רן יככב בדני הוליווד

Meytar 888

New member
רן יככב בדני הוליווד

http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/646/596.html תודה לגל על הכתבה. אף אחד לא יודע אם זאת האמת או לא כי כידוע לכם רן היה בחו''ל בכמה ימים האחרונים ככה שעד שלא תהייה תגובה מסודרת של רן או של זוהר יעקובסון אין לדעת אם הכתבה נכונה. מה דעתכם על זה? כדאי לרן להמשיך בטלוויזיה? או שהמוזיקה חשובה עכשיו? הייתם רוצים לראות אותו שוב על המסך בטנלובלה חרושה? כל הדעות החשובות שלכם, לכאן

נחמד..

האמת היא שאני דיי שמחה שנוכל כולנו לראות אותו שום על המסך.. אבל עדיין אני חושבת שכדאי לו עכשיו להתעסק בדבר שהיא חשוב לו.. כי זאת תקופה שהוא בונה לעצמו את הקריירה וצריך לפתח אותה לאט לאט.. אני ישמח לראות אותו בטלנובלה או סדרה ביס, אבל בשבילו אני חושבת שזה שלב שחשוב לו עכשיו כדי להוכיח מי הוא ושאנשים לו יחשבו שהוא סתם "פנים יפות" אלא שיקחו ממנו כשחקן כזמר ואז כדוגמן או פנים יפות.. אבל אני מאמינה שמה שרן עושה הוא הדבר הנכון.. וכל צעד שהוא לוקח או כול תפקיד הוא חושב עליו הרבה לפני שהוא מחליט שכן.. אם זה באמת נכון, אז אני מאחלת לו רק בהצלחה ושיהנה..
ואני בטוחה שכולנו נצפה בסדרה או לפחות אני..

hili2006

New member
אני מסכימה איתך כשאמרת

שתופסים ממנו פנים יפות ואני דווקא חושבת שלמרות שאין משו רע בזה שהוא ישחק בטלוויזיה עדיף לו להתמקד עכשיו במוזיקה כי הוא לא ממש הוכיח את עצמו במוזיקה והוא דווקא מוכשר מאוד.. פשוט אנשים יותר מכירים אותו כשחקן ודוגמן וחבל כי לדעתי הוא מאוד יצליח במוזיקה.. עוד יותר מעכשיו... (מה גם שאני חייבת לציין שאמא שלי שמעה רק איזה שני שירים שלו ונורא התלהבה.. חח וזה אומר משו..
) אבל מה שהוא לא יעשה.. שיהיה לו בהצלחה..

גם אני חושבת שהוא יצליח במוזיקה..../images/Emo9.gif

ובקשר לפנים יפות.. אני לא תופסת ממנו פנים יפות.. אני חושבת שהוא מוכשר בכל התחומים שהוא עוסק ויעסוק בהם.. אבל לעומתי ולעומתך ולעומת כל הפורום שלו והמעריצים שלו, אנשים אחרים חושבים שהוא "פנים יפות" וזהו..

hili2006

New member
חח

לא רמזתי אחרת.. הצדקתי אותך כשאמרת שכולם רואים רק את החיצוניות שלו.. זה הכל..

gal255

New member
לא, לא ולא! חרא של צעד!

אני לא אפרט ואחפור פשוט כי אין לי כוח.

gal255

New member
אני מעתיקה לפה מה שכתבתי על זה בפורום הרשמי

טלנובלה זה הדבר שרן הכי לא צריך בקריירה שלו עכשיו. לא משנה אם הוא ישחק וישיר, כל עוד זה בטלנובלה זה יפגע בקריירה שלו. התדמית שיש לו של נער פסטיגלים מתקתק רק מתגברת עם ההשתתפות בדברים האלו - וזאת בדיוק הנקודה - הוא לא!. אבל נראה לך שהעובדה שהוא לא נער פסטיגלים גורמת לאנשים לחשוב שהוא לא כזה? רוב הבמאים של פרויקטים רציניים לא רוצים לקחת סיכונים פחות לוקחים שחקני טלנובלות. כנ"ל לגבי המוזיקה - נראה לך שיתייחסו ברצינות לזמר שכל הזמן עושה טלנובלות? ודווקא שבזמן האחרון התחילו להתייחס אליו ברצינות.... וחוץ מזה הרי אנחנו יודעים שהוא כל כך מוכשר גם כשחקן וגם כזמר. ובקצב הזה הוא רחוק מלממש את הפוטנציאל. עכשיו הוא צעיר ואטרקטיבי, שינצל את הנתונים שלו ויעשה תפקידים רציניים כדי שכאשר ככל שהוא יתבגר הוא יוכל להמשיך לעשות תפקידים טובים ולהוציא אלבומים מצליחים. לא כמו כל כוכבי האינסטנט שבאיזשהו שלב יתפיידו מהעולם.

טובב..

אני דווקא שמחהה אם זה יפגע לו במוזייקה זו בעייה שששלו העיקקר אני יכוללה לראות את היייופי הזה כל יום על המסך!!

למעלה