רנדי מוס בשחור-לבן

Amir BA

New member
רנדי מוס בשחור-לבן

לפי הדיווחים רנדי מוס יעבור לאוקלנד בטרייד עבור -LB נאפוליאן הריס, בחירת דראפט סיבוב ראשון (בחירה מס 7) ובחירת סיבוב מאוחר יותר (כנראה סיבוב 7).

CKYEN1

New member
לפי דעתי החלטה מצוינת

האריס הוא MLB מצוין, מה שיחזק לויקינגס את ההגנה.

JG3

New member
טרייד מעניין...

אבל אני לא חושב שיש למוס מה לעשות באוקלנד \=

gadotmi

New member
יותר נכול לומר שחור ואפור

ראשית, תיקון קטן לכותרת: מי שבאמת מכיר את הקבוצה המשוגעת מהצד השני של המפרץ יודע שהצבעים של הריידרס (לפי איך שהם מכנים את עצמם) זה שחור ואפור ולא שחור ולבן - כמו שנאמר בחלק מהפרסומים שלהם: real mer wear black and silver. לפי התוצאות שלהם בשנים האחרונות הכינוי real men נראה קצת גדול עליהם.... בכל מקרה, לעניין דעתי בנושא: בתגובה האחרונה העיר המצטרף הצעיר שאין לתופס המוכשר והותיק מה לעשות בקבוצה הזו. אני מזכיר לקוראים המתמידים שלאוקלנד יש משום מה נטיה לתופסים ותיקים שכבר הוכיחו את עצמם (ג'רי רייס זה כמובן הדובדבן), ותוך כדי זה להרוס להם את שארית הקריירה.... תוך כדי שהותו בריידרס הצליחו בקבוצה הזו לגרום לשבירת רצף המשחקים של רייס שבהם היתה לו לפחות תפיסה אחת. אני מאחל לרנדי מוס שהצלחתו בקליפורניה תהיה גבוהה מזו של קודמיו. לגבי מה שמינסוטה קיבלו במקומו: אין ספק שחיזוק ההגנה הוא דבר נדרש ביותר עבורם !!!! שתהיה לכולנו פגרה מהנה , וקצרה עד כמה שניתן...

cwoodson

New member
על מה אתה מדבר?

"לאוקלנד יש משום מה נטיה לתופסים ותיקים שכבר הוכיחו את עצמם (ג'רי רייס זה כמובן הדובדבן), ותוך כדי זה להרוס להם את שארית הקריירה." להזכירך ג'רי רייס הגיע לרידרס בגיל 38 רק בגלל מספרים נוראים בסן-פרנסיסקו. לא רק שהוא הוביל את אוקלנד לסופר בול באותה שנה הוא גם נתן עונה מעולה (במישור האישי) מיד אחריה. בקיצור גדי אתה טועה והטיעון שלך על אוקלנד הוא חסר בסיס. אוקלנד תמיד היתה ידועה כקבוצה עם רסיברים מעולים (טים בראון,קליף בראנץ וכו)ואין סיבה שמוס לא יצליח שם.

עופר49

New member
חוץ מזה

שמוס לא בדיוק מעבר לשיא. להיפך. הוא בן 28 - בשיא הקריירה שלו, והמספרים שלו מעידים על זה. מבחינה גופנית, יש לו עוד לפחות 3-4 שנים של פרודוקטיביות שיא. והריידרז הם לא האפורים והשחורים, אלא הכסופים והשחורים (silver and black)

למעלה