רן.. שנה טובה

kobera

New member
רן.. שנה טובה

על מה אתה ממליץ במקום הD10? ניקון? D20 אני מדבר על ארועים שיש לי בעיה שגם הפלאשים לא יכולים לעבוד לי... בגלל שאין אופציה אחרת חוץ מE-TTL חברים עם הD70 אומרים שהם מרוצים (צילום בלי תיקון וכו'....) השאלה שלי אליך.. כמו מישהו שהתמודד ולמד על מה אתה ממליץ? להחליף קיט לגמרי או לעבור למצלמה אחרת בסביבות אותה עלות של קנון.. אגב.. הבעיה גם בריקודים אבל אם אתה רוצה בהזדמנות אני יראה לך את הקטסטרופה שקוראת לי בכסא כלה, בריקודים או במשפחתיות יש לו בעיתיות מטורפת הוא נותן לי אפקט החממה אפקט מערה כיד הדמייון הטובה העיקר לא תמונה ברורה...

ran refael

New member
להחליף מצלמה?

אם יש לך כסף, הייתי ממליץ על EOS D20 אם נשאר עוד כסף תוסיף עדשה 24-70 מסדרה L לדעתי לא תצטרך יותר מזה, אפילו אם תרצה לעבור לצלם אופנה על הדרך.. אבל בשביל חיסכון, לדעתי כדאי להשאר עם המצלמה הנוכחית שלך וללמוד לעבוד איתה ע"י ניסוי וטעייה, למרות כל הבעיות, זו מצלמה טובה ומקצועית יותר מה 20D מלבד בעיית ה ETTL אני הוספתי לפלאש פלסטיק מרכך, ובדר"כ משתמש בו ע"י הטייתו 70 מעלות כלפי מעלה, זה יפתור לך את הבעיה.

kobera

New member
אני מאלתר עם הכרטיס ביקור..

שם אותו ומקפיץ את הפלאש זה עוזר בחופה וכו'.. ריקודים למשל א אני עושה את זה זה נותן לי לפעמים במהירות 90 טישטוש תמונה בכולפן תודה על ההזמנה ועל התשובה שנה טובה.

למעלה