"רמת הרצה" 0 - בעיקר לידידי דורון

beitar

New member
"רמת הרצה" 0 - בעיקר לידידי דורון

אופק... כל מי שנמצא ב YNET בפורום לינוקס מפעם לפעם, בטח זוכר את התכתובת הארוכה בנושא כיבוי המחשב אבל השארת הפיירוואל עובד, שעליה דיבר דורון אופק. בהתחלה, לא אחד ולא שניים, מודה גם אני, חששנו שדורון התחרפן משהו, אולי רק היה מסטול..... אחרי שניכנסו לעומק הבנו שדורון לא סתיים מזיין תמוח, אלא מעהל נקודה מעניינת. אין לי מושג (שכחתי) איך דורון הגיע לרעיון ההוא, אבל הנה לינק (ותודה בפעם המיליון ל LINUXTODAY.COM) שמסביר את הנושא, ומראה שיש דברים בגו´... אולי הם הגיעו לזה דרך קריאה ב YNET ?
משעשע לדעתי. הייתי נותן קישור לת´רד הרלוונטי ב ynet אבל אין לי כוח לחפש...

לא הם ולא אני המצאנו את זה ..

הרעיון נולד אם אני לא .. בצעם .. אני שמעתי על הרעיון לראשונה בערך לפני כשנה וחצי .. אני חושב שדי בהתחלה שלו .. במשך הזמן הוא עבר כמה גלגולים .. רעיון להפעיל את המערכת מ cd ולבצע רישום לדיסקט וכיוצ"ב .. אני חושב שגם באשכול עצמו ציינתי שהרעיון לא מקורי .. מכוון שאינ מנוי בכמות ענקית של רשימות תפוצה למינהן אני לא מצליח להיזכר מאיפה הוא נבע בכלל , בטח רשימת תפוצה של security או משהו בסגנון .. לפני מספר חודשים סיפרו לי שעומד לצאת מאמר בנושא וביקשו שאני גם יעבור עליו, כחלק מזה אמרתי לעצמי מעניין מה יהיו התגובות של אנשים שכהם ישמעו את הרעיון לראשונה .. ואז החלטתי לכתוב את השאלה הזו בפורום .. מכוון שרציתי לראות תשובות של כמה אנשים ספציפיים - השאלה גלשה בסופו של דבר גם ליותר מפורום אחד .. בסה"כ אני מקווה שנהנו ולמדו .. ועיקר הבינו שבלינוקס אסור לעולם להיכנס לקיבעון מחשבתי ..

למעלה