רן ועילי התארחו בפורום בYNET הנה כל התשובות
שאלה היי,מה שלומכם? קודם כל טוב מזל טוב על הדיסק,אני כבר מחכה ליום חמישי. הבנתי שעוד מעט צריך לצאת סינגל נוסף. בחזרה הגנרלית אמרת שהסינגל הבא הוא מחכה לך ובהופעה אתמול אמרת שהסינגל שייצא הוא הכל מזכיר אותך. אפשר לקבל תשובה מדוייקת? תשובה הסינגל הבא הוא "הכל מזכיר אותך". עם "מחכה לך" אנחנו עוד מחכים קצת.. שאלה רן ועילי! בהצלחה בהופעות ועם הדיסק. רן,אני מהפורום שלך,אולי תקדיש לנו כמה מילים? חח D: אנחנו כל כך אוהבים אותך! ואני שמחה שאתה מוצא את עצמך עם המוזיקה,ושאתה מאושר. ומחכה לך בברנר מתנה מפתיעה מאוד. עילי,אתה יוצר מדהים,אני שמחה שהתחברת עם רן, אתם מדהימים ביחד. דרך אגב אני פגשתי אותך בהופעה ה-100 של הראל סקעת,אמרתי לך שאני באה להופעה בברנר,והצטלמית איתך,ואני וחברה שלי אמרנו לך למסור ד"ש לרן מהפורום,זוכר?XD ורן,שאלה- בפורום,אתה קורא את כלל התגובות שאנחנו כותבים להודעות שלך?3> ולפי מה שהבנתם אני באה להופעה בברנר,אז תפציצו שם כן?D: עוד 5 ימיםםם..
אני לא יכולה לחכות כבר לקנות את הדיסק. בצלחה בהמשך הדרךך.. שיר. תשובה פורום יקר איזה כיף לדעת שאתם פה, כמו שאתם יודעים אני משתדל לקרוא את רוב התגובות שלכם, תודה על התמיכה, אנחנו מאושרים לראות אתכם בהופעות, ניפגש בקרוב, רן ועילי שאלה רן ועילי היקרים שלום, כמה שזה רשמי. הייתי רוצה להציג בפניכם מספר שאלות בהקשר של הקריירה המוסיקלית שלכם, ההופעות והדיסק. -איך הייתה ההרגשה ביום שישי להופיע מול כל כך הרבה אנשים בפעם הראשונה הופעת בכורה עם החומרים שלכם? -אם בהופעות ילדים רוצים להעביר לכם מתנות/דברים שהכינו...כיצד ניתן לעשות זאת? לשים על הבמה? לתת למאבטח שיעביר לכם? לחכות לכם ביציאה/כניסה?... -אני לא יודעת אם אתם מודעים לעובדה שהאלבום מכר עוד לפני יציאתו לחנויות מעל 10,000 עותקים! מה ההרגשה? שמחה, סיפוק, הפתעה? -האם יש לכם טיפים לקהל הצעיר כיצד לפרוץ אל התודעה מבחינת קריירה אומנותית? -מה המוטו שלכם בחיים להצלחה, הגשמה? -שאלה אחרונה...מופנית לרן- שמתי לב כי ילדים רבים שפוגשים אותך מספרים על היותך אדיב, סבלני, נחמד...כיצד אתה מצליח להתמודד עם כמות המעריצים העצומה הזו? איך אתה מצליח לתת יחס כל-כך חם ואוהב תחת הלחץ שמופעל עליך? השירים מדהימים...צל"ש לעילי המוכשר! ולרן על הביצועים המרגשים! אני מאחלת לכם מכל הלב שתעלו ותצליחו.... תיהנו מן ההופעות..תתנו את כל כולכם...! נתראה בהופעה בצוותא, שיר. תשובה זה מאד משמח לדעת שאנשים אוהבים ומתרגשים ומחכים לאלבום ולהופעה. אנחנו חושבים שהנוסחה היא לא לחשוב מה תהיה התוצאה הסופית אלא ליהנות מהדרך וליצור ממקום אמיתי וכנה ולא לוותר, וזה גם מתחבר למוטו שלנו, לא לוותר ולנסות להגשים את החלום שלך. שאלה רן איך אתה מרגיש עכשיו אחריי שעברת כבר כמה הופעות? מה אתה מעדיף להופיע על במה מול כולם או בטלויזיה? ועילייי איך זה לעבוד עם רן? תשובה רן: זה שונה לגמרי, הטלוויזיה והמוזיקה וההופעות. אלה דברים מאד מאד שונים, אין ספק שהבמה זה הדבר האמיתי. עילי: אני לא סובל את רן, ברצינות, אני מרגיש שאנחנו משלימים אחד את השני ואני לומד ממנו ומקווה שגם הוא קצת ממני. רן: לא נותר לי אלא להסכים עם כל מילה. המשך בהודעה הבאה
שאלה היי,מה שלומכם? קודם כל טוב מזל טוב על הדיסק,אני כבר מחכה ליום חמישי. הבנתי שעוד מעט צריך לצאת סינגל נוסף. בחזרה הגנרלית אמרת שהסינגל הבא הוא מחכה לך ובהופעה אתמול אמרת שהסינגל שייצא הוא הכל מזכיר אותך. אפשר לקבל תשובה מדוייקת? תשובה הסינגל הבא הוא "הכל מזכיר אותך". עם "מחכה לך" אנחנו עוד מחכים קצת.. שאלה רן ועילי! בהצלחה בהופעות ועם הדיסק. רן,אני מהפורום שלך,אולי תקדיש לנו כמה מילים? חח D: אנחנו כל כך אוהבים אותך! ואני שמחה שאתה מוצא את עצמך עם המוזיקה,ושאתה מאושר. ומחכה לך בברנר מתנה מפתיעה מאוד. עילי,אתה יוצר מדהים,אני שמחה שהתחברת עם רן, אתם מדהימים ביחד. דרך אגב אני פגשתי אותך בהופעה ה-100 של הראל סקעת,אמרתי לך שאני באה להופעה בברנר,והצטלמית איתך,ואני וחברה שלי אמרנו לך למסור ד"ש לרן מהפורום,זוכר?XD ורן,שאלה- בפורום,אתה קורא את כלל התגובות שאנחנו כותבים להודעות שלך?3> ולפי מה שהבנתם אני באה להופעה בברנר,אז תפציצו שם כן?D: עוד 5 ימיםםם..