רמת הפורום H-(

sharon100

New member
רמת הפורום H-(

אתם מעוניינים להשיג משתתפים חדשים בפורום אך במקום לעסוק ברכב ובמנועים אתם פורום די עלוב של חרמנות זולה. תנסו לשפר ולהתעסק בעיקר ולא בטפל ואז יהיה באמת מעניין. סתם הצעה לשיפור ....

ranfin

New member
גם חרמנות (והיא לא זולה) זה חלק

מהעולם המוטורי. ראי\ה בפורמולה 1 את הזוהר והבחורוחת המהממות שבאזור הנהגים והקבוצות. זה בריאות.

עמרי 24

New member
זה לא שרצה פה פורנוגרפיה

אנחנו אנשים בוגרים ואני לא חושב שמה שנאמר כאן בפורום יש בו כדי לפגוע.

fred

New member
הא הא!!

אני חושב שההערה שלך היתה כל כך מיותרת כאן אין צורך להפריע אם אין לך באמת משהו חשוב להוסיף כי בעצם גם אתה נכנסת וכתבת מה שבראש שלך... אז גם לי יש הצעה לשיפור בשבילך GET A LIFEֱֱֱֱֱֱ כל העיקרון בפורום זה להוציא מה שיש לך קרוב ככל האפשר לנושא הפורום לא מעניין אותך קנה מגזין ``אוטו`` (זו לא פרסומת זה הצעה למשועממים שבינכם) --עדי--

smalla

New member
תגובה כפולה

קודם כל שרון ההערה שלך היתה קצת גסה מדי לטעמי אם את/ה רוצה להציע הצעה זו לא הדרך א לפני שאת/ה פותח/ת את הפה תחשוב/תחשבי קצת דבר שני תגובתי היא לפרד אני קורא מאגזין אוטו ואני לא כל כך משועמם אני ממליץ גם לך לנסות האנשים שנמצאים שם במערכת יש לה במושג תאמין לי

korin

New member
גם אני קוראת את מגזין ``אוטו``

תתפלאו....אך כן כן כחלק מעבודתי..חייבת לקרוא את זה (חייבת, אחרת לא הייתי קוראת- תאמינו לי) נכון..אין שם תמונות של בחורות עם בקיני (כמו בחלק מהמגזינים של המכוניות) אך למרות זאת......ראית את צורת המכוניות הנוצצות שם??? ממש בא לך.... אוההההההה

fred

New member
גם אני קורא אוטו

אני באמת חושב שהוא מגאזין טוב ניסיתי להסביר שבעצם אם יש מי שמשועמם מהפורום והוא יותר מעוניין בפרטים טכנים מאשר עצם רעיון הפורום שפשוט יקנה לו מגאזין אוטו לצורך העניין אבל לא משום שהוא ``משעמם`` אני באמת חושב שאם כותרת הפורום היא מכוניות לא צריך להיות מרובעים ולדסקס על חלקי חילוף אפשר גם לגלוש ולהנות מהפורום. שרון: אנחנו נהנים לא מגישים עבודת סמסטר

korin

New member
ההודעה כאן H-( למטה גם בשבילך

כותרת ההודעה...גם אני קוראת מגזין ``אוטו``

שרון אתה

הפורום פה ממש לא עוסק בחרמנות זולה. בפורום הכרויות תמצא חרמנות זולה. אם תקרא דפים קודמים בפורום תראה שהיו פה נושאים מעניינים.וחוץ מזה גם אם דיברו על אוטו פתוח וסקס אז מה? מה רע?

korin

New member
יש לי גם עדויות

מכוניות הן קצת כמונו. כל הזמן בתנועה, בחיפוש מתמיד וכשמאיצים אל תןך עיקול או על דרך ישרה, מגיעים לרגע השיא, למקום שבו מרגישים שהגענו, ואז החיפוש נעצר. לזמן מה. ציטוט מתוך פרסומת להאודי עיתון גלובס עמ` 18 מתאריך 16.5.01 מצורף לפרסומת זאת תמונה של בחורה...לבושה...אך פניה מזמינים זה לא ירידה ברמה??? בשבילך??? נ.ב. זה לא חוכמה לזרוק הערות לאוויר ולא להגיב לאחר מכן מצפים כאן לתשובתך ---שרון

66

New member
לא יודע

אם לרדת ברמה או לא אבל לרדת זה תמיד טוב

korin

New member
עוד משהו התומך בטעוניי

מצורפת תמונה של פרסומת לפאלם נכון זה לא קשור למכוניות....... אך תסביר לי מה עושה שם דוגמנית עם בקיני??? אם גדולים מאיתנו החליטו שסקס מוכר... מי אנו שנחלוק על כך???

sharon101

New member
סקס מוכר ...

אכן סקס מוכר. לא אתווכח עם זה. האם את פה כדי למכור יותר טוב את האתר ??? האם את גימיק של מנהליו ??? האם גם אני פה מאותה סיבה ??? אולי אני בעצם לא קיים/קיימת ? אולי אני את ?

korin

New member
סוף סוף החלטת להגיב

המשפט שלך נשמע כחלק משירי... `` האם אני הקיימת מתקיימת``... גימיק של הפורום?? תשובה נחרצת ..לא!!! יש לי פורום משלי..רק ששלי..איך נגדיר זאת בעדינות... שומם

למעלה