רמת טסיות בדם

יפעת Ifat

New member
רמת טסיות בדם

אהלן,
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון להתייעץ.. אם לא, אשמח אם תוכלו להפנות אותי :)
אני לקראת לידה, ורמת הטסיות שלי בדם היא 139,000. על סמך רמה זו לא אוכל לקבל אפידורל בלידה, במידה וארצה.
אשמח לדעת אילו מאכלים / תוספי מזון יכולים לעזור לי להעלות את רמת הטסיות, וכמה שיותר מהר..
תודה רבה,

ראשית

כאן לא המקום
שנית המידע בידך אינו מדוייק, לא יודעת על איזה חדר לידה מדובר אבל כבר היו מקרים של 90000 שקיבלו אפידורל, יש ענין האם הן במגמת ירידה ועוד כל מני, בעיקרון ההצהרות הפומביות מדברות ברוב המקומות על מעל 100000 ואת בהחלט שם בינתיים
לו אני במקומך הייתי פונה לרופא שעובד בחדר הלידה בו את מתכוונת ללדת ומדברת איתו ישירות לברר מה בפנייך
לא מכירה תזונה שמשפיעה ישירות על טסיות, זה לא כמו ברזל שגם שם זה לוקח זמן.
השאלה החשובה היא אם הן במגמת ירידה נוספת או לא

תוספת

מולסה וירקות ירוקים לכאורה מעודדים צמיחת טסיות אבל בפועל הכמויות שניתן לאכול מאלה לא סבירה להשפיע על רמת הטסיות. יש סברה שגם אומגה 3 תומכת בייצור טסיות. שוב, לא מכירה מחקר רציני עם תוצאות רציניות על השפעה זו.
תנסי, להזיק זה לא יזיק

יפעת Ifat

New member
תשובה

היי,
תודה רבה,
זו התשובה שקיבלתי בפורום הריון ולידה, ממיילדת שעובדת באיכילוב, שם אני מתכננת ללדת..
שוב תודה!

לא יודעת באיזה שבוע את

אבל בעיקרון אם בבדיקה האחרונה לפני הלידה היו לך מתחת ל-150000 מבצעים בדיקה נוספת בהגעה לחדר לידה ללדת. זאת משום שרוצים לראות שהערך אינו נמוך מ-100000 וכאמור אני פגשתי לא מקרה אחד ולא שניים שהיו גם פחות וקיבלו אפידורל

ladybug6

New member
זה גם מה שאני יודעת

למעלה