רמת חוזק הווליום בסנסה קליפ לעומת I 7

• פותח הנושא polop
  • פורסם בתאריך

polop

New member
רמת חוזק הווליום בסנסה קליפ לעומת I 7

איך מודדים את רמת חוזק הווליום ? מהי הרמה בסנסה קליפ ? מה הרמה ב I7 , - שניהם 8 GB ? האם את שני הנגנים הנ"ל ניתן לחבר ישירות למחשב או שיש צורך בכבל שמקשר בניהם ? תודה רבה

דניזבל

New member
עם כבר מדברים על הI7 אי אפשר למצוא אותו!!

מה העדה של הCOWON...??? ז"א איפה מייצרים אותו.. אמא שלי בארה"ב ולא מוצאת אותו בשום מקום את הדגם שאני מחפשת ולא רק זה אנשים של לא שמעו בכלל על החברה הזו... בדיוטי כבר פעמיים הוא נגמר ולא הספקתי.. איזה דיכאון!!

יאיר B

New member
אני חושב שהוא אשכנזי ../images/Emo6.gif

דבר עם באג - הם היבואנים בישראל. לגבי ארה"ב , לא מפתיע אותי. כולם שם שטופי מוח עם האיפוד. למרות זאת, אנשים סיפרו שמצאו באתרים בארה"ב את הנגן (ועובדה שיש אתר מעריצים גדול שכותבים בו אנשים מכל העולם).

יאיר B

New member
אפשר למדוד רמת ווליום לפי מה שיוצא מהמגבר של

הנגן (נמדד ב-mw). באיאודיו 7, לפי אתר קואון, יש 26mw. לקליפ אני לא יודע, סנדיסק לא פרסמה נתון כזה. זה קשה להשוות בגלל שהמספרים של הווליום הם באחוזים מהעוצמה הכללית שלו (תאורטית אם בשניהם יש עד 40, אז אפשר יהיה להשוות, לא יודע אם זה אכן נכון). הדרך היחידה עבורך היא לנסות את שני הנגנים הללו בפועל עם אותן אוזניות ואותו שיר. לגבי חיבור למחשב - שניהם דורשים כבל (מסוג מיני USB סטנדרטי) לצורך חיבור למחשב. מלבד נגן אחד של סנדיסק (האקספרס שאני לא יודע אם נמכר עדיין ובכל מקרה לדעתי לא היה להיט) כל הנגנים בעולם (שהם לא מדבקה) דורשים כבל חיבור למחשב.

polop

New member
תודה רבה יאיר B . ברשותך עוד מס שאלות

היי, תודה על המענה. 1. אין לי אפשרות לבדוק את 2 הנגנים, לא מצאתי חנות שנותנת לנסות אותם ... יש חנויות שנותנות לנסות ? 2. לגבי הקליפ - במקרה שלי נוח שיש לו קליפ - כי אני לובש מכנסים ללא כיסים. וב I7 אאלץ להחזיק אותו ביד. (או למישהו יש רעיון אחר ? ..) מצד שני, קראתי פה בפורום שממליצים הרבה יותר על ה IF מאשר על הסנסה קליפ. חוץ מזמן בטריה ארוך יותר, מה כ"כ טוב בI7 לעומת הקליפ ? 3. מה עדיף לדעתך , קליפ + אוזניות משודרגות או I7 עם האוזניות שמגיעות איתו? 4. מה זה קושחה ? למה חשוב לעדכן קושחה ? עד כמה זה מסובך ? 5. הבנתי שאין חוברת הפעלה בעברית בI7 , האם זה מסובך להשתמש ולהבין איך משתמשים ללא חוברת? 6. אחרון חביב , האם יש סנסה קליפ 16 GB ? המון תודה

or121210

New member
אני אנסה

1. בבאג נותנים לנסות את שני הנגנים, צריך רק לבקש מהמוכר. 2. הקליפס בסנסה קליפ אינו חזק כ"כ, אבל יוצא עוד מעט דור שני לקליפ, עם קליפס חזק: http://www.anythingbutipod.com/archives/2009/08/sandisk-sansa-clip-plus-review.php לגבי ה-7, יאיר וחברי פורום אחרים שמחזיקים בנגן קנו נרתיק לנגן ג'נרי שמתאים ל-7, ולחלקם יש גם רצועה ליד. 3. בכל מקרה כדי להוציא את המיטב מהנגן צריך לקנות אוזניות איכותיות. האוזניות של ה-IAUDIO 7 סבירות, של הסנסה עלובות. 4. קושחה היא בעצם מערכת ההפעלה של הנגן, ועדכונה מתקן באגים ומוסיף אפשרויות ופיצ'רים שונים: http://he.wikipedia.org/wiki/קושחה למכשירי סנסה יש תוכנה פשוטה שמעדכנת בקלות את הנגן, בכל פעם שאתה מחבר את הנגן אל המחשב, היא מחפשת עדכון, ואם היא מוצאת היא מציעה לך להתקין אותו. למכשירי חברת cowon וסדרת נגני המוזיקה הקטנים שלה iAudio צריך להוריד מאתרה של החברה את העדכונים. במכשירים שאינם יצאו בשנה האחרונה, כל המידע על הנגן ימחק, כך שיש לגבותו. http://www.cowonamerica.com/ 5. לרוב הדברים לא צריך חוברת, ולמה שמצריך יש חוברת באנגלית. מאיפה הסקת שאין חוברת בעברית? אני לא בטוח שאין, יכול להיות שבא הדיסק הנגן קובץ PDF עם הוראות בעברית, יאיר לבטח יודע. 6. לא, אבל בדור השני של הקליפ תהיה אפשרות להחיב בעזרת כרטיס זיכרון של microSDHC עד 16GB נוספים. מקווה שעזרתי

למעלה