רמת ספויילר =]

JeeChan

New member
רמת ספויילר =]

מהיום אני מכריז על דבר חדש D:, כל שבוע מד הספויילר יעלה באחד. רובנו ראינו את 2 הפרקים הראשונים בכנס אנימה, ולכן אי אפשר להחשיב אותם כספויילר, כך שמד הספויילר עומד כיום על שלוש. מהיום כל שבוע המד יעלה בפרק אחד וברגע שהמד יעלה, אותו פרק שהמד עמד עליו יפסיק להחשב כספויילר. לדוגמה אם המד עמד על פרק 3 ויש משהו בהקשר לפרק 3, אז שמים סימן ספויילר, אבל אז כשעובר שבוע והמד עולה לפרק 4, ורוצים לרשום משהו על פרק 3, לא רושמים לידו ספויילר. נראה לכם בסדר ?

dark max

New member
כן

אבל אנו ממילא לא שמים סימן אלא אם זה לפרק החדש שיצאאו למנגה

Violettecat

New member
אני בעד לדרג את סוג הספוילר

אם נגיד והפרק שאתם מתכננים לספיילר הוא פרק 18 תשימו את הסמל הרגיל של הספוילר (השטן האדום והקטן) ולידו תרשמו את המספר-18 ,ככה שכל מי שלא הגיע לפרק 18,יבין שהדבר הזה יספיילר לו. ספוילרים שמגיעים מכיוון המנגה יסומלו בתור סמל הספוילר (השטן האדום והקטן) לידו האות "מ" וליד זה מספר הפרק.

Kakashi Sensei

New member
רעיון טוב!

אני מציע שאכן נפעל כך. חח, באמת רעיון טוב, כנראה שאני הולך לאמץ אותו גם לפורום שלי(אל תדאגי, אני לא מפר זכויות יוצרים, תקבלי את הקרדיט שלך)

JeeChan

New member
רעיון גאוני *_* זה מעכשיו יאומץ =]

כרעיון של הפורום =]

Greenleef

New member
../images/Emo45.gif

זה יותר הגיוני. זה הכי הגיוני :ם ...לא כולם ראו בהכרח את פרק שלוש, גם אם עכשיו 'ספוילר' הוא רק מפרק ארבע. אין צורך לדפוק אנשים שעוד לא הספיקו ואין טעם להתעמק בזה כל כך
רק לרשום את המספר של הפרק המספויילר בהודעה.

Envious

New member
אבל אני בפרק 5 XD

טוב שטויות. ספוילרים לא מפריעים לי :X

OferKkK

New member
../images/Emo31.gif

רעיון גרוע
ומה עם מישהו בפרקים הראשונים?והוא אצטרך עכשיו לראות הרבה פרקים רק בישביל לא לחטוף ספוילרים רשעים. דוגמא,מישהו חדש בבליץ',שיתחיל מתי שהמד אצלנו היה,נגיד,50,אז הוא לא יוכל לכתוב בפורום אף פעם בלי לחשוש מספוילרים... אולי תעשו שיתחלף ככה כול שבוע,זה יותר הגיוני... אפילו שאני נגד הרעיון הזה

JeeChan

New member
נכון לכן אנחנו נעשה את מה שאתי

הציעה =] ולא את הרעיון שלי

OferKkK

New member
לא בדיוק הבנתי למה האו התכוון...

לפי מה שהבנתי,ה"רעיון" שלו הוא פשוט להשאיר הכול כמו שהוא עכשיו...

Violettecat

New member
זה לא אותו דבר כמו עכשיו...

אנשים כאן שמים את הסמל של ספוילר כמעט בכל הודעה, ואז אנשים לא יודעים אם הכוונה לספוילר של פרקים מוקדמים,או מאוחרים, על פי הרעיון שלי, נסמן גם איזה פרק והלאה אותו אדם מספיילר. ודרך אגב,אני בחורה,נא לא לפנות אליי בתור "הוא" .

JeeChan

New member
הסבר =]

מה שאתי צ'אן התכוונה זה שכרגע אנשים רושמים בכותרת |ספויילר|, ולא ידוע על איזה פרק הספויילר, לדעתה ואני תומך בזה, צריך לרשום |ספויילר| + מספר, כדי שהקורא של ההודעה ידע על איזה פרק יהיה ספויילר.

OferKkK

New member
אממ...אנחנו כבר עושים את זה,לא?

"O_____O פחח הייתי בטוח שכבר עושים את זה כאן,זה החוק המקובל בפורומים

SasuNaru

New member
לא הבנת ^^;

עד עכשיו שימנו
ליד כל ספויילר אפשרי ^^; אז אנשים פחדו להכנס להודעות האלה. אז עכשיו ליד הסימן של הספוילר יהיה רשום מספר הפרק, ככה שאלה שראו כבר את הפרק הזה יוכלו להכנס להודעה

OferKkK

New member
אני הבנתי את זה כבר...

אבל זה מה שמקובל ברוב (יותר נכון בכול) הפורומים שאני נמצא בהם..

SasuNaru

New member
בשאר הפורומים שמים רק ../images/Emo58.gif בלי-

מספר הפרק ליד זה ^^;

למעלה