דירה מסיבות .....מקווה לעוד הרבהה!!! בכללי- האם אתם אנשים עמוסים? לא אתם אוהבים/שונאים להיות עמוסים?תלוי בתקופהה

היי היי. לענות!!!

תסיימו את העצומה ואז אני אענה... עד אז אתם עונים.
חוצמזה, שעניתי לשאלון הזה גם.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifנועה..

מכירה את המושג "שבית"?! [בניין פעיל, שורש ש.ב.ת מלשון שביתה..] כל תחום השאלונים הוא שבית עכשיו... עד שתשברי, לא נכנע..:p [אגב, אל תגידי שאין בניין כזה "פעיל".. כי יש, עובדה- אכיל, טפיס, שקיל, הליך, סביל, רעיל ועוד ועוד..
]

ravidush4

New member
../images/Emo142.gif לא חחחחחח

זה בניין חדש בשפה העברית שאני בכבודי ובעצמי פיתחתי.. וכל פועל / שם עצם אפשר להתאים מילה בבנין פעיל.. אז בבקשה שיר, לא לנסות להתחכם..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחחחח...

עודד
.. הוא דמות לחיקוי, הערצה וסגידה..

yaelula94

New member
בגלל שאני אוהבת את גל.

כמה חוגים או פעילויות יש לכם אחרי בית ספר? בעיקרון אחת. פרטו?מכבי האם אתם מרוצים מכך? הסבירו ברור אתם צריכים לוותר על דברים מדי פעם? כמו כל אדם אחר. כמה אתם עמוסים בחופש הגדול? אפשר להגיד שכן מה תכננתם לחופש הגדול הזה? [אם תכננתם...]יותר מדי בכללי- האם אתם אנשים עמוסים? קצת כזה.. אתם אוהבים/שונאים להיות עמוסים? לא מפריע לי

ממ האמת..

שאין לי הרבה חוץ ממכבי... רק שעור פרטי במת' ושעורי נהיגה... אני מרגישה עמוסה כשיש הרבה מבחנים או לחץ מבית הספר במקביל ללחץ של מכבי.. אבל כשיש ימים פנויים מדיי זה דיי מבאס.
בחופש אני בקורס, במחנה, וויסגל, סמינר פתיחה, סמינר שביעיות, סמינר פרא ועוד מכבי למינהם.
חחחחח.. תעני גם את.

idanshaf2

New member
לא ממש קשור לשאלות אבל..

גם לי מותר להתלונן
עמוס עמוס עמוס... שבוע אחד 3 מבחנים מהבוקר עד הערב יושב בסיפריה וחורש... אבל בסה"כ נהנה מזה..

למעלה