רן כתב בפורום הרשמי

יוב101

New member
רן כתב בפורום הרשמי../images/Emo13.gif

זה מה שהוא כתב: אהלן חברה.. מזמן לא דיברנו.. האמת שבזמן האחרון קצת התנתקתי מהמחשב(בעיקר מחוסר זמן) אני מקווה שנהנתם בפורים והתחפשתם במקוריות!! לי יצא לראות המון תחפושות מיוחדות.... רציתי להעלות את ענין ההופעות.. שמעתי שחלק מהחברה פה מתבעסים מזה שההופעות מוגבלות בגיל.. אז ככה, דבר ראשון זה מתחלק להופעות בפאבים וכו, ושם בדרך כלל הגיל הוא שמונה עשרה ומעלה ולפעמים אף יותר.. בשאר המקומות זה משתנה מפעם לפעם.. בשורה התחתונה רק רציתי לומר שאתם הפורום קהל מדהים ותומך, ואל תקחו את זה אישית כי בשורה תחתונה כשאתם באים להופעות זה אושר אמיתי.. אני אוהב אתכם מאוד, תודה על הכל, רן ואז הוא הוסיף: בקשר לעצמאות אעדכן בקרוב באיזה אזורים נופיע.. עד אז שמרו על עצמכם.. נתראה בזאפה!! תהנו

יוב101

New member
הוא כתב עוד פעם היום../images/Emo13.gif

שבת שלום אהובים תנוחו הרבה, קחו כוחות לשבוע החדש.. קראתי שאתם רוצים שהופיע בנתניה ביום ההעצמאות.. הלוואי.. תלוי בכם.. מה שכן ב7 אני מופיע קרוב לנתניה באחד המושבים, אבדוק ואודיע איפה בדיוק שעה והכל.... אני מקווה שאתם נהנים מהרמיקס של אני אש אני תמיד בעד המקור עד הפעם הבאה תעשו חיים אוהב, רן

יוב101

New member
הוא כתב עוד פעם יום שבת..../images/Emo6.gif

מה שלומכם? ישבתי לקרוא את המכתבים האחרונים שלכם שהגיעו אליי, ואני רוצה להודות לכם על המילים המרגשות תודה ל : רון רובין, לינוי (ממפלגת דנקר ), יובל פלד, רוני ישו, ענת נחמני, רננה משהם, דניאל יוספוב, הילה אמלמן, נגה מעכו, אריאל, שי יריב יובל אואנונו, ירדן מנצרת עילית, מרינה, עדי אמון, לינוי, מירי, שיר וסיגל מורחיים, מאי מימאיה, ליבי קורן, נוי הקמתיאן, ליזי ודניאל אלחי, דניאל זילברשץ, אופיר פטורי, עדי בלקנשטיין, שובל גבאי, עמית, משפחת שמואל היקרה, לימור פרסי, רננה מרלה, דורית שרון, חווה ויהודית אליעזר, ביאנקה מלכי, מור גטניו, שרון נוי ונעם, סטפני ( תודה רבה רבה על השרשרת ), איה ורוית, אורטל כהן, שהם, ליז כהן, שירה דדון, מור יהודה, יסמין חייאק, ליטל דורי, עדי קראין, אופיר עקב, חווה ויהודית אליעזר, גל מימון, אהרון אוחיון, נועה טרופר, אליאור, אדווה, יעקב שמי, מלכי אוליאל, מור מוזס, אורי שגב, עופר קורן, שני הגלי, מיכל, נועה ונוי שמואל, שירן ודני , שיר, הדס לבב, שירן תומר, דניאל ים, יפית דוידוב, נירית, מור, בר, ולן, אלמוג, דוד מוסייב, שרון, נעם, זהבה, קורל הליזליך, סיגל ברוך, ספיר גטר, טל ומור מנוער שאיכפת לו, אלונה. תודה לענבר מנהלת פורום דני הוליווד בתפוז. אם קיימת טעות באחד השמות, אני מתנצל מראש.. לא את הכל הצלחתי להבין ------------------------------------------------------ איזה חמוד..הוא באמת קרא הכל...כל הכבוד לו..

מיוש94

New member
איזה חמוווד ( ודרך אגב תעזרו לי פליז )

איך אפשר לישלוח לו את המיכתבים האלה זה באינטרנט או שזה מגיעה ממש אליו ?! ואם כן אפשר כתובת אבל באמת שיגעיה לאותו מקום שהוא קר את כל המיכתבים האלה..

למעלה